My day

Hej!

Idag har jag varit i skolan och det var roligt. Sexorna är på en annan skola på Onsdagar så det är lite tomt i skolan haha!

Haha, vet ni?? Just nu när jag skriver detta inlägg så är det en som intervjuade mig för en tidning som tar kort, även Ida. Fett coolt höhö.IMG_0123

Bild på sminkningen som lades upp igår : )

16 kommentarer
 • sara

  När kommer dokumentären på TV, kommer du att lägga upp någon video idag? :)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   den kommer i vår någon gång men inspelningen är imorgon (torsdag) till söndag

 • http://www.facebook.com/emelie.cederhag Emelie Cederhag

  Vad kul! Fin sminkning Lisa ❤

 • http://www.facebook.com/emma.henriksson.92 Emma Henriksson

  haha kul Lisa! :D längtar tills dokumentären! =)

 • disqus_lFe3N3Cdgl

  Hejj Lisa jag tycker att du är jätte fin å söt kan du titta på min blogg finlandsjenna.bloggplatsen.se jag vill börja lära känna dig snälla komentera på min blogg så vet jag att du har tittat p min komentar

 • Rebecka den som älskar Lisa!!

  en fråga till dig Lisa kommer dom som filmar att filma i din skola??

 • disqus_lFe3N3Cdgl

  Hejj Lisa jag tycker att du är jätte fin och söt jag vill lära känna dig titta på min blogg eller komentera så kan vi väll börja lära

  varandra min blogg heter finlandsjenna.bloggplatsen.se snälla jag älskar dig fast inte jag känner dig men du är för

  bäst Hälsningar Jenna

 • Amal

  vilken kanal kommer det ??
  och vilken tid ?
  när?

 • Alice

  Snälla det vore en dröm som gick uppfyllelse om jag fick träffa dig i Stenungsund ngn dag eller så kan jag komma till dig elr du mig ;) jag bor i Stenungsund :) så hoppas vi kan det. Skriv till mig på fb snälla! Jag är vän med dig jag heter Alice Nordh elr kika mig på themillamysan

 • Johanna-Louise

  Gud va coolt! Du är verkligen värd det här Lisa och vad roligt för dig!! ♥ :)

 • agnes
 • datorlampa@hotmail.com

  jag vill jätte gärna se dig på riktigt du verkar så trevlig och lite bekant också jag vet inte varför

 • Anna

  hej lisa jag vill att du ska göra en video när dokumentären kommer att sändas på tv vilken kanal och tid snälla lisa jag vill så gärna vetta när den ska sändas på tv lisa många kramar från mig lisa puss och kram lisa

 • meena

  fina bilder men inte fina look ps vi älskar dig lisa du är grym och bäst du sminkar dig så bra hela tiden men sminka inte dig för mycket din hy kan ruttnas mina syskon kolar på dina vidios jag kolar på dig hela tiden älskar dig lisa

 • meena

  fett full du er lisa jan sonn jävla svenskkkkk ful ful ful ful ful ful +

 • meena

  ful ful ful
  idiot