Can’t help it..

Trött på all mobbning!
Själv har jag varit mobbad som liten och det försvinner aldrig riktigt..!
Låt folk vara?!
Mobbning är det värsta jag vet! Det borde inte finnas, never and ever!

Låt oss vara..

20130310-190347.jpg

89 kommentarer

89 kommentarer på “Can’t help it..”

 1. Julia skriver:

  Gud stakare hatar också mobbning

 2. Felicia skriver:

  Dem som mobbar har oftast blivit mobbad själva eller är rädda för någonting.. Tycker mobbning är så sjukt idiotiskt.. Så ni alla som blir mobbade bry er inte, Dem e bara meningslösa :)

 3. Filippa skriver:

  Lisa, jag älskar dig.. Snälla gråt inte. Jag vill inte att folk ska må dåligt och verkligen inte du! Jag hoppas att allt blir bättre! Kan du skriva till mig på kik? Asså jag kan berätta vad jag har gått igenom osv. Snälla? Min kik: filippathsmp

 4. Linnea Berggren skriver:

  Love you!
  Kämpa på Lisa!

 5. Om något sådant händer igen, IRL.

  Så är det bara att skriva det till mig på skype. <3

  Ingen ska behöva gå igenom mobbning! Så många som vill ta självmord. Usch, kan inte ens tänka på det. :(

  1. Tonje Heggöy skriver:

   Här om dan tog en självmord av tåget och dog 13 år kände inte hon men mina kompisar gjorde och fler ! Hon hette Linn Nyman ➕

   1. Jag vet, jag såg det.

    R.I.P Linn. ;_;

 6. Veronica skriver:

  Var inte ledsen! Dem tror bara att dem blir bättre genom att trycka ner andra! <3 var stark Lisa! du har alla dina fans som stöttar dig strunta i de som är dumma mot dig :) kämpa på du är stark älskar dig sötis dina videos är bäst! :D

 7. Julia skriver:

  Lisa du kanske inte har lusst men om du har det har jag Skype men jag vill inte säga mitt Skype namn här men du kan adda mig på kik jag heter julisen02cool så då kan vi prata mer

 8. Minna skriver:

  Är det du som är mobbad eller gråter du för det där som hände med Linn Nyman eller vad hon nu heter? Vad det än är så tycker jag synd om dig, vill inte att du som är så fin & verkar hur trevligt som helst ska må dåligt. <3

  1. Tonje Heggöy skriver:

   Hon heter så ! Hon bodde i Kumla och fler av mina kompisar kände henne !!➕

 9. Vickan skriver:

  ;( Jag vill inte att min idol ska vara mobbad ;( jag som hatar mobbning ;((

 10. Mosisen skriver:

  WTF, är du mobbad konstigt du som värkar så stark, men det är du ändå! Men kämpa på Lisa! Vadå är det några i din klass? Jag var mobbad/retad men det slutade för kanske två veckor sen, ganska nyligen men det konstiga var att det var några av dom killarna som vi tjejerna i klassen hade varit med och pratat hemlisar med typ!
  Men Lisa KÄMPA!

 11. tilda skriver:

  stackare,
  själv har jag varit mobbad i 6 år för ingeting, blivit knuffad o retad o allt, är fortfarande mobbad o jag skolkar mycket, orkar inget o kämpar som en gud för att klara 6:an har försökt ta mitt liv o har skärt mig, har nu börjat förstå att det finns vissa som bryr sig om mig, men jag kämpar frammåt o hoppas som jag vet nt vad att de snart ska ta slut, Kämpa frammåt lisa, vi finns här även fast mobbnigen alltid kommer stannar hos en så är de alltid en ny rolig sak som kommer kramis

  1. Emelie Cederhag skriver:

   Snälla du ta inte livet av dig. Det är mycket bättre att du struntar i dem och är med andra snälla kompisar.

  2. wilma skriver:

   Vet hur svårt de kan vara, nej de vet jag inte för jag har inte haft de som dej alla som blivigt mobbade är mobbade osv är 10 gånger starkare en alla andra mobbare kan dra åt helaste helvetet varför finns dom kan man fråga sej, de säger att som är osäkra men vad är de som gör de okej att förstöra en människas liv för att dom är osäkra, de finns massa där ute som kommer fatta hut underbar du är :)

   1. tilda skriver:

    om man ska förklara hur svårt de är så är de typ som att klättra upp till molnen på 1 timme (väldigt svårt)
    det kan va, dock känner jag mig nt så stark
    du är underbar

 12. Evelina skriver:

  Hänt? :O
  Va stark, ingen förtjänar dina tårar! :(

 13. Sanna Widerönn skriver:

  Jag blev också mobbad förut. de på gick ungefär 3 år. Inget hände liksom, jag menar förändring.. de var ungefär 2½ år sen, men jag tänker på allt som hände VARJE dag, och mår dåligt. De på verkar mig fortfarande, jag är osäker när jag ska säga nått för de känns som alla ska vara emot mig som de var då. Och skratta åt vad jag än säger. Så jag är rätt tyst i skolan, rädd för att andra ska säga nått eller skratta. Men nu har jag bytit klass och allt, med vänner jag kände sen innan så jag borde egentligen vara starkare nu. Men allt sitter ändå kvar i mig.. Jag börjar prata lite mer nu, för vet att dom här i min nya klass faktiskt har ett hjärta och inte mobbar. Men de kommer ALDRIG bli som förr, jag kommer aldrig mer vara den som vill redovisa först, aldrig den som räcker upp handen mest. Nu räcker jag nästan aldrig upp handen, men tvingar mig själv för att få högre betyg. Och faktiskt så skrattar ingen när man har fel i min nya klass, men de kommer ändå ta lång tid för mig att smälta in de. Jag ljög för lärarna flera gånger i veckan att jag hade ont i magen och gick hem, jag ljög för mamma och pappa att jag mådde dåligt vissa mornar för att slippa gå dit. Men sen fick jag byta klass och de är jag så sjukt tacksam för.
  Jag vet hur du känner, även om du blev mobbad som liten, och inte nu. Jag hoppas du läste allt jag skrev.. Även om allt kommer sitta kvar som små sår innuti en, så ska man försöka gå vidare, även om de kan kännas svårt och jobbigt i vissa lägen. Jag finns alltid här vid din sida. Du är sjukt fin, söt och grym på de du gör! Fortsätt precis som du gör!
  Stay strong Lisa, love u! ssaannaaaw

 14. Ulrik munther älskaren skriver:

  stakare

 15. Linn Ahlborg skriver:

  Mobbning är hemskt. Men tänk på alla som älskar dig istället Lisa och skit i dom som inte gör det. Dom som håller på vet du bara är avundsjuka. Men du har över 40 000 människor som älskar dig. Kram <3

 16. Pettii skriver:

  Gråt inte! Åh, vill prata med dig.. <3

 17. julia skriver:

  hej lisa jag tror inte att du har lust när det händer sånt här men om du har det så fortsätt läsa jag har skype men jag villl inte ge ut mitt skype namn här men du kan adda mig på kik jag heter julisen02cool så kan vi prata mer

 18. Emmma skriver:

  mollyemmabeauty.blogg.se

 19. Emma Henriksson skriver:

  hatar dom som mobbar folk , vad är meningen? dom gör bara folk illa

  1. Rebecca som stöttar dig!!! skriver:

   och sig själva

  2. Du var lik Lisa visst :{ STJÄL INTE FOLKS PROFILBILDER!

   1. Okej så du är en ponny dådå…?

    1. Anonym skriver:

     Ja precis

   2. Emma Henriksson skriver:

    du jag gillar lisa och därför har jag henne som profil bild? och vad har du med det att göra , och som dom andra sa är du en ponny då eller? -.- sköt dig själv lilla ponny

 20. Tilda skriver:

  Jag hatar också mobbning jag har själv blivit mobbad för nåra dagar.
  Kämpa på Lisa vet hur det känns.

 21. Jennie Eriksson skriver:

  Lisa du är underbar låt inte andra människor trycka ner dig strunta i alla som säger elaka saker till dig vet att det kan vara svårt att strunta i det du är så stark kämpa för den du är Lisa vi fans finns alltid med dig<3

 22. Ronja skriver:

  Mobbning är så sjukt dumt.

  dansflickan.blogg.se

 23. Rebecca som stöttar dig!!! skriver:

  Vafan!! Sluta era fucking mobbare!!! Detta var nog om man sårar en sån här fin tjej som lever det hon vill!så får ni bara attacker från mig och några andra!! SLUTA ERA JÄVLA AS HÅL!!

 24. Titta på min blogg

  http://Www.missmeblondi.blogg.se

  Har skrivit inlägg om mobbing :(
  Trött på sånt skit.

 25. lifeby isabella skriver:

  Vet hur det känns,jag blev också mobbad som mindre…jag heter Isabella och dem som mobbade mig kallade mig för Kissabella!! :( Jag blev rädd för att gå själv i korridoren!! Det ska inte vara så..just nu blir min lillasyster mobbad!!.:( Hennes lärare sägar att vi inte får säga till dem som mobbar!! Och skäller ut oss om vi gör det! Försvinn jävla mobbare!!!!!

 26. El....något ;) skriver:

  Vem är Linn Nyman och vad hände med henne?

  1. Tonje Heggöy skriver:

   Hon ställde sig framför tåget för hon blev mobbad och kallad tjock ! ➕

   1. El....något ;) skriver:

    Jag håller med att mobbning är en hemsk sak men det finns en sak som är värre, sj mord! Det är inte rätt att behå sj mord. Lyssna alla kära där ute livet kan vara hur surt som helst men det kommer gå över en vacker dag. Livet är vad man gör det till, det finns så mycket där ute, visst, man ser bara det dåliga när man är deprimerad. SÖK HJÄLP! Håll det inte för dig sj. Du är inte ensam du är aldrig ensam, du måste bara finna rätt personer. Begå aldrig sj mord. Ta emot gåvan Gud gett dig, släng inte iväg den!

    1. Tonje Heggöy skriver:

     Men Linn gick på typ någon hjälp sak när hon var mindre !

 27. Lisa! Kan du göra en video där du bärettar hur mkt du hatar mobbning? Jag själv har varit det! Tack för att du finns

 28. Linnet Felle skriver:

  Lisa jag har panik. Jag kunde inte lägga upp en kommentar på yotube på din giveaway. Är det ok att jag lägger upp giveaway kommentaren här? Jag måste iallafall göra det.

  Här kommer kommentaren:

  Jag är jättegärna med :) Jag har egentligen brunt hår men jag ska ge löshåret till mamma. Mamma har alltid sagt att hon vill ha löshår men att det är för dyrt. Då tänkte jag att jag kunde vara med i giveawayen och vinna löshåret till mamma. Hon skulle ha blivit jätte glad då. Men min blogg heter linnetfelle.bloggplatsen.se

 29. Emelie Cederhag skriver:

  Stakars dig Lisa, älskar dig och du vet att det är väldigt många som älskar dig och de du gör.
  Jag har inte blivit mobbad men en i min klass är så himla taskig.

 30. Nicole skriver:

  ohh.. Lisa förstår vad du menar :c Jag själv är lite små mobbad pga min längd.. önska verkligen att mobbning inte fanns! och jag vill verkligen inte att du ska känna dig ledsen! Lisa tänk inte på de som mobbar dig utan tänk på dem som älskar dig och älskar det du gör!<3 KÄMPA BÄSTA LISA!

 31. Ebba skriver:

  Hej Lisa!! Ofta att du har blivit mobbad du är ju känd! I allafall jag vet inte hur man lägger upp saker på min blogg så jag skriver det här! Jag vill vinna det löshåret för att jag har alltid velat ha ett löshåret men jag har inte råd det skulle varit jätte jätte snällt om jag skulle fått vinna det dära löshåret! Min blogg heter i alla fall http://www.ebbaborglund.blogg.com! Snälla kommentera tillbaka

 32. Lisa skriver:

  menar du att du är mobbad i skolan eller på internet genom hat kommentarer mm? Vi bloggläsare finns :* KÄMPA!

  MODEBLOGG MED MASSA BRA TIPS, DE HETASTE TRENDERNA MM!

  *NEW IN! NEW IN!

  *D.I.Y. SÖTA HÅRACCESSOARER

  *VIDEO FRÅN FASHI WEEK-LONDON 2013

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

 33. Thea Norlund skriver:

  mobbning kommer alltid att finnas, har alltid gjort, kommer alltid att göra. Det bästa man kan göra är att strunta i dom där små skitarna å bara vara med dom man trivs med. Men Lisa du är stark! Ge aldrig upp!<3

 34. Karolina skriver:

  jag har också varit / är mobbad.. folk har retat mig o klagat på mig o allt för att jag haft finnar och så jag grät o grät och kunde inte sluta min familj stod/står alltid vid min sida och gjorde allt för mig mamma låg och prata med mig i timmar för jag grät hela tiden efter allt folk har gjort/gör mot mig jag mådde lite bättre, så efter några år började jag sminka mig för att kunna täcka mina finnar men de hjälpte inte för det kom bara mer och jag är fortfarande mobbad .. jag förstod inte vad jag skulle göra .. och nu sitter jag här och typ mår skit och tänker på alla saker folk sagt till mig och ännu gör det .. jag har också blivit mobbad för massa andra saker som jag inte vill skriva men lisa du kommer klara det va stark säger folk något till dig säg bara ; klaga inte på andra fören du klagat på dig själv och sedan vänder du klacken och går där i från, Du är stark Lisa jag vet det för efter alla dina videos jag kollat på så mår jag bättre och bättre .. mina bästa vänner är helt emot mig dom snackar skit och allt om mig just nu, och jag har inte kunnat gå till skolan för dom har sagt så mycket och alla i skolan kommer och frågar massa frågor jag orkar inte , jag klarar inte av att gå i den skolan jag går i och lärarna i min skola säger att jag inte får byta skola. Lisa hoppas du läste detta:) :( men lisa va stark nu du klarar det ! kika om du vill/prata av dig finns alltid mitt namn på kik ; karoliinah

  finns det andra som också mår dåligt och vill prata så är det bara o kika jag finns alltid .. usch för mobbare

  btw, älskar dina videos :*

  //karolina :)

  1. tilda skriver:

   hatar mobbning extremt har även blivit mobbad precis som du! o för annat, har pågot i 6 år snart 7 o de blir bara värre, inga andra skolor vill ta emot mig för jag är mobbad o min skola säger att jag bara är ett problem för dom, blivit knuffad o grovt slådd i skolan mm, har skärt mig skälv, görsökt hänga mig o tagit själv mord, men innan de har jag alltid smsat min kompis för hon är den viktigaste i mitt liv, hon har alltid kommit vart hon än vart, i höstas vart jag några sekunder i närheten av döden innan hon hittade mig, har även tagit piller så jag sovit i 1 vecka har varit nära döden flera gånger, men alla som läder detta, sluta aldrig kämpa, för dom ska nt få vinna över er ALDRIG, HEAD UP STAY STRONG TAKE A SMILE AND MOVE On, huvudet upp stå starkt ta ett leende och gå iväg ❤

 35. Mia skriver:

  Hoppas det blir bättre snart Lis. Jag var mobbad som liten och jag har alldrig vågat säga till eller göra något har alltid varit blyg. Men nu är jag 22år och våga säga till mer. Även fått så att några so är/har varit mobbade börja våga stå imot om säga till någon äldre som kan hjälpa till. ftast brukar det vara att de blivit mobbade själva därför mobbas de själva för att bli omtyckta av de populära. Håller tummarna på att alla som mobbas slutar med det så de mobbade slipper att må dåligt. Kram på dig Lisa

 36. disqus_mpGC4wdmm4 skriver:

  Har själv varit mobbad flera år när jag gick i skolan. Är 20 nu och det sitter fortfarande kvar långt där inne, har fått kämpa väldigt mycket med mitt självförtroende men man ska aldrig ge upp. Mobbningen har stärkt mig men tycker verkligen att mobbning är sådan vidrig sak. Du får stå på dig för mobbarna är inte värda dina tårar. Du har så många fler som tror på dig och stöttar dig och det är mycket bättre att lägga ner tid på än att må dåligt över vad några idioter gör för att kränka dig. Håll inte dina känslor för dig själv utan prata med någon du har förtroende för, det kommer kännas bättre och att du kanske kan få hjälp. Stå på dig! Du är en väldigt talangfull, söt och snäll tjej som förtjänar det bästa! Kram!

 37. Linnea Lindqvist skriver:

  Kämpa Lisa!
  Du vet att vi alla fans finns här för dig och det kommer vi alltid göra♥
  Jag hatar oxå mobbig, det är tufft men man ska bara försöka att inte bry sig. Det är bara mobbarna som har tråkit liv och försöker vara tuff, men dom fattar inget. Det är inte alls coolt att trycka ner någon annan, oftast är det någon som är mindre dom brukar mobba bara för att dom tror att dom är starkare då.

  Men du vet att vi alla finns här för dig. Vi kommer stötta dig. Vi kommer alltid finnas här för dig, vart du än är♥
  ♥♥♥♥

 38. Klara och Hanna skriver:

  Mobbing är hemskt! Jag känner mej själv mobbad, så jag vet hur det känns att vara mobbad:(

 39. Alma skriver:

  Jag var mobbad av både elever, lärare och till o med rektorn…. mem inget hände vi satt på mötem och saker förändrades inte!
  Men nunär inte allt bra men bättre om man säger så. .

 40. Alli Wez skriver:

  Vet hur det känns… Själv har jag kanske inte blivit ”mobbad” men jag var utsatt under nästan hela förra terminen… Det var en tjej som började stöta ut mig ur vårt lilla ”gäng” och hon sa väldigt dumma saker som ”vem röstar för att hon ska ut ur vårt gäng” och sånt… Hon hamnar mycket i bråk just för att hon inte tänker sig för vad hon säger och inte respekterar alla. Hon kan också t.ex. prata väldigt mycket skit om min andra kompis… Det är bättre nu men de där såren från den tiden kommer alltid att stanna kvar. Tiden då de stod och tog foton och höll på en massa och själv fick man inte plats… Mina andra två kompisar i ”gänget” gjorde heller inget de bara lät det ske även om de senare kunde säga ”ohh, jag tycker så synd att ***** gör så mot dig…”

  Men försök att inte tänka på det Lisa! Tänk istället på alla som älskar dig och tycker du är så sjukt grym på det du gör!

  Det finns alltid de som hatar men ännu fler som älskar…http://alicewes.devote.se/

 41. ANONYM skriver:

  oK???

 42. klara skriver:

  jag har varit mobbad i 5 år, jag vet inte varför :( men hon gjorde satt jag bröt min ena arm :(

 43. Moa skriver:

  asså varför ska man bli mobbad.

  Det är bara så onödigt att mobba en men dom som mobbar fattar väll inte att man blir sårad och ledsen..

  Egentligen så har ingen rätt att mobba någon annan.

  Mobbning kan ju också leda till att man vill ta självmord eller skära sig och det ska ju ingen få tänka att dom vill ta självmord…

  Jag tycker bara det är sjukt onödigt.

  Och dom som mobbar kanske mobbar någon bara för att den som blir mobbad kanske inte är så rik kanske bor i ett jätte litet hus eller har svårt hemma..

  Och dom flesta som mobbar har det svårt hemma eller så har dom blivit mobbade själva.

  Och ja tycker bara det är sjukt onödigt att mobba någon man känner ju liksom inget på det.. Och jag tycker att du är stark lisa som orkar hålla ut och jag hoppas verkligen inte att du har haft sådana tankar att du vill inte leva mer.

  För man ska få leva sålänge som det går och inte ta självmord för att man har blivit mobbad.

  Och alla som har blivit mobbade och håller ut jag vill bara säga ATT NI ÄR SJUKT STARKA som orkar håla ut.

  http://moooawagestrand.blogg.se/

 44. Delixi Amin skriver:

  Hej. jag vet detta ’r konstigt. Men jag hittade detta forum p[ gosupermodel som s’ger att hon ’r misslisibell. Har du gosupermodel?

 45. Delixi Amin skriver:

  Hejsan allihopa! ;D

  Jag har ordnat en tävling! =D
  Ni som tittar på mig på youtube, vet nog säkert vem jag är.
  Eller lättare sakt ska göra en Giveaway.
  Det är en annan slags giveaway. Det man kan vinna är 1 års VIP här.
  Och som ni vet (hoppas jag) så luras jag aldrig. =D
  Det enda som man behöver göra är att besöka min profil,goblogg och skicka ett meddelande när ni har gjort det.
  Börja redan nu, och när jag har fått 100 profilträffar så är tävlingen avslutad! =)

  Om ni undrar så ja, jag är den REAL MissLisiBell. =)

 46. Delixi Amin skriver:

  Det ’r vad hon sa p[ hennes forum. Hennes gubbe heter Miss.Lisi.Bell

  1. Mats94 skriver:

   Klicka [Alt] + [Tab] för att skifta mellan Svenskt och Engelskt tangentbord, förutsatt att du inte lagt till ännu fler.

 47. Emma skriver:

  Stackars Lisa!!! Jag har också blivit mobbad mycket! Ingen ska vara dum mot bästa Lisa! Du ska veta att du är jätte söt snäll och rolig person! Hoppas att du blir gladare när du får post av mig som jag ska skicka i väg i dag!:) Kram Emma

 48. Wilma skriver:

  Aaaa ärligt
  feliciaa har rätt

 49. Agnes skriver:

  ÅÅÅÅ stackare!!!! Den som mobbas har oftast dåligt självförtroende och vill trycka ned vissa personer. Mobbing e såååå sjukt onödit! De är nog bara avundsjuka på hur otroligt underbar du ä.
  Lisa kämpa!!!!

 50. matilda skriver:

  vi finns här för dig!!<3

 51. linnea♥ skriver:

  Jag har inte blivit mobbat utan retad för att jag gillar Justin Bieber…. Jag förstår att alla inte gillar han och jag vill inte tvinga någon till att göra det, men håller inte ni med att det är ganska töntigt att mobba någon för det(?).
  Kika mej: linsenlinn om ni har samma problem.
  http://www.0linneasbeauty0.devote.se

 52. Frida skriver:

  Hej Lisa! Blir mobbad av en kille som retar mig och säger att jag har jätte mycket puder fast jag inte har något alls. Min kompis stöttar mig inte alls och bara håller med mig. Jag tycker synd om dig men vi får väll fortsätta kämpa. Kram

 53. Natttiii skriver:

  Jag älskar dig Lisa..

 54. Katarina Liiver skriver:

  sämsta jag vet men förstår dig har också blivit mobbad i 5-6 år

 55. Vickan skriver:

  Alla är värda lika mycket och jag tycker att mobbning inte ska finnas

 56. Nathalie skriver:

  Jag håller med dig Lisa, mobbning är det värsta jag vet! :)

 57. Ida skriver:

  Den som mobbar brukar ha haft svårt eller så har den blivit mobbad själv! man är bra som man är! man ska inte bry sig för man är den man är och man ska vra nöjd med sig själv :)

 58. linnea skriver:

  Folk som mobbar är oftast sånna som är avundsjuka elr sånna som vill värka coola.. dom kanske vill ha uppmärksam het… jag är med om en tjej som alltid ska gå på just mig och om de händer nåt är det alltid mitt fel och alldrig någon annans.. jag vet hur de känns och jag finns för dig:*<3

 59. Emilia skriver:

  men Lisa! du är så underbar och gullig och ja….du har en gåva och därför ska dem som har mobbat dig känna sig för jävliga för att du är så mycket bättre än dem och dem är så jävla avundsjuka, Jag kan inte fatta hur vissa personer vill göra andra personer så illa men du ska veta att du är underbar och söt på alla sätt och vis, så du ska aldrig känna dig dålig när dem mobbar dig, känn det som tvärtom, att du blir en starkare person, och att du vet att dem är så avundsjuka, låt dem aldrig trycka ner dig!!!!

 60. Rebecca skriver:

  Hatar mobbing men mobbare är oftast avensjuka eller ledsna själva!</3

  Kolla på denna videon på yt

  Bully Gets A Surprise Kick To The Face

 61. Rebecca skriver:

  Kolla på
  Bully Gets A Surprise Kick To The Face

 62. Rebecca skriver:

  Kolla på yt
  Bully Gets A Surprise Kick To The Face

 63. Almaa skriver:

  Du är bäst Lisa! Snälla svara!!

 64. Ellen Jonsson skriver:

  Lisa ..Jag vet att livet är tungt och det finns elaka människor :( Men STAY STRONGER! Jag vet att liten kraft finns kvar ! Ta i o kämpa :D Du är en fantastisk människa! (även fast jag aldrig träffat dig på riktigt) Men du verkar bra! Jag älskar dig och vill att du ska fortsätta med det du gör :/ (om du vill förstås) ta de lite lungt och sätt fart på Lisa Jonsson! du är: Söt,Bäst,rolig,FANTASTISK! Du vet att dina fans finns och kommer alltid göra! Tack för mig! Hejdå <3333333333

 65. Cindy skriver:

  Jag vet! Jag blir mobbad men jag har ju så bra självförtroende. Kolla in min blogg CindyKeys.bloggplatsen.se kolla in den gärna. Ps på internet så kallar jag mig för Cindy Keys. Och jag har bra pepp tips på bloggen+plus gilla den på facebook

 66. matilda skriver:

  jag har aldrig varit mobbad och ingen i skolan vågar mobba mig . har du fotbolls kort elr?????

 67. TobbeFilm skriver:

  jag har typ varit mobbad från 1:an till 5:an

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *