Hissar & Dissar – Makeup

dfs

Dessa eyeliner gels från Sedonalace.com  och jag har i dessa färger. Mörk röd, lila, ljus blå och grön. Jag bar älskar dessa Eyeliner gels för att dom har så sjukt bra pigment och dom är verkligen hur enkla som helst att använda.

sdfsd

Denna ”Lip Conditioner” från MAC ska återfukta läpparna och jag bara älskar den! Man behöver inte alls ta på mycket och den återfuktar mina läppar otroligt bra!

pizap.com13628502026571

dfsdfsd

Detta läppstift kommer ifrån MAC och det heter ”VIVA GLAM från Nicki” och de är riktigt rosa för det är från serien av Nicki Minaj. Jag älskar detta läppstift för att det är sjukt fint, håller jätte länge!!

sdfsf

Dessa ögonskuggor är ifrån e.l.f, heter ”Brightening Eye Color”, när jag köpte dom ville jag bara testa dom och jag trodde att dom skulle vara riktigt dåliga men dom är tvärt om, RIKTIGT BRA!

sfdsd

Dissar detta eyeliner från H&M föratt när jag drog de första sträcken så var den jätte bra men efter några drag funkade den knappt längre!

Sry för bara en diss men det kommer säkert fler inlägg med smink jag dissar, Hörs!

pizap.com13628499054481

2 796 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *