Beautiful Sunday!

Godmorgon Söndag!
Idag blir det att hänga på Torget från ett, blir grymt!
Om någon ska till Stenungsunds torg så är det bara att komma fram :)

20130310-094437.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “Beautiful Sunday!”

 1. love you misslisibell skriver:

  hej misslisibell jag sökte upp ditt nummer på internet och jag tror att jag hittade ditt hem nummer men det var en man som svarade och jag tror att det kan vara din pappa. mannen sa att han hette micke. heter din pappa det?

 2. Vickan skriver:

  Min största dröm är att träffa dig Lisa , när i sommar ska du till Ullared?

 3. melonis skriver:

  kul!! jag har ett tips på en video du kan göra. honung, ägg och shampoo kan du blanda i en röra, sen använda som shampoo sen när håret är torrt visar du hur det blev. det är jätte bra för håret så vi får se vad du tycker! :D

 4. JUSTIN<3 skriver:

  Roligt!!

 5. Nån som ha en ny viedo! skriver:

  KUUUL! Var på torget här hemma i övik och shoppade loss haha. Ne men de är kul att gå å köpa saker å titta lite ;) >Föresten kommer det en haul video? Jag vill ha fler videos! Snälla svara på min fråga för du svarar aldrig men älskar dig ändå <3

 6. Kristin skriver:

  Solsken väcker alltid humöret♥
  KristinW.bogg.se

 7. Johanna-Louise skriver:

  Vad kul! Jag drömde om dig inatt! Fast jag har gjort det förut men ja.. :)

 8. Tuggummit moa skriver:

  Ska dit hoppas jag ser dig

   1. Guest skriver:

    Japp

    Med vänlig hälsning, Mos

    10 mar 2013 kl. 12:16 skrev ”Disqus” :

   2. Tuggummit moa skriver:

    Japp

   3. Tuggummit moa skriver:

    Jag såg dig inte:(

 9. Emma skriver:

  Skulle gärna vilja! Men jag bor lång i från…:)

 10. Wilma skriver:

  Heejj mmm söndag ska också gå ditt hoppas jag ser dig :*

 11. Ronja skriver:

  Vad heter din kille Rasmus i efternamn ?

 12. missravenclaw skriver:

  Du är så otroligt söt. SJUKT SÖT.

  missravenclaw.blogspot.se

 13. Kan du göra en video när du tar bort ditt smink utan vattenfast och med vattenfast???

 14. Sara skriver:

  Hej Lisa!
  Beställde du dina E.L.F grejer från den utländska butiken?
  Du kan svara på min blogg, skulle vara jätte snällt!
  Saraolsson.weride.se
  Funderar på att beställa
  , men är så osäker bara :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *