My day

Hej!

Idag har jag varit i skolan och det var roligt. Sexorna är på en annan skola på Onsdagar så det är lite tomt i skolan haha!

Haha, vet ni?? Just nu när jag skriver detta inlägg så är det en som intervjuade mig för en tidning som tar kort, även Ida. Fett coolt höhö.IMG_0123

Bild på sminkningen som lades upp igår : )

16 kommentarer

16 kommentarer på “My day”

 1. sara skriver:

  När kommer dokumentären på TV, kommer du att lägga upp någon video idag? :)

  1. Miss Lisibell skriver:

   den kommer i vår någon gång men inspelningen är imorgon (torsdag) till söndag

 2. Emelie Cederhag skriver:

  Vad kul! Fin sminkning Lisa ❤

 3. Emma Henriksson skriver:

  haha kul Lisa! :D längtar tills dokumentären! =)

 4. disqus_lFe3N3Cdgl skriver:

  Hejj Lisa jag tycker att du är jätte fin å söt kan du titta på min blogg finlandsjenna.bloggplatsen.se jag vill börja lära känna dig snälla komentera på min blogg så vet jag att du har tittat p min komentar

 5. Rebecka den som älskar Lisa!! skriver:

  en fråga till dig Lisa kommer dom som filmar att filma i din skola??

 6. disqus_lFe3N3Cdgl skriver:

  Hejj Lisa jag tycker att du är jätte fin och söt jag vill lära känna dig titta på min blogg eller komentera så kan vi väll börja lära

  varandra min blogg heter finlandsjenna.bloggplatsen.se snälla jag älskar dig fast inte jag känner dig men du är för

  bäst Hälsningar Jenna

 7. Amal skriver:

  vilken kanal kommer det ??
  och vilken tid ?
  när?

 8. Alice skriver:

  Snälla det vore en dröm som gick uppfyllelse om jag fick träffa dig i Stenungsund ngn dag eller så kan jag komma till dig elr du mig ;) jag bor i Stenungsund :) så hoppas vi kan det. Skriv till mig på fb snälla! Jag är vän med dig jag heter Alice Nordh elr kika mig på themillamysan

 9. Johanna-Louise skriver:

  Gud va coolt! Du är verkligen värd det här Lisa och vad roligt för dig!! ♥ :)

 10. datorlampa@hotmail.com skriver:

  jag vill jätte gärna se dig på riktigt du verkar så trevlig och lite bekant också jag vet inte varför

 11. Anna skriver:

  hej lisa jag vill att du ska göra en video när dokumentären kommer att sändas på tv vilken kanal och tid snälla lisa jag vill så gärna vetta när den ska sändas på tv lisa många kramar från mig lisa puss och kram lisa

 12. meena skriver:

  fina bilder men inte fina look ps vi älskar dig lisa du är grym och bäst du sminkar dig så bra hela tiden men sminka inte dig för mycket din hy kan ruttnas mina syskon kolar på dina vidios jag kolar på dig hela tiden älskar dig lisa

 13. meena skriver:

  fett full du er lisa jan sonn jävla svenskkkkk ful ful ful ful ful ful +

 14. meena skriver:

  ful ful ful
  idiot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *