(20 DAGARS) dag 4 – mina måsten

Mina måsten:
1. Min familj och vänner<3 2. Mina tittare o läsare<3 Det är mina måsten.. Min familj och mina vänner står väldigt nära mig och dom kan jag gå till direkt när jag mår dåligt, ni! Ni som läser min blogg och kollar på mina videos hjälper väldigt mycket! 35 000 prenumeranter på youtube, helt fantastiskt! Ni är mina måsten<3 20130226-120634.jpg

26 kommentarer

26 kommentarer på “(20 DAGARS) dag 4 – mina måsten”

 1. Vilma skriver:

  Du är bäst Lisa! <3 <3 :D

 2. Vilma skriver:

  Gilla om du tycker Lisa är bäst! <3 ;)

 3. Sanna Widerönn skriver:


  Kolla denna videon, du kan bli hackad!!

 4. Emelie Cederhag skriver:

  Lisa du är en helt fantastisk tjej! Vi fans och jag älskar dig!!❤

 5. IdaL skriver:

  Ser nästan ut som du gråter höt du det?

 6. Evelina skriver:

  Sötaste <3

 7. Emma Henriksson skriver:

  OMGGGGGG , FETT SNYGG BILD LISA!!! ♥♥♥♥

 8. Emma Henriksson skriver:

  jag avgudar dig 8D< 33

 9. Emma Henriksson skriver:

  lol tänk om hon skulle skriva hej till mig

  1. Vilma skriver:

   Skulle typ hoppa omkring, o va typ jätteglad! xD

 10. Julia skriver:

  kan du inte göra en till video där du visar dit hus de skulle varit jätte snällt när du visar de i så fall att du visar vad du har i dit rum och vad du har i dina hyllor skåp garderob och helt enkelt hela dit rum från en om älskar dig och är ett fans av dig

 11. wilma lundström skriver:

  Du är mitt måste Lisa<3

 12. Johanna-Louise skriver:

  Lisa du är mitt måste! <3 Jag undrar om det kostar något att prenumenera eller om det är gratis. För jag vill jätte gärna prenumenera på dig!

 13. Guest skriver:

  Hej lisa jag undrar hur gammal du är :)

 14. jozzan@live.se skriver:

  Hej Lisa jag undrar hur gammal du är :)

  1. Vilma skriver:

   Hon är 11 år tro jag!

 15. linnea skriver:

  hej Lisa, jag undrar bara om du kunde göra en video om var man har allt smink för jag ( på den fronten) är helt lost, tappad bakom vagnen, lost in space och totalt förvirrad… Det skulle vara jättesnällt! Tack på förhand/ Linnea

 16. sara skriver:

  Snälla alla kolla min blogg: Makeupsissi.blogg.se :)

 17. Shirin Bieber skriver:

  sshirinss.bloggplatsen.se någon av Lisas läsare som vill göra länkbyte?

 18. I just want to tell you that I am just new to blogs and really loved this web blog. More than likely I’m likely to bookmark your site . You certainly come with great stories. Thanks for revealing your blog site.

 19. Cool share about olive skin it is really. Friend on mine has been waiting for this info

 20. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *