JivaMedia

Nu imorgon kommer filmteamet som ska vara med till Söndag. Vi ska filma vad jag gör utanför blogg och Youtube.

Här på denna sida ( http://jivamedia.se/infomiss/ ) kan ni följa dom under filmdagarna.

missis

 

15 kommentarer

15 kommentarer på “JivaMedia”

 1. alva skriver:

  Längtar ! <3
  alvak.blogg.se

 2. alva skriver:

  Första kommentaren!
  alvak.blogg.se

  1. Anonym skriver:

   Vi bryr oss inte om att du var första som kommenerade! -.-

 3. Anonym skriver:

  Coolt!!

 4. Elin skriver:

  Hej Lisa! Kan du inte göra en video om dokumentären! Typ när ni kommer spela in den,vart kan kommer kunna se den. Skulle betydda mycket!

 5. Alva skriver:

  Åh, gud va roligt! Det låter fett! :D http://www.sheesa.blogg.se

 6. Emma Henriksson skriver:

  Får jag fråga , vart kommer dom att bo?

 7. När ska det sändas på tv? Och vilken kanal? Se till att få reda på det! Vi vill verkligen veta! Hoppas det går bra <3 ska dom filma i er skola oxå? Snälla svara på dom här frågorna! Kramis /Nelly

 8. Anna skriver:

  Hej Lisa detta hör inte till ämnet men jag såg att du hade den tävling youtube. Och jag har en you tuve kanal mej jag kan inte kommentera. Jag har gjort allt du sa som man skulle göra och jag hoppas att detta funkar att vara med. Som sakt jag kan ju inte skriva jag är med så jag gör det här JAG ÄR MED. PS om du har sätt denna kOmmentaren så kan du väll maila mig på Annalvh@hotmail.com

 9. onja skriver:

  Anonym lägg ner det är väl bara roligt att hon är med eller

 10. Rebbe skriver:

  Jätte kul Lisa!! Men en sak som är tråkig är att jag vill va med i tävlingen men kan aldrig för att jag har inte Facebook, jag skulle så gärna vilja ha en sån pallet för mamma och pappa vill inte beställa från nätet

 11. ida skriver:

  hej lisa ! jag är med i tävlingen med min dator strular så jag kunnde inte kommendera där sååå jag vill gärna ha någon produkt där i fårn :) jag vill gärna bli som dig när jag blir större :) jag ääääääääääääääääälskar dig lisa!!!!!!!

 12. Thea skriver:

  Jag har försökt att hitta videos av dig där. Men hittar dem inte. Kan inte du lägga upp filmningen på bloggen. Om du förstår vad jag menar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *