Can’t help it..

Trött på all mobbning!
Själv har jag varit mobbad som liten och det försvinner aldrig riktigt..!
Låt folk vara?!
Mobbning är det värsta jag vet! Det borde inte finnas, never and ever!

Låt oss vara..

20130310-190347.jpg

197 kommentarer

197 kommentarer på “Can’t help it..”

 1. Julia skriver:

  Gud stakare hatar också mobbning

 2. Felicia skriver:

  Dem som mobbar har oftast blivit mobbad själva eller är rädda för någonting.. Tycker mobbning är så sjukt idiotiskt.. Så ni alla som blir mobbade bry er inte, Dem e bara meningslösa :)

 3. Filippa skriver:

  Lisa, jag älskar dig.. Snälla gråt inte. Jag vill inte att folk ska må dåligt och verkligen inte du! Jag hoppas att allt blir bättre! Kan du skriva till mig på kik? Asså jag kan berätta vad jag har gått igenom osv. Snälla? Min kik: filippathsmp

 4. Linnea Berggren skriver:

  Love you!
  Kämpa på Lisa!

 5. Om något sådant händer igen, IRL.

  Så är det bara att skriva det till mig på skype. <3

  Ingen ska behöva gå igenom mobbning! Så många som vill ta självmord. Usch, kan inte ens tänka på det. :(

  1. Tonje Heggöy skriver:

   Här om dan tog en självmord av tåget och dog 13 år kände inte hon men mina kompisar gjorde och fler ! Hon hette Linn Nyman ➕

   1. Jag vet, jag såg det.

    R.I.P Linn. ;_;

 6. Veronica skriver:

  Var inte ledsen! Dem tror bara att dem blir bättre genom att trycka ner andra! <3 var stark Lisa! du har alla dina fans som stöttar dig strunta i de som är dumma mot dig :) kämpa på du är stark älskar dig sötis dina videos är bäst! :D

 7. Julia skriver:

  Lisa du kanske inte har lusst men om du har det har jag Skype men jag vill inte säga mitt Skype namn här men du kan adda mig på kik jag heter julisen02cool så då kan vi prata mer

 8. Minna skriver:

  Är det du som är mobbad eller gråter du för det där som hände med Linn Nyman eller vad hon nu heter? Vad det än är så tycker jag synd om dig, vill inte att du som är så fin & verkar hur trevligt som helst ska må dåligt. <3

  1. Tonje Heggöy skriver:

   Hon heter så ! Hon bodde i Kumla och fler av mina kompisar kände henne !!➕

 9. Vickan skriver:

  ;( Jag vill inte att min idol ska vara mobbad ;( jag som hatar mobbning ;((

 10. Mosisen skriver:

  WTF, är du mobbad konstigt du som värkar så stark, men det är du ändå! Men kämpa på Lisa! Vadå är det några i din klass? Jag var mobbad/retad men det slutade för kanske två veckor sen, ganska nyligen men det konstiga var att det var några av dom killarna som vi tjejerna i klassen hade varit med och pratat hemlisar med typ!
  Men Lisa KÄMPA!

 11. tilda skriver:

  stackare,
  själv har jag varit mobbad i 6 år för ingeting, blivit knuffad o retad o allt, är fortfarande mobbad o jag skolkar mycket, orkar inget o kämpar som en gud för att klara 6:an har försökt ta mitt liv o har skärt mig, har nu börjat förstå att det finns vissa som bryr sig om mig, men jag kämpar frammåt o hoppas som jag vet nt vad att de snart ska ta slut, Kämpa frammåt lisa, vi finns här även fast mobbnigen alltid kommer stannar hos en så är de alltid en ny rolig sak som kommer kramis

  1. Emelie Cederhag skriver:

   Snälla du ta inte livet av dig. Det är mycket bättre att du struntar i dem och är med andra snälla kompisar.

  2. wilma skriver:

   Vet hur svårt de kan vara, nej de vet jag inte för jag har inte haft de som dej alla som blivigt mobbade är mobbade osv är 10 gånger starkare en alla andra mobbare kan dra åt helaste helvetet varför finns dom kan man fråga sej, de säger att som är osäkra men vad är de som gör de okej att förstöra en människas liv för att dom är osäkra, de finns massa där ute som kommer fatta hut underbar du är :)

   1. tilda skriver:

    om man ska förklara hur svårt de är så är de typ som att klättra upp till molnen på 1 timme (väldigt svårt)
    det kan va, dock känner jag mig nt så stark
    du är underbar

 12. Evelina skriver:

  Hänt? :O
  Va stark, ingen förtjänar dina tårar! :(

 13. Sanna Widerönn skriver:

  Jag blev också mobbad förut. de på gick ungefär 3 år. Inget hände liksom, jag menar förändring.. de var ungefär 2½ år sen, men jag tänker på allt som hände VARJE dag, och mår dåligt. De på verkar mig fortfarande, jag är osäker när jag ska säga nått för de känns som alla ska vara emot mig som de var då. Och skratta åt vad jag än säger. Så jag är rätt tyst i skolan, rädd för att andra ska säga nått eller skratta. Men nu har jag bytit klass och allt, med vänner jag kände sen innan så jag borde egentligen vara starkare nu. Men allt sitter ändå kvar i mig.. Jag börjar prata lite mer nu, för vet att dom här i min nya klass faktiskt har ett hjärta och inte mobbar. Men de kommer ALDRIG bli som förr, jag kommer aldrig mer vara den som vill redovisa först, aldrig den som räcker upp handen mest. Nu räcker jag nästan aldrig upp handen, men tvingar mig själv för att få högre betyg. Och faktiskt så skrattar ingen när man har fel i min nya klass, men de kommer ändå ta lång tid för mig att smälta in de. Jag ljög för lärarna flera gånger i veckan att jag hade ont i magen och gick hem, jag ljög för mamma och pappa att jag mådde dåligt vissa mornar för att slippa gå dit. Men sen fick jag byta klass och de är jag så sjukt tacksam för.
  Jag vet hur du känner, även om du blev mobbad som liten, och inte nu. Jag hoppas du läste allt jag skrev.. Även om allt kommer sitta kvar som små sår innuti en, så ska man försöka gå vidare, även om de kan kännas svårt och jobbigt i vissa lägen. Jag finns alltid här vid din sida. Du är sjukt fin, söt och grym på de du gör! Fortsätt precis som du gör!
  Stay strong Lisa, love u! ssaannaaaw

 14. Ulrik munther älskaren skriver:

  stakare

 15. Linn Ahlborg skriver:

  Mobbning är hemskt. Men tänk på alla som älskar dig istället Lisa och skit i dom som inte gör det. Dom som håller på vet du bara är avundsjuka. Men du har över 40 000 människor som älskar dig. Kram <3

 16. Pettii skriver:

  Gråt inte! Åh, vill prata med dig.. <3

 17. julia skriver:

  hej lisa jag tror inte att du har lust när det händer sånt här men om du har det så fortsätt läsa jag har skype men jag villl inte ge ut mitt skype namn här men du kan adda mig på kik jag heter julisen02cool så kan vi prata mer

 18. Emmma skriver:

  mollyemmabeauty.blogg.se

 19. Emma Henriksson skriver:

  hatar dom som mobbar folk , vad är meningen? dom gör bara folk illa

  1. Rebecca som stöttar dig!!! skriver:

   och sig själva

  2. Du var lik Lisa visst :{ STJÄL INTE FOLKS PROFILBILDER!

   1. Okej så du är en ponny dådå…?

    1. Anonym skriver:

     Ja precis

   2. Emma Henriksson skriver:

    du jag gillar lisa och därför har jag henne som profil bild? och vad har du med det att göra , och som dom andra sa är du en ponny då eller? -.- sköt dig själv lilla ponny

 20. Tilda skriver:

  Jag hatar också mobbning jag har själv blivit mobbad för nåra dagar.
  Kämpa på Lisa vet hur det känns.

 21. Jennie Eriksson skriver:

  Lisa du är underbar låt inte andra människor trycka ner dig strunta i alla som säger elaka saker till dig vet att det kan vara svårt att strunta i det du är så stark kämpa för den du är Lisa vi fans finns alltid med dig<3

 22. Ronja skriver:

  Mobbning är så sjukt dumt.

  dansflickan.blogg.se

 23. Rebecca som stöttar dig!!! skriver:

  Vafan!! Sluta era fucking mobbare!!! Detta var nog om man sårar en sån här fin tjej som lever det hon vill!så får ni bara attacker från mig och några andra!! SLUTA ERA JÄVLA AS HÅL!!

 24. Titta på min blogg

  http://Www.missmeblondi.blogg.se

  Har skrivit inlägg om mobbing :(
  Trött på sånt skit.

 25. lifeby isabella skriver:

  Vet hur det känns,jag blev också mobbad som mindre…jag heter Isabella och dem som mobbade mig kallade mig för Kissabella!! :( Jag blev rädd för att gå själv i korridoren!! Det ska inte vara så..just nu blir min lillasyster mobbad!!.:( Hennes lärare sägar att vi inte får säga till dem som mobbar!! Och skäller ut oss om vi gör det! Försvinn jävla mobbare!!!!!

 26. El....något ;) skriver:

  Vem är Linn Nyman och vad hände med henne?

  1. Tonje Heggöy skriver:

   Hon ställde sig framför tåget för hon blev mobbad och kallad tjock ! ➕

   1. El....något ;) skriver:

    Jag håller med att mobbning är en hemsk sak men det finns en sak som är värre, sj mord! Det är inte rätt att behå sj mord. Lyssna alla kära där ute livet kan vara hur surt som helst men det kommer gå över en vacker dag. Livet är vad man gör det till, det finns så mycket där ute, visst, man ser bara det dåliga när man är deprimerad. SÖK HJÄLP! Håll det inte för dig sj. Du är inte ensam du är aldrig ensam, du måste bara finna rätt personer. Begå aldrig sj mord. Ta emot gåvan Gud gett dig, släng inte iväg den!

    1. Tonje Heggöy skriver:

     Men Linn gick på typ någon hjälp sak när hon var mindre !

 27. Lisa! Kan du göra en video där du bärettar hur mkt du hatar mobbning? Jag själv har varit det! Tack för att du finns

 28. Linnet Felle skriver:

  Lisa jag har panik. Jag kunde inte lägga upp en kommentar på yotube på din giveaway. Är det ok att jag lägger upp giveaway kommentaren här? Jag måste iallafall göra det.

  Här kommer kommentaren:

  Jag är jättegärna med :) Jag har egentligen brunt hår men jag ska ge löshåret till mamma. Mamma har alltid sagt att hon vill ha löshår men att det är för dyrt. Då tänkte jag att jag kunde vara med i giveawayen och vinna löshåret till mamma. Hon skulle ha blivit jätte glad då. Men min blogg heter linnetfelle.bloggplatsen.se

 29. Emelie Cederhag skriver:

  Stakars dig Lisa, älskar dig och du vet att det är väldigt många som älskar dig och de du gör.
  Jag har inte blivit mobbad men en i min klass är så himla taskig.

 30. Nicole skriver:

  ohh.. Lisa förstår vad du menar :c Jag själv är lite små mobbad pga min längd.. önska verkligen att mobbning inte fanns! och jag vill verkligen inte att du ska känna dig ledsen! Lisa tänk inte på de som mobbar dig utan tänk på dem som älskar dig och älskar det du gör!<3 KÄMPA BÄSTA LISA!

 31. Ebba skriver:

  Hej Lisa!! Ofta att du har blivit mobbad du är ju känd! I allafall jag vet inte hur man lägger upp saker på min blogg så jag skriver det här! Jag vill vinna det löshåret för att jag har alltid velat ha ett löshåret men jag har inte råd det skulle varit jätte jätte snällt om jag skulle fått vinna det dära löshåret! Min blogg heter i alla fall http://www.ebbaborglund.blogg.com! Snälla kommentera tillbaka

 32. Lisa skriver:

  menar du att du är mobbad i skolan eller på internet genom hat kommentarer mm? Vi bloggläsare finns :* KÄMPA!

  MODEBLOGG MED MASSA BRA TIPS, DE HETASTE TRENDERNA MM!

  *NEW IN! NEW IN!

  *D.I.Y. SÖTA HÅRACCESSOARER

  *VIDEO FRÅN FASHI WEEK-LONDON 2013

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

 33. Thea Norlund skriver:

  mobbning kommer alltid att finnas, har alltid gjort, kommer alltid att göra. Det bästa man kan göra är att strunta i dom där små skitarna å bara vara med dom man trivs med. Men Lisa du är stark! Ge aldrig upp!<3

 34. Karolina skriver:

  jag har också varit / är mobbad.. folk har retat mig o klagat på mig o allt för att jag haft finnar och så jag grät o grät och kunde inte sluta min familj stod/står alltid vid min sida och gjorde allt för mig mamma låg och prata med mig i timmar för jag grät hela tiden efter allt folk har gjort/gör mot mig jag mådde lite bättre, så efter några år började jag sminka mig för att kunna täcka mina finnar men de hjälpte inte för det kom bara mer och jag är fortfarande mobbad .. jag förstod inte vad jag skulle göra .. och nu sitter jag här och typ mår skit och tänker på alla saker folk sagt till mig och ännu gör det .. jag har också blivit mobbad för massa andra saker som jag inte vill skriva men lisa du kommer klara det va stark säger folk något till dig säg bara ; klaga inte på andra fören du klagat på dig själv och sedan vänder du klacken och går där i från, Du är stark Lisa jag vet det för efter alla dina videos jag kollat på så mår jag bättre och bättre .. mina bästa vänner är helt emot mig dom snackar skit och allt om mig just nu, och jag har inte kunnat gå till skolan för dom har sagt så mycket och alla i skolan kommer och frågar massa frågor jag orkar inte , jag klarar inte av att gå i den skolan jag går i och lärarna i min skola säger att jag inte får byta skola. Lisa hoppas du läste detta:) :( men lisa va stark nu du klarar det ! kika om du vill/prata av dig finns alltid mitt namn på kik ; karoliinah

  finns det andra som också mår dåligt och vill prata så är det bara o kika jag finns alltid .. usch för mobbare

  btw, älskar dina videos :*

  //karolina :)

  1. tilda skriver:

   hatar mobbning extremt har även blivit mobbad precis som du! o för annat, har pågot i 6 år snart 7 o de blir bara värre, inga andra skolor vill ta emot mig för jag är mobbad o min skola säger att jag bara är ett problem för dom, blivit knuffad o grovt slådd i skolan mm, har skärt mig skälv, görsökt hänga mig o tagit själv mord, men innan de har jag alltid smsat min kompis för hon är den viktigaste i mitt liv, hon har alltid kommit vart hon än vart, i höstas vart jag några sekunder i närheten av döden innan hon hittade mig, har även tagit piller så jag sovit i 1 vecka har varit nära döden flera gånger, men alla som läder detta, sluta aldrig kämpa, för dom ska nt få vinna över er ALDRIG, HEAD UP STAY STRONG TAKE A SMILE AND MOVE On, huvudet upp stå starkt ta ett leende och gå iväg ❤

 35. Mia skriver:

  Hoppas det blir bättre snart Lis. Jag var mobbad som liten och jag har alldrig vågat säga till eller göra något har alltid varit blyg. Men nu är jag 22år och våga säga till mer. Även fått så att några so är/har varit mobbade börja våga stå imot om säga till någon äldre som kan hjälpa till. ftast brukar det vara att de blivit mobbade själva därför mobbas de själva för att bli omtyckta av de populära. Håller tummarna på att alla som mobbas slutar med det så de mobbade slipper att må dåligt. Kram på dig Lisa

 36. disqus_mpGC4wdmm4 skriver:

  Har själv varit mobbad flera år när jag gick i skolan. Är 20 nu och det sitter fortfarande kvar långt där inne, har fått kämpa väldigt mycket med mitt självförtroende men man ska aldrig ge upp. Mobbningen har stärkt mig men tycker verkligen att mobbning är sådan vidrig sak. Du får stå på dig för mobbarna är inte värda dina tårar. Du har så många fler som tror på dig och stöttar dig och det är mycket bättre att lägga ner tid på än att må dåligt över vad några idioter gör för att kränka dig. Håll inte dina känslor för dig själv utan prata med någon du har förtroende för, det kommer kännas bättre och att du kanske kan få hjälp. Stå på dig! Du är en väldigt talangfull, söt och snäll tjej som förtjänar det bästa! Kram!

 37. Linnea Lindqvist skriver:

  Kämpa Lisa!
  Du vet att vi alla fans finns här för dig och det kommer vi alltid göra♥
  Jag hatar oxå mobbig, det är tufft men man ska bara försöka att inte bry sig. Det är bara mobbarna som har tråkit liv och försöker vara tuff, men dom fattar inget. Det är inte alls coolt att trycka ner någon annan, oftast är det någon som är mindre dom brukar mobba bara för att dom tror att dom är starkare då.

  Men du vet att vi alla finns här för dig. Vi kommer stötta dig. Vi kommer alltid finnas här för dig, vart du än är♥
  ♥♥♥♥

 38. Klara och Hanna skriver:

  Mobbing är hemskt! Jag känner mej själv mobbad, så jag vet hur det känns att vara mobbad:(

 39. Alma skriver:

  Jag var mobbad av både elever, lärare och till o med rektorn…. mem inget hände vi satt på mötem och saker förändrades inte!
  Men nunär inte allt bra men bättre om man säger så. .

 40. Alli Wez skriver:

  Vet hur det känns… Själv har jag kanske inte blivit ”mobbad” men jag var utsatt under nästan hela förra terminen… Det var en tjej som började stöta ut mig ur vårt lilla ”gäng” och hon sa väldigt dumma saker som ”vem röstar för att hon ska ut ur vårt gäng” och sånt… Hon hamnar mycket i bråk just för att hon inte tänker sig för vad hon säger och inte respekterar alla. Hon kan också t.ex. prata väldigt mycket skit om min andra kompis… Det är bättre nu men de där såren från den tiden kommer alltid att stanna kvar. Tiden då de stod och tog foton och höll på en massa och själv fick man inte plats… Mina andra två kompisar i ”gänget” gjorde heller inget de bara lät det ske även om de senare kunde säga ”ohh, jag tycker så synd att ***** gör så mot dig…”

  Men försök att inte tänka på det Lisa! Tänk istället på alla som älskar dig och tycker du är så sjukt grym på det du gör!

  Det finns alltid de som hatar men ännu fler som älskar…http://alicewes.devote.se/

 41. ANONYM skriver:

  oK???

 42. klara skriver:

  jag har varit mobbad i 5 år, jag vet inte varför :( men hon gjorde satt jag bröt min ena arm :(

 43. Moa skriver:

  asså varför ska man bli mobbad.

  Det är bara så onödigt att mobba en men dom som mobbar fattar väll inte att man blir sårad och ledsen..

  Egentligen så har ingen rätt att mobba någon annan.

  Mobbning kan ju också leda till att man vill ta självmord eller skära sig och det ska ju ingen få tänka att dom vill ta självmord…

  Jag tycker bara det är sjukt onödigt.

  Och dom som mobbar kanske mobbar någon bara för att den som blir mobbad kanske inte är så rik kanske bor i ett jätte litet hus eller har svårt hemma..

  Och dom flesta som mobbar har det svårt hemma eller så har dom blivit mobbade själva.

  Och ja tycker bara det är sjukt onödigt att mobba någon man känner ju liksom inget på det.. Och jag tycker att du är stark lisa som orkar hålla ut och jag hoppas verkligen inte att du har haft sådana tankar att du vill inte leva mer.

  För man ska få leva sålänge som det går och inte ta självmord för att man har blivit mobbad.

  Och alla som har blivit mobbade och håller ut jag vill bara säga ATT NI ÄR SJUKT STARKA som orkar håla ut.

  http://moooawagestrand.blogg.se/

 44. Delixi Amin skriver:

  Hej. jag vet detta ’r konstigt. Men jag hittade detta forum p[ gosupermodel som s’ger att hon ’r misslisibell. Har du gosupermodel?

 45. Delixi Amin skriver:

  Hejsan allihopa! ;D

  Jag har ordnat en tävling! =D
  Ni som tittar på mig på youtube, vet nog säkert vem jag är.
  Eller lättare sakt ska göra en Giveaway.
  Det är en annan slags giveaway. Det man kan vinna är 1 års VIP här.
  Och som ni vet (hoppas jag) så luras jag aldrig. =D
  Det enda som man behöver göra är att besöka min profil,goblogg och skicka ett meddelande när ni har gjort det.
  Börja redan nu, och när jag har fått 100 profilträffar så är tävlingen avslutad! =)

  Om ni undrar så ja, jag är den REAL MissLisiBell. =)

 46. Delixi Amin skriver:

  Det ’r vad hon sa p[ hennes forum. Hennes gubbe heter Miss.Lisi.Bell

  1. Mats94 skriver:

   Klicka [Alt] + [Tab] för att skifta mellan Svenskt och Engelskt tangentbord, förutsatt att du inte lagt till ännu fler.

 47. Emma skriver:

  Stackars Lisa!!! Jag har också blivit mobbad mycket! Ingen ska vara dum mot bästa Lisa! Du ska veta att du är jätte söt snäll och rolig person! Hoppas att du blir gladare när du får post av mig som jag ska skicka i väg i dag!:) Kram Emma

 48. Wilma skriver:

  Aaaa ärligt
  feliciaa har rätt

 49. Agnes skriver:

  ÅÅÅÅ stackare!!!! Den som mobbas har oftast dåligt självförtroende och vill trycka ned vissa personer. Mobbing e såååå sjukt onödit! De är nog bara avundsjuka på hur otroligt underbar du ä.
  Lisa kämpa!!!!

 50. matilda skriver:

  vi finns här för dig!!<3

 51. linnea♥ skriver:

  Jag har inte blivit mobbat utan retad för att jag gillar Justin Bieber…. Jag förstår att alla inte gillar han och jag vill inte tvinga någon till att göra det, men håller inte ni med att det är ganska töntigt att mobba någon för det(?).
  Kika mej: linsenlinn om ni har samma problem.
  http://www.0linneasbeauty0.devote.se

 52. Frida skriver:

  Hej Lisa! Blir mobbad av en kille som retar mig och säger att jag har jätte mycket puder fast jag inte har något alls. Min kompis stöttar mig inte alls och bara håller med mig. Jag tycker synd om dig men vi får väll fortsätta kämpa. Kram

 53. Natttiii skriver:

  Jag älskar dig Lisa..

 54. Katarina Liiver skriver:

  sämsta jag vet men förstår dig har också blivit mobbad i 5-6 år

 55. Vickan skriver:

  Alla är värda lika mycket och jag tycker att mobbning inte ska finnas

 56. Nathalie skriver:

  Jag håller med dig Lisa, mobbning är det värsta jag vet! :)

 57. Ida skriver:

  Den som mobbar brukar ha haft svårt eller så har den blivit mobbad själv! man är bra som man är! man ska inte bry sig för man är den man är och man ska vra nöjd med sig själv :)

 58. linnea skriver:

  Folk som mobbar är oftast sånna som är avundsjuka elr sånna som vill värka coola.. dom kanske vill ha uppmärksam het… jag är med om en tjej som alltid ska gå på just mig och om de händer nåt är det alltid mitt fel och alldrig någon annans.. jag vet hur de känns och jag finns för dig:*<3

 59. Emilia skriver:

  men Lisa! du är så underbar och gullig och ja….du har en gåva och därför ska dem som har mobbat dig känna sig för jävliga för att du är så mycket bättre än dem och dem är så jävla avundsjuka, Jag kan inte fatta hur vissa personer vill göra andra personer så illa men du ska veta att du är underbar och söt på alla sätt och vis, så du ska aldrig känna dig dålig när dem mobbar dig, känn det som tvärtom, att du blir en starkare person, och att du vet att dem är så avundsjuka, låt dem aldrig trycka ner dig!!!!

 60. Rebecca skriver:

  Hatar mobbing men mobbare är oftast avensjuka eller ledsna själva!</3

  Kolla på denna videon på yt

  Bully Gets A Surprise Kick To The Face

 61. Rebecca skriver:

  Kolla på
  Bully Gets A Surprise Kick To The Face

 62. Rebecca skriver:

  Kolla på yt
  Bully Gets A Surprise Kick To The Face

 63. Almaa skriver:

  Du är bäst Lisa! Snälla svara!!

 64. Ellen Jonsson skriver:

  Lisa ..Jag vet att livet är tungt och det finns elaka människor :( Men STAY STRONGER! Jag vet att liten kraft finns kvar ! Ta i o kämpa :D Du är en fantastisk människa! (även fast jag aldrig träffat dig på riktigt) Men du verkar bra! Jag älskar dig och vill att du ska fortsätta med det du gör :/ (om du vill förstås) ta de lite lungt och sätt fart på Lisa Jonsson! du är: Söt,Bäst,rolig,FANTASTISK! Du vet att dina fans finns och kommer alltid göra! Tack för mig! Hejdå <3333333333

 65. Cindy skriver:

  Jag vet! Jag blir mobbad men jag har ju så bra självförtroende. Kolla in min blogg CindyKeys.bloggplatsen.se kolla in den gärna. Ps på internet så kallar jag mig för Cindy Keys. Och jag har bra pepp tips på bloggen+plus gilla den på facebook

 66. matilda skriver:

  jag har aldrig varit mobbad och ingen i skolan vågar mobba mig . har du fotbolls kort elr?????

 67. TobbeFilm skriver:

  jag har typ varit mobbad från 1:an till 5:an

 68. anonymous skriver:

  I simply want to mention I’m new to weblog and truly enjoyed this blog site. Probably I’m going to bookmark your site . You definitely have outstanding articles and reviews. Many thanks for sharing with us your webpage.

 69. I’m impressed, I have to admit. Truly rarely will i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail on the head. Your notion is outstanding; the catch is something that too little persons are speaking intelligently about. I’m happy we found this within my seek out some thing in regards to this.

 70. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 71. Health skriver:

  Some really nice and utilitarian info on this site, also I conceive the design and style contains wonderful features.

 72. I dugg some of you post as I cogitated they were very useful handy

 73. As soon as I observed this website I went on reddit to share some of the love with them.

 74. You can certainly see your skills within the work you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. All the time go after your heart. ”A simple fact that is hard to learn is that the time to save money is when you have some.” by Joe Moore.

 75. voirfilms skriver:

  I simply couldn’t leave your site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info a person supply on your guests? Is gonna be again frequently in order to check out new posts

 76. Alennuskoodit skriver:

  I will right away seize your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me recognize in order that I may subscribe. Thanks.

 77. Pets skriver:

  hi!,I love your writing so much! proportion we keep up a correspondence more approximately your article on AOL? I require a specialist on this space to unravel my problem. May be that’s you! Taking a look ahead to see you.

 78. Travel skriver:

  I’ve learn a few just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to make this kind of magnificent informative web site.

 79. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!

 80. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog. A great read. I’ll definitely be back.

 81. voirfilms skriver:

  You have observed very interesting details! ps nice site.

 82. Web Design skriver:

  Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 83. Fashion skriver:

  Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 84. Web Design skriver:

  excellent issues altogether, you simply won a new reader. What might you suggest in regards to your submit that you simply made a few days ago? Any positive?

 85. gode ceinture skriver:

  One thing is one of the most popular incentives for making use of your credit card is a cash-back or even rebate provision. Generally, you’ll get 1-5% back upon various expenditures. Depending on the cards, you may get 1% again on most expenditures, and 5% in return on buying made on convenience stores, gas stations, grocery stores as well as ’member merchants’.

 86. Enjoyed reading this, very good stuff, thankyou . ”Nothing happens to any thing which that thing is not made by nature to bear.” by Marcus Aurelius Antoninus.

 87. Web Design skriver:

  you are in point of fact a good webmaster. The website loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you have done a magnificent activity on this topic!

 88. Legal skriver:

  I have recently started a web site, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. ”The word ’genius’ isn’t applicable in football. A genius is a guy like Norman Einstein.” by Joe Theismann.

 89. You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will go along with with your website.

 90. News skriver:

  Very interesting subject, thank you for posting.

 91. News skriver:

  My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 92. News skriver:

  Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal web site.

 93. Ponro skriver:

  I really enjoy looking at on this site, it has got fantastic content . ”He who sees the truth, let him proclaim it, without asking who is for it or who is against it.” by Henry George.

 94. Porno skriver:

  Hello there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any recommendations, please share. Many thanks!

 95. prono skriver:

  Thanks for revealing your ideas. I’d also like to express that video games have been actually evolving. Modern technology and enhancements have made it easier to create authentic and enjoyable games. Most of these entertainment games were not as sensible when the real concept was being tried. Just like other designs of technologies, video games way too have had to grow by means of many many years. This itself is testimony towards fast continuing development of video games.

 96. porno skriver:

  You are my intake, I own few web logs and very sporadically run out from brand :). ”To die for a religion is easier than to live it absolutely.” by Jorge Luis Borges.

 97. Voirfilms skriver:

  hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this site, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 98. porno skriver:

  Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 99. Film streaming skriver:

  Terrific work! This is the type of info that should be shared around the internet. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

 100. Film streaming skriver:

  Hello, Neat post. There’s an issue with your web site in web explorer, could test this… IE nonetheless is the market leader and a large portion of people will miss your great writing because of this problem.

 101. Ponro skriver:

  Only wanna input that you have a very decent web site , I the design it really stands out.

 102. Ponro skriver:

  You made some decent points there. I did a search on the subject matter and found most people will agree with your site.

 103. Ponro skriver:

  I enjoy, lead to I found just what I used to be looking for. You’ve ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 104. Hello there, I found your blog by the use of Google whilst looking for a related matter, your web site got here up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 105. Ponro skriver:

  Hello my loved one! I want to say that this article is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I would like to look extra posts like this.

 106. Film streaming skriver:

  The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to learn, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can repair when you werent too busy on the lookout for attention.

 107. I used to be very happy to find this internet-site.I needed to thanks to your time for this wonderful learn!! I definitely having fun with each little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

 108. Ponro skriver:

  Thank you, I’ve just been looking for info approximately this topic for a long time and yours is the best I’ve found out so far. However, what concerning the conclusion? Are you certain concerning the source?

 109. Ponro skriver:

  Someone essentially lend a hand to make severely articles I would state. This is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the research you made to make this actual submit amazing. Great job!

 110. Porno skriver:

  Fantastic blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed .. Any ideas? Appreciate it!

 111. Ponro skriver:

  This web page is really a stroll-by means of for the entire data you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll definitely uncover it.

 112. hashtags 2019 skriver:

  It is my belief that mesothelioma is usually the most dangerous cancer. It has unusual traits. The more I really look at it the harder I am sure it does not act like a true solid human cancer. When mesothelioma is usually a rogue virus-like infection, therefore there is the chance of developing a vaccine in addition to offering vaccination for asbestos uncovered people who are vulnerable to high risk with developing upcoming asbestos relevant malignancies. Thanks for discussing your ideas for this important ailment.

 113. Ponro skriver:

  I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :).

 114. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today..

 115. free sex videos skriver:

  Another important part is that if you are a senior citizen, travel insurance with regard to pensioners is something you should make sure you really look at. The older you are, the harder at risk you might be for having something terrible happen to you while in most foreign countries. If you are certainly not covered by a few comprehensive insurance, you could have several serious problems. Thanks for expressing your guidelines on this web site.

 116. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work!

 117. I am constantly looking online for posts that can facilitate me. Thx!

 118. Travel skriver:

  You could definitely see your skills within the paintings you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart. ”Until you’ve lost your reputation, you never realize what a burden it was.” by Margaret Mitchell.

 119. There are definitely a number of details like that to take into consideration. That is a great level to convey up. I supply the ideas above as common inspiration but clearly there are questions just like the one you bring up where the most important factor shall be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around issues like that, but I’m positive that your job is clearly identified as a fair game. Each girls and boys really feel the affect of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

 120. Marketing skriver:

  Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So nice to search out any individual with some original thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is something that’s needed on the net, someone with a bit of originality. useful job for bringing something new to the web!

 121. I do believe all of the concepts you’ve presented in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for beginners. May you please lengthen them a little from subsequent time? Thank you for the post.

 122. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative websites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

 123. You could certainly see your skills in the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart. ”We are near waking when we dream we are dreaming.” by Friedrich von Hardenberg Novalis.

 124. Beginner Guides skriver:

  My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 125. Technology skriver:

  I¡¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am glad to exhibit that I have an incredibly good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much without a doubt will make sure to do not forget this site and give it a look regularly.

 126. There is noticeably a lot to know about this. I believe you made various good points in features also.

 127. I gotta bookmark this web site it seems handy very helpful

 128. Technology skriver:

  My brother suggested I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 129. I simply couldn’t leave your site prior to suggesting that I extremely loved the usual info an individual supply in your visitors? Is gonna be again continuously to check up on new posts.

 130. Fashion skriver:

  I really enjoy looking through on this internet site , it has got excellent posts . ”It is easy to be nice, even to an enemy – from lack of character.” by Dag Hammarskjld.

 131. Web Design skriver:

  I see something genuinely interesting about your weblog so I saved to favorites .

 132. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

 133. Dead indited content, Really enjoyed looking at.

 134. Hi my friend! I want to say that this article is amazing, nice written and include almost all significant infos. I would like to peer more posts like this .

 135. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Great. I’m also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 136. Fashion skriver:

  Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 137. Business skriver:

  you are really a good webmaster. The web site loading pace is incredible. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a fantastic activity on this subject!

 138. Real Estate skriver:

  Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 139. Health skriver:

  hi!,I like your writing so a lot! share we communicate more about your post on AOL? I need a specialist in this house to unravel my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to look you.

 140. hopscotch skriver:

  hello!,I really like your writing so so much! proportion we communicate more about your post on AOL? I need a specialist on this space to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

 141. Fashion skriver:

  Simply want to say your article is as surprising. The clearness in your post is just nice and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 142. Health skriver:

  I like the efforts you have put in this, thanks for all the great content.

 143. Finance skriver:

  A person necessarily lend a hand to make critically posts I’d state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this actual put up extraordinary. Great process!

 144. Health skriver:

  Needed to compose you this very little observation to be able to say thanks again over the pretty methods you have shared in this case. This is quite surprisingly open-handed with you to convey without restraint all some people could possibly have sold as an e-book to generate some money for their own end, most notably seeing that you might well have tried it in case you wanted. The techniques likewise worked to be a great way to know that other people have similar interest just like my very own to figure out way more concerning this matter. Certainly there are several more enjoyable opportunities in the future for folks who look into your website.

 145. kids health skriver:

  My spouse and i got now excited Ervin could deal with his studies through the ideas he got through your site. It’s not at all simplistic just to always be giving for free tips and tricks which usually some people could have been selling. Therefore we fully grasp we have you to thank for this. The entire explanations you’ve made, the straightforward site navigation, the friendships you will make it easier to promote – it’s everything impressive, and it’s letting our son and the family consider that the theme is exciting, and that is very serious. Thanks for all!

 146. Career And Jobs skriver:

  I genuinely enjoy reading on this website , it has superb content . ”He who sees the truth, let him proclaim it, without asking who is for it or who is against it.” by Henry George.

 147. voirfilm skriver:

  Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just extremely excellent. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I cant wait to read much more from you. This is really a tremendous web site.

 148. Health skriver:

  I was studying some of your articles on this website and I believe this website is really instructive! Continue putting up.

 149. Business skriver:

  great submit, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t notice this. You must proceed your writing. I’m confident, you’ve a great readers’ base already!

 150. Business skriver:

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 151. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 152. As a Newbie, I am permanently exploring online for articles that can aid me. Thank you

 153. businesses skriver:

  Well I really enjoyed studying it. This subject offered by you is very helpful for good planning.

 154. science skriver:

  As I web-site possessor I believe the content matter here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.

 155. Business skriver:

  Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 156. fashion blog skriver:

  Wonderful paintings! That is the kind of information that should be shared around the net. Disgrace on the seek engines for no longer positioning this put up upper! Come on over and visit my site . Thanks =)

 157. Fitness skriver:

  I have been reading out many of your articles and it’s nice stuff. I will surely bookmark your website.

 158. board games skriver:

  Terrific paintings! That is the kind of information that should be shared across the internet. Disgrace on Google for no longer positioning this post upper! Come on over and visit my site . Thank you =)

 159. e-learning skriver:

  You can definitely see your expertise within the work you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

 160. whoah this weblog is excellent i love studying your articles. Stay up the great work! You understand, lots of persons are hunting round for this information, you could aid them greatly.

 161. rework skriver:

  Of course, what a splendid site and illuminating posts, I will bookmark your blog.All the Best!

 162. Fitness skriver:

  I¡¦ve recently started a website, the info you provide on this website has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

 163. Hey, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your super writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

 164. Entertainment skriver:

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 165. Business skriver:

  Hello. fantastic job. I did not expect this. This is a fantastic story. Thanks!

 166. Great site. Plenty of useful info here. I am sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks in your effort!

 167. african cuisine skriver:

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is great blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 168. Enhanced backlink paketleri To Help You To Rock The backlink paketleri World

 169. Howdy! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

 170. film streaming skriver:

  Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 171. film streaming skriver:

  Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange strategies with others, be sure to shoot me an e-mail if interested.

 172. film streaming skriver:

  Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 173. film streaming skriver:

  Just wanna remark that you have a very nice site, I love the layout it actually stands out.

 174. voirfilms skriver:

  Hey! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

 175. Very interesting topic, thanks for posting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *