Framtidens – och dagens – Youtubestjärnor

Imorgon gäller det!

Jag ska vara på tåget halv sju så rullar vi till Stockholm, tar 3-4 timmar! Men det äre värt.

jag kommer stå på scen och prata om ”Varför lyckas dagens unga videokändisar?

Gäster:

Marcus Nyman, 20 år – skapare av Stamsite, Sveriges största videokanal med Let’s Plays (guidade visningar av dataspel) för till exempel Minecraft. I dag har han nästan 30 miljoner visningar på Youtube och kan snart leva på det som först var en hobby.

Lisa Jonsson, 11 år – tjejen bakom smink- och skönhetskanalen MissLisibell med instruktionsfilmer och modetips för unga. Med sin positiva och personliga stil har hon redan över 15 miljoner visningar på Youtube och kanalen växer rekordsnabbt.

Nellie Bernstsson, 12 år – En gigant i bloggosfären med cirka 150 000 unika besökare om dagen trots sina unga år. Är en förebild för många unga tjejer som ser upp till hennes driv och höga ambition. Skriver och videobloggar om hästar, ridning, mode och livet. Är sponsrad och har samarbeten med flera stora varumärken.

Önska mig lycka till!

534 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *