• klajan02@hotmail.com

  gud va kul hoppas du har det bra puss

 • Isabelle

  Hej Lisa jag undrar vart man tittar på det ni spelar in !!
  Svara gärna för jag vill se

  ha det bra // Isabelle ♥

 • http://www.facebook.com/lovisa.nilsson.526 Lovisa Nilsson

  Så cooolt!! ♥ älskar dig Lisa ♥

 • Ronja

  Kul! Jag längtar! ♥

  dansflickan.blogg.se

 • klajan02@hotmail.com

  älskar dig lisa <3 du är en förebild för mig<3<3<3<3<3<3

 • wilma<3

  hej jag undrar värkligen vart man kan se det ni spelar in?? vill jättegärna se!<3 och sen så undrar jag om du kan ha den där giveaway'n här på bloggen itället eller också för jag har inte yt och jag vill så sjukt gärna ha chansen att kunna vinna så jag skulle bli så sjukt tacksam om du kunde ha det!<3<3<3<3<3 // wilma<3

 • Jennifer

  Vart kan man se dokumentären? Måste verkligen veta! <3<3<3 älskarejjj

  //Jennifer

 • Elisabet Eilertsen

  När filmen är klar. Var köper du det då? Jag skulle gärna vilja se det!
  klesabet.blogg.no

 • missravenclaw

  Asgullig! Kan du länka var man kunde se igen? http://missravenclaw.blogspot.se

 • Rebbe

  Coolt Lisa!!❤ Skulle också vilja va med i en dokumentär!!

 • Emilia

  så lite och så begåvad <3 misslisibell <3 älskar din blogg och att du bara är dig själv skit jag tycker det är så awesome, Jag hoppas att du kommer ihåg just mig för jag är ett speciellt fan ;) lova att du ska minnas mig :)

 • jenise

  var kan man se den? när släpps den?

 • http://www.facebook.com/hallinasa Åsa Hallin

  Vilken dag är dokumentären?, det skulle vara så himla kul att se det!