13 kommentarer på “bilder”

 1. klajan02@hotmail.com skriver:

  gud va kul hoppas du har det bra puss

 2. Isabelle skriver:

  Hej Lisa jag undrar vart man tittar på det ni spelar in !!
  Svara gärna för jag vill se

  ha det bra // Isabelle ♥

 3. Lovisa Nilsson skriver:

  Så cooolt!! ♥ älskar dig Lisa ♥

 4. Ronja skriver:

  Kul! Jag längtar! ♥

  dansflickan.blogg.se

 5. klajan02@hotmail.com skriver:

  älskar dig lisa <3 du är en förebild för mig<3<3<3<3<3<3

 6. wilma<3 skriver:

  hej jag undrar värkligen vart man kan se det ni spelar in?? vill jättegärna se!<3 och sen så undrar jag om du kan ha den där giveaway'n här på bloggen itället eller också för jag har inte yt och jag vill så sjukt gärna ha chansen att kunna vinna så jag skulle bli så sjukt tacksam om du kunde ha det!<3<3<3<3<3 // wilma<3

 7. Jennifer skriver:

  Vart kan man se dokumentären? Måste verkligen veta! <3<3<3 älskarejjj

  //Jennifer

 8. Elisabet Eilertsen skriver:

  När filmen är klar. Var köper du det då? Jag skulle gärna vilja se det!
  klesabet.blogg.no

 9. missravenclaw skriver:

  Asgullig! Kan du länka var man kunde se igen? http://missravenclaw.blogspot.se

 10. Rebbe skriver:

  Coolt Lisa!!❤ Skulle också vilja va med i en dokumentär!!

 11. Emilia skriver:

  så lite och så begåvad <3 misslisibell <3 älskar din blogg och att du bara är dig själv skit jag tycker det är så awesome, Jag hoppas att du kommer ihåg just mig för jag är ett speciellt fan ;) lova att du ska minnas mig :)

 12. jenise skriver:

  var kan man se den? när släpps den?

 13. Åsa Hallin skriver:

  Vilken dag är dokumentären?, det skulle vara så himla kul att se det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *