Riktiga och Falska vänner

Idag ska jag prata om nått som är väldigt viktigt, speciellt för mig nu när jag har blivit riktigt ”känd”.

Det är vänner..

Det finns olika vänner, vänner som känt en sedan man var väldigt liten som man verkligen kan lita på fullt ut och sedan finns det vänner som bara utnyttjar en bara för att man tex. är känd. Eller kanske populär i klassen. Dom vill synas på till exempel ens blogg eller YouTube.

Jag har det precis så.. Jag har mina ”RIKTIGA” vänner som jag verkligen litar på och som jag kan säga allt till. Och jag har dom som bara vill vara min vän för att synas på min blogg och YouTube..  Jag blir så sur och ledsen för att dom bara utnyttjar en..

Så passa er för vilka ni är med..

_DSC0181

2 705 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *