18 kommentarer på “Bästa låten”

 1. Smilla,Ida skriver:

  http://www.Misslissie.bloggplatsen.se menade vi hoppas du ser detta!!!/två tjejer

 2. 13 åringa tjejen<3 skriver:

  DU ÄR BÄST LISA!<3

  1. Johanna-Louise skriver:

   JAA VISST ÄR HON!! ♥♥♥

 3. Johanna-Louise skriver:

  Håller med den är jätte bra! :)

 4. gretaberzell.se skriver:

  Hej lisa! Jag vet inte om du läser detta. Men jag hoppas! Jag har nystartat min blogg, eftersom jag slutade blogga ett tag men har nu börjat och mina läsarsiffror suger. Om du skulle kunna hjälpa mig starta igång igen, och få lite läsare vore du bäst. Älskar din youtube och följt den LÄNGE!

 5. Tilde L skriver:

  Grym låt jue ;) <3

 6. Madde♥♥ skriver:

  Hur skickar man saker till dig??

 7. Hej, här är mina låtar som jag har spelat in och det skulle vara roligt om du tittade på dom! Min pappa är med i Takida och Yohio är min kusin! Snälla rara, titta!<3
  http://m.youtube.com/results?q=zaga%20rehn

 8. Snälla titta när jag sjunger! Skrev det här nere!<3

 9. Evelina skriver:

  Alla hans låtar är grymma <3 :)

 10. felicia skriver:

  Håller med dig Lisa! Den är skitbra!

 11. Klara och Hanna skriver:

  Bra låt!<3

 12. laura skriver:

  jag tycker också att den är bra men också en oturs låt föratt när jag spelade cup i fotboll så va det någon som la på den då börja jag sjunga den men då fölorade vi men jag gillar låten

 13. next skriver:

  I just want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and certainly liked you’re website. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly come with tremendous articles and reviews. Thank you for sharing with us your website.

 14. Some really nice stuff on this web site , I like it.

 15. An fascinating discussion is value comment. I believe that you must write more on this matter, it won’t be a taboo subject however typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *