Framtidens – och dagens – Youtubestjärnor

Imorgon gäller det!

Jag ska vara på tåget halv sju så rullar vi till Stockholm, tar 3-4 timmar! Men det äre värt.

jag kommer stå på scen och prata om ”Varför lyckas dagens unga videokändisar?

Gäster:

Marcus Nyman, 20 år – skapare av Stamsite, Sveriges största videokanal med Let’s Plays (guidade visningar av dataspel) för till exempel Minecraft. I dag har han nästan 30 miljoner visningar på Youtube och kan snart leva på det som först var en hobby.

Lisa Jonsson, 11 år – tjejen bakom smink- och skönhetskanalen MissLisibell med instruktionsfilmer och modetips för unga. Med sin positiva och personliga stil har hon redan över 15 miljoner visningar på Youtube och kanalen växer rekordsnabbt.

Nellie Bernstsson, 12 år – En gigant i bloggosfären med cirka 150 000 unika besökare om dagen trots sina unga år. Är en förebild för många unga tjejer som ser upp till hennes driv och höga ambition. Skriver och videobloggar om hästar, ridning, mode och livet. Är sponsrad och har samarbeten med flera stora varumärken.

Önska mig lycka till!

15 kommentarer

15 kommentarer på “Framtidens – och dagens – Youtubestjärnor”

 1. Hej svejs! ;D skriver:

  Lisa det kommer att gå super! Alla dina fans stöttar dig till 100 %! :) ♥

 2. ella<3misslisibell skriver:

  undrar om den sänds på tv eller måste man va där för att se den

 3. Julia skriver:

  Jag vet att du tycker om hästar? Jag tror jag vet en bra hästblogg du skulle tycka om! http://ponnytokar.blogg.se

 4. Ida Haaja skriver:

  Kan man se det på tv, vilken kanal vilken tid isåfall? kan jag se det fast jag bor i Finland, på tvn? om de kmr på tvn snälla svara :)

 5. Emma Henriksson skriver:

  Det kommer gå jätte bra jag lovar! :) Lycka till. ♥

 6. Ellen skriver:

  Jag fyller år idag kan du gratta mig i ett inlägg? Jag fyller 11 år och heter Ellen också bor jag i kiruna. Snälla!!!! <3

 7. Sofia Lundgren skriver:

  kommer det på tv eller nått?

 8. Nina skriver:

  Kul! Jag bor i Stockholm

 9. Elin skriver:

  Ha nu så roligt lisa! <3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 10. disqus_B9RsRI8U1S skriver:

  Hej Lisa !! Kan inte du filma när du står på scen och pratar och sedan lägga upp på youtube! Snälla? För att jag vill så gärna se dig men bor långt in i Dalarnas skogar och kan inte åka ner till Stockholm!! Snälla? Skulle betyda så mycket! <3

 11. Pettii skriver:

  Lycka till, you go giirl! Btw skulle vara jättejättekul om du kunde titta på min jäättekonstiga blogg (eller aa, den e lite crejjsi haha): http://www.powned.blogg.se men varning för typ konstig jaaag hahah :)

 12. Lisa skriver:

  Lycka till! Kommer man få se hur det gick och sånt?

  PS: MODEBLOGG!
  *STOR TREND I VÅR!
  *VLOGG,VLOOG,VLOGG!
  *DIY, UR SNYGGA ARMBAND TILL VÅREN
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

 13. Stina Anderssoon skriver:

  KOLLA HIT LISA!

  Snälla snälla snälla!
  Be någon filma när du håller ditt tal. Skulle varit så kul att se eftersom att jag inte har någon möjlighet att titta på min idol Live..

 14. Jennie Eriksson skriver:

  Så himla avundsjuk påvdig lycka till:)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *