24 kommentarer på “Film”

 1. Emelie Cederhag skriver:

  Vad kul med film! Jag ska ha slöjd

 2. Meee<3 skriver:

  vilken film ska ni kolla på? ♥

 3. Emelie skriver:

  Hej Lisa, du har ju just nu 380 videos på youtube och jag undrar om du kan lägga upp din första video som du gjorde på misslisibell igen och prata om den elr något sånt, skulle varit kul. Kolla min blogg –> http://www.nattstad.se/emelielindb%C3%A4ck :) –> nattstad.se/emelielindbäck

  1. http://noralofven.se skriver:

   Em över 830 har hon!

 4. nathalie skriver:

  vilken film ska ni se på? ♡

 5. Irma skriver:

  qwertyuiopåzdcfvbnm.

 6. Mikaela Wendt skriver:

  Vad kul men Lisa jag är ett stort fän av dig och jag vill att du hickar en auto hem till mig snälla Lisa

 7. Johanna-Louise skriver:

  Vad kul! Vilken film ska ni se?? Själv har jag sportlov.
  Kraam :) ♥

 8. http://noralofven.se skriver:

  sötiss

 9. Josefin Larsson skriver:

  Så söt du är snälla kontakta mig elr skicka ett epost meddelande SNÄLLA LISA!?

 10. Ebba :D skriver:

  Kan du mega super duper snälla lägga upp en video på ALLT ditt smink? Du har ju köpt så mkt nytt så det skulle vara jätte kul. Och kan du snälla göra en elf sminkning? <333 Tack om du gör det och många många kramar till dig, jag är ett stoooooooooooort fan :3 <3

 11. Melinda skriver:

  Hej Lisa! Jag älskar din blogg o.s.v. Skulle bli sjukt tacksam om du la till mig på Skype! Mitt Skype namn är: mellis221 , jag har sökt runt i snart ett år (sen du började blogga) för att hitta din Skype men de går verkligen inte så snälla! Skulle betyda sjukt mycket! Puss och kram// http://www.mellis.devote.se

 12. anna skriver:

  vad är skilnaden mellan solpuder och vanligt puder?

  vet du någon bra affär som säljer bra smink OCH borstar? bra kvalitet och bra pris och inte köpa från datorn

  1. Frida skriver:

   Skilnaden mellan ett solpuder och ett vanligt puder är att solpuder är lite mörkare så att det ser ut som man har solat och vanligt är lite mer neutralt så att man inte ser jätte orange på vintern. Vissa solpuder har även solskydd i sig.

   Man kan köpa på tex kicks där finns alla möjliga märken och så finns det är affärer och kicks egna kollektion är i väldigt bra kvalité (enligt mig) och det är inte så dyrt. Jag köpte en puderborste, en fondation, en conceler och ett brosing puder för endast 400 kr och jag tycker dem är jättebra. Så det är mitt tips ♥♥

 13. En Tjej Som Bor Nära Dig skriver:

  Hej Lisa! Vilka dagar rider du? Jag undrar det för jag rider på samma ridskola som dig :)
  Skulle bli så otroligt tacksam för svar! Kram :3
  http://agirlcalledyuki.bloggplatsen.se/

 14. josefine skriver:

  När har du din 20 dagars idag? längtar puss & kraam

 15. Alva skriver:

  Kan du göra en ootd

 16. Emma skriver:

  Hej Lisa! Jag undrar om den dokumentären som du ska vara med i kan du säga i en video vilken dag kanal och tid den kommer vara? Snälla jag vill gärna se den!:)

 17. Anonym skriver:

  Jag vet inte om du kör att du måste godkänna kommentaren först, men om du kör så då kommer du antagligen inte godkänna denna, men det är bara så du vet. Kan inte du bara le helt normalt på nån bild nån gång? Antingen typ rynkar du pannan eller vad det nu kallas, eller så putar du med läpparna. Saknar den söta Lisa :/ På denna bilden gör du lite både och. Putar lite med läpparna, rynkar pannan lite. Nu vill inte jag direkt ”bestämma” hur du ser ut men skulle vara kul.

 18. juuliia300@hotmail.com skriver:

  juuliia300@hotmail.com
  Hej var gärna med på min tävling på min blogg skulle betyda så sjukt mkt för mmig för du ä min idol i tävlingen kan man vinna smink så om du är intresserad gå då in på http://www.nattstad.se/juliadenbästa ps älskar dej ♥

 19. hannahlagerqvist skriver:

  Hur lång tid tar det när du får hem dina skal??

 20. disqus_jp8RN90lZh skriver:

  hej lisa vad heter din aipad jag tänker köpa en såjag kan spela subway surfers snälla kan du säga va din aipad heter och vilket märke snälla avara

 21. hannahlagerqvist skriver:

  Hur många dagar/veckor tar det tills du får hem dina skal??

 22. disqus_jp8RN90lZh skriver:

  medelande jag hette fanny glömde de

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *