Hissar & Dissar – Makeup

dfs

Dessa eyeliner gels från Sedonalace.com  och jag har i dessa färger. Mörk röd, lila, ljus blå och grön. Jag bar älskar dessa Eyeliner gels för att dom har så sjukt bra pigment och dom är verkligen hur enkla som helst att använda.

sdfsd

Denna ”Lip Conditioner” från MAC ska återfukta läpparna och jag bara älskar den! Man behöver inte alls ta på mycket och den återfuktar mina läppar otroligt bra!

pizap.com13628502026571

dfsdfsd

Detta läppstift kommer ifrån MAC och det heter ”VIVA GLAM från Nicki” och de är riktigt rosa för det är från serien av Nicki Minaj. Jag älskar detta läppstift för att det är sjukt fint, håller jätte länge!!

sdfsf

Dessa ögonskuggor är ifrån e.l.f, heter ”Brightening Eye Color”, när jag köpte dom ville jag bara testa dom och jag trodde att dom skulle vara riktigt dåliga men dom är tvärt om, RIKTIGT BRA!

sfdsd

Dissar detta eyeliner från H&M föratt när jag drog de första sträcken så var den jätte bra men efter några drag funkade den knappt längre!

Sry för bara en diss men det kommer säkert fler inlägg med smink jag dissar, Hörs!

pizap.com13628499054481

10 kommentarer

10 kommentarer på “Hissar & Dissar – Makeup”

 1. Olivia skriver:

  följ min blogg;
  http://ettlivmedhund.wordpress.com/
  PS: du är grym Lisa!

 2. feffi skriver:

  azzå min eyeliner funkar fortfarande men jag vet inte vrf din inte gör det PS: Älskar dig Lisa !!<3

 3. Ellen skriver:

  Vad är igentligen skillnaden mellan eyeliner kajal och eye pen?? Jag undrar för min kompis säger att eyeliner och eye pen är samma sak!!
  Ps. Jag gillar dig verkligen Lisa<3 och jag vill jätte gärna ha svar det behöver inte vara du Lisa som svarar<3

 4. lilly44 skriver:

  har oxå den eyeliner från H&M och jag tycker inte heller den är bra!

 5. Alice skriver:

  Kan du gjöra en video där du visar hur man använder detdär färg glada eyeliners för jag har sånna men fattar inte hur man använder

 6. Ebba skriver:

  Har inte du en svart sådan eyeliner gel oxå? :)

 7. La Moiiiiiiii skriver:

  Den från H&M får inte ligga ner den måste stå upp för annars rinner färgen ut och torkar (märkte det så jag ställde den upp) Jag tycker den är riktigt bra för jag är såå sjukt dålig på eyeliner så den är super för mej :D

 8. Angelica skriver:

  Dissar du dig själv? Du har ju satt en bild på dig under diss ;O

 9. missravenclaw skriver:

  Hej Lisa, jag funderar på att köpa en eyelinergel från Sedona Lace, har du något förslag på bästa färgen?
  missravenclaw.blogspot.se

 10. Izza skriver:

  Dendär eyelinern från hm som du dissar , håller jag inte med om. Jag har använt den i typ 7 månader och jag använder den istortsett varje dag, lika bra fortfarande. Så nått fel på varan du köpt eller så använder du den fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *