JivaMedia

Nu imorgon kommer filmteamet som ska vara med till Söndag. Vi ska filma vad jag gör utanför blogg och Youtube.

Här på denna sida ( http://jivamedia.se/infomiss/ ) kan ni följa dom under filmdagarna.

missis

 

19 kommentarer

19 kommentarer på “JivaMedia”

 1. alva skriver:

  Längtar ! <3
  alvak.blogg.se

 2. alva skriver:

  Första kommentaren!
  alvak.blogg.se

  1. Anonym skriver:

   Vi bryr oss inte om att du var första som kommenerade! -.-

 3. Anonym skriver:

  Coolt!!

 4. Elin skriver:

  Hej Lisa! Kan du inte göra en video om dokumentären! Typ när ni kommer spela in den,vart kan kommer kunna se den. Skulle betydda mycket!

 5. Alva skriver:

  Åh, gud va roligt! Det låter fett! :D http://www.sheesa.blogg.se

 6. Emma Henriksson skriver:

  Får jag fråga , vart kommer dom att bo?

 7. När ska det sändas på tv? Och vilken kanal? Se till att få reda på det! Vi vill verkligen veta! Hoppas det går bra <3 ska dom filma i er skola oxå? Snälla svara på dom här frågorna! Kramis /Nelly

 8. Anna skriver:

  Hej Lisa detta hör inte till ämnet men jag såg att du hade den tävling youtube. Och jag har en you tuve kanal mej jag kan inte kommentera. Jag har gjort allt du sa som man skulle göra och jag hoppas att detta funkar att vara med. Som sakt jag kan ju inte skriva jag är med så jag gör det här JAG ÄR MED. PS om du har sätt denna kOmmentaren så kan du väll maila mig på Annalvh@hotmail.com

 9. onja skriver:

  Anonym lägg ner det är väl bara roligt att hon är med eller

 10. Rebbe skriver:

  Jätte kul Lisa!! Men en sak som är tråkig är att jag vill va med i tävlingen men kan aldrig för att jag har inte Facebook, jag skulle så gärna vilja ha en sån pallet för mamma och pappa vill inte beställa från nätet

 11. ida skriver:

  hej lisa ! jag är med i tävlingen med min dator strular så jag kunnde inte kommendera där sååå jag vill gärna ha någon produkt där i fårn :) jag vill gärna bli som dig när jag blir större :) jag ääääääääääääääääälskar dig lisa!!!!!!!

 12. Thea skriver:

  Jag har försökt att hitta videos av dig där. Men hittar dem inte. Kan inte du lägga upp filmningen på bloggen. Om du förstår vad jag menar.

 13. I just want to mention I am very new to weblog and seriously loved this blog. Likely I’m want to bookmark your blog post . You absolutely have excellent articles. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

 14. This is so good as warzyd. You should to check it out. He is amazing and can show what things like nobody else. Give him a chance a check. But except i really like your blog. Good job!

 15. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything similar to this just before. So nice to locate somebody with original thoughts on this subject. realy i appreciate you for starting this up. this site are some things that is needed on the web, a person with a bit of originality. valuable problem for bringing something new towards world wide web!

 16. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *