Beautiful Sunday!

Godmorgon Söndag!
Idag blir det att hänga på Torget från ett, blir grymt!
Om någon ska till Stenungsunds torg så är det bara att komma fram :)

20130310-094437.jpg

18 kommentarer
 • love you misslisibell

  hej misslisibell jag sökte upp ditt nummer på internet och jag tror att jag hittade ditt hem nummer men det var en man som svarade och jag tror att det kan vara din pappa. mannen sa att han hette micke. heter din pappa det?

 • Vickan

  Min största dröm är att träffa dig Lisa , när i sommar ska du till Ullared?

 • melonis

  kul!! jag har ett tips på en video du kan göra. honung, ägg och shampoo kan du blanda i en röra, sen använda som shampoo sen när håret är torrt visar du hur det blev. det är jätte bra för håret så vi får se vad du tycker! :D

 • JUSTIN<3

  Roligt!!

 • Nån som ha en ny viedo!

  KUUUL! Var på torget här hemma i övik och shoppade loss haha. Ne men de är kul att gå å köpa saker å titta lite ;) >Föresten kommer det en haul video? Jag vill ha fler videos! Snälla svara på min fråga för du svarar aldrig men älskar dig ändå <3

 • Kristin

  Solsken väcker alltid humöret♥
  KristinW.bogg.se

 • Johanna-Louise

  Vad kul! Jag drömde om dig inatt! Fast jag har gjort det förut men ja.. :)

 • Tuggummit moa

  Ska dit hoppas jag ser dig

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Vad roligt!!

   • Guest

    Japp

    Med vänlig hälsning, Mos

    10 mar 2013 kl. 12:16 skrev ”Disqus” :

   • Tuggummit moa

    Japp

   • Tuggummit moa

    Jag såg dig inte:(

 • Emma

  Skulle gärna vilja! Men jag bor lång i från…:)

 • Wilma

  Heejj mmm söndag ska också gå ditt hoppas jag ser dig :*

 • Ronja

  Vad heter din kille Rasmus i efternamn ?

 • missravenclaw

  Du är så otroligt söt. SJUKT SÖT.

  missravenclaw.blogspot.se

 • http://www.facebook.com/olivia.soderstrom.9 Olivia Söderström

  Kan du göra en video när du tar bort ditt smink utan vattenfast och med vattenfast???

 • Sara

  Hej Lisa!
  Beställde du dina E.L.F grejer från den utländska butiken?
  Du kan svara på min blogg, skulle vara jätte snällt!
  Saraolsson.weride.se
  Funderar på att beställa
  , men är så osäker bara :)