12 kommentarer på “Vilken känsla!”

 1. Pettii skriver:

  Du är bara bäst Lisaa! Skulle bli sjukt glad om du gick in på min litt konstige blogg (haha japp den e crejjsi), skulle vara sjuukt kul! Den heter: http://www.powned.blogg.se :*

 2. Ida Ivarsson skriver:

  Vilka fina komentarer de komentarerna är du värd kolla gärna in min blogg idalillagreta.blogg.se

 3. Erik Martin skriver:

  Lisa spelar du på 90gq ???

 4. Linnea skriver:

  Modigt gjort av dig Lisa att stå där på scenen och prata! Jag tycker du är jätteduktig på att göra videos, blogga, sminka dig osv. Fortsätt med det! Hoppas du kommer långt :) <3

 5. Såg dig där igår och är grymt imponerad av er, tjejer!

 6. Jacqueliine skriver:

  Jag tycker att det blir för mycket tjat om allt det här! Tyckte om dig lite mer förrut (no hate gillar dig fortfarande)

 7. sintia skriver:

  Du är jätte duktig Lisa!! <3 Heter ssintiia i twitter, kolla mina tweets jag skickade till dig i twitter!! <3

 8. Klara och Hanna skriver:

  Tack så hemskt mycket för tipset vi behövde det!<3

 9. like this skriver:

  I simply want to mention I’m all new to blogging and certainly enjoyed this blog site. More than likely I’m likely to bookmark your site . You surely have really good writings. Regards for revealing your webpage.

 10. Thanks for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.

 11. This is really a good web internet site. Very good clean interface as well as good educational weblogs. We will likely be coming back quickly, thanks for the fantastic weblog. While these types of have a straps to hold child within location while you might be changing them, you should never child unattended when the pad is not buckled in order to anything.

 12. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *