32 kommentarer på “On my way!”

 1. Guest skriver:

  Först ! :D Du e så fin

 2. Melina skriver:

  Först! :D Du e så fin! :*

 3. matilda skriver:

  Gullig bild :) Vart ska du?

  Ps. Tävling på bloggen där du kan vinna att få gästblogga: http://matildiz.se/?p=7369

 4. Julia skriver:

  Hej Lisa kan du svara på skype för jag vill bli vän med dig

 5. Evelina skriver:

  Hej Lisa!
  Jag har en frågestund på min blogg och det skulle varit sjukt snällt om du lämna en fråga :)
  Kram!! :D
  http://www.myliiiife.blogg.se

 6. Johanna-Louise skriver:

  Sötis ♥

 7. Emma Henriksson skriver:

  ha så kul! jag är sjuk =(

 8. Pettii skriver:

  Så sööt! Btw det skulle vara jätteroligt ifall att du/ni gick in på min fett crejjsi blogg (YEEP den e konstig hahahah) och ställde en fråga: http://powned.blogg.se/2013/march/assaaa-nu-far-ni-jobbaaaa-haaart-2.html tack! <3

 9. Felicia skriver:

  Jodu lisa.. Angående giveawayen, Jag vill hemskt gärna vara med men det går inte och att komentera på YT inte för mig iaf. .:( Jag har gjort ett inlägg om tävlingen men sen är det ju de sista kvar, att komentera.. Men jag är med i alla fall! Nattstad.se/feliciaao

 10. Pettii skriver:

  Hej Lisa! Skulle vara så GRYMT kul att få din skype, är det någon som vet den? Jag tror att det var du som kommenterade på min blogg, och det var så himla stort för mig! <33333

 11. Eeva skriver:

  Med villket program redigerar du dina videon? :)

 12. Emma skriver:

  Du är så söööt Lisa!:) Jag undrar också om du skulle kunna svara på en förfrågan på Skype?:)

 13. maja.palmgren skriver:

  kolla in på min blogg för att vara med i 2 stycken VÄLDIGT bra tävlingar! majizzpalmgren.blogg.se

 14. Alli Wez skriver:

  Kan du göra en haul när du kommer hem? :)

  Ni får gärna kolla in min blogg. Den är rätt ny så har inte så jättemånga läsare… :/

  http://alicewes.devote.se/

 15. anonym skriver:

  Kommer det en haul på det du köpt idag?

 16. Emme Hemligt skriver:

  Vart ska du? :)

 17. Guest skriver:

  hej lisa jag skulle vilja att du gör en ”finaste frisyren” igen för den senaste vad jag vet i allafall är den du har på lisa01j så snälla gör en ny skulle bli jätte glad kramizzar wilma

 18. Guest skriver:

  hej lisa skulle dy vilja göra en ”finaste frisyren” igen för den senaste vad jag vet i allafall

 19. disqus_0FOBh0bhNW skriver:

  du är så fin!

 20. visit site skriver:

  I simply want to mention I’m all new to weblog and honestly enjoyed you’re blog. Very likely I’m planning to bookmark your website . You really have remarkable article content. Thanks a bunch for sharing your web-site.

 21. cooking is my passion and a hobby for me, besides, i love to eat lots of foods*

 22. An impressive share, I just now with all this onto a colleague who was conducting a little analysis during this. And the man in truth bought me breakfast due to the fact I came across it for him.. smile. So permit me to reword that: Thnx with the treat! But yeah Thnkx for spending any time to debate this, I feel strongly over it and really like reading much more about this topic. When possible, as you become expertise, could you mind updating your site to comprehend details? It truly is extremely great for me. Massive thumb up with this text!

 23. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *