Första dagen på Dokumentärfilmningen♥

_DSC0189 _DSC0195 _DSC0192 _DSC0196 _DSC0187_DSC0182

20 kommentarer

20 kommentarer på “Första dagen på Dokumentärfilmningen♥”

 1. Melinda skriver:

  Najs<3

 2. Emma Henriksson skriver:

  haha gud , ser super kul ut ;D<3

 3. Anna skriver:

  Jag är Justin biebers största fan någonsin jag vill ha dom nu. höll på att dö när jag såg att du fick JB sakerna. OMG JAG VILL HA NUUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUUU

 4. sara skriver:

  När kommer dokumentären ut?

 5. Elina Lambro skriver:

  Snälla Lisa lös denna kommentaren , om du ska ha en tävling om JB sakerna så är jag med och jag skulle vilja vinna för att jag är hans största fan och jag tycker jag är värd dom efter allt jag och min familj har gått igenom det senaste året . Du är bäst Lisa

 6. hej skriver:

  Kommer du lägga upp på din yt kanal dom dar???:) tacksam för svar

 7. Emelie Cederhag skriver:

  Hoppas du får set kul! Kommer du filma i skolan idag? Jag längtar att se dokumentären!❤älskar dig Lisa ❤

 8. Tova:-) skriver:

  Gud vad kul!!! Ska bli roligt att se!

 9. me skriver:

  Det kommer att bli jättebra Lisa!
  Förstår att du är nervös, men du är jättemodig också, jag skulle aldrig klara en sådan sak!
  Du är bäst Lisa <3

 10. Anna skriver:

  hej lisa

 11. Johanna-Louise skriver:

  Gud vad kul och spännande!! Hoppas du har det roligt, det kommer att gå jättebra Lisa! :) ♥
  Kraam!

 12. Julia Larsson skriver:

  Wow, haha. Du kommer bli en tv-kändis också! ;) Kändes det bra med kamrorna, är de shyssta i teamet? ♥ Nämen oj.. Den där kudden du har med usas flagga i sängen, vi har två sådanna i våran soffa! :D ♥

  Kram & lycka till, Lisa! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 13. Jennifer skriver:

  Vart kommer det att sändas?
  //Älskarejjj!!! =)

 14. Izza skriver:

  Spännade Lisa!
  hur var det att bli filmad och prata inför kameran? :).

 15. Mosisen skriver:

  Vad kul!
  Men när kommer dokumentären ut?
  <3 LOVE YOU!

 16. Nora skriver:

  Tror nt ni att det där kostar mkt?

 17. see this here skriver:

  I just want to mention I am just very new to blogs and certainly liked your page. Likely I’m want to bookmark your website . You definitely come with excellent posts. Thank you for sharing your web site.

 18. An intriguing discussion might be priced at comment. I do think you should write much more about this topic, it will not often be a taboo subject but generally folks are insufficient to speak on such topics. To another. Cheers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *