R.I.P Linn Nyman

Hej,

Idag har man vart i skola like I usually do..

Här igår fick jag reda på i en video att en 13 årig tjej tog livet av sig när hon hoppade framför ett tåg för att hon var så grovt nätmobbad. Så sjukt hemskt! Att ta livet av sig handlar verkligen om liv o död! Många tar det på skämt, ”haha gå o ta livet av dig” men det är mer än så! Okej, vissa kan ta det på skämt men när man är ung o någon säger, fy vad du är tjock o en själv kanske tycker det då är det ju klart att man blir ledsen om någon påpekar det! Att någon som blivit mobbad av någon form ska behöva ta sitt liv är inte okej..

59 kommentarer
 • Guest

  Jag vet hur det känns att någon tar själv mord

 • Ulrik munther älskaren

  Jag vet hur det känns när någon annan tar själv mord

 • moa

  nicks!!.. man ska verkligen inte bobba nån!!..

  den som gjorde det känner nog att det var dens fel att hon tog livet av sig!!..

 • Clara

  Hennes val

 • Linn

  :D

 • http://twitter.com/Catarin107 Catarina

  Guuuuuuuud va hämskt:( DÄR SER NI ERA DUMMA HATARE SOM KOMMENTERAR DUMMA SAKER!! Det va ju hur hämskt som hällst stackare:'(

 • Liv andersson

  Gud vad hämskt Alla mobbare har nog inet liv dom bara hänger upp sig på att skriva hatt kommentarer jag tycker värkligen synd NI SOM MOBBAR SLUTA VA SÅ DUMMA

 • klara

  Dom som mobbar sluta vad är det för mening nu vet ni hur det kan gå.
  Gud va sorligt:'(

 • angelie

  Oj vad hemskt =,(

 • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  R.I.P Linn Nyman. ;(

 • Pri & Bavi

  Läs min och min kompis blogg (priobavi.blogg.se) kommentera också hihi xD

 • Agnes

  Må du vila i frid!!! Linn Nyman du var säkert en underbar person!!!!

 • caroline

  gud vad hemskt, RIP :'(

 • tilda

  tänk att få hoppa, känna smärtan och sen bara få sova, aldrig mer bli mobbad slagen eller hotad, man tar sitt liv men vill nt leva mitt liv häldre att få leva där uppe i de blå ❤

 • Linh

  Hej. Stackars hon. Men jag har också en blogg. Min blogg heter: lifebyjelin.wordpress.com

 • Evelina

  R.I.P ;(
  Tycker så synd om Linn och hennes stackars familj, mobbare är så fega :/

 • elin

  Tycker synd om Linn!
  sjökb brukar jag ocksp bli mobbad! brukar få mail som du är så fett så du borde inte finnas!
  själv mår jag inte bra för min bästis tog livet genom att lägga sig på marken där tåg kör!
  skulle gärna göra lika dant,har ingen att prata med! Har väldigt tufft.
  har själv blivt hotad!
  har blivit missbehandlad i 3 år snart.
  och ingen förstår vad jag känner!
  hade gärnat gjort samma som linn!
  får väll stå ut att bli hotad,mobbad :(

  • http://www.facebook.com/tonje.heggoy Tonje Heggöy

   Finns även fast jag säkert inte känner dig ! Kik :tonjeheggdoy

  • Kristin

   Elin – gör absolut inte samma sak! Om du upplever att ingen på skolan ser dig , försök prata med någon annan! Skit i att gå till skolan tills någon gör något åt mobbarna, du har rätt till lugn och ro! Maila mig om du behöver prata, jag gick igenom 12 års mobbing :trollsommar@hotmail.com

   • missan

    Jag tror nog att du kommer att förstöra ditt liv om du gör så Elin tänk dina föräldrar vad skulle dom göra utan dig !! Glöm allt det och va imot alla som mobbar dig

   • elin

    Tack att du bryr dig för ingen annan bryr sig :(

  • http://www.facebook.com/frida.s.wiberg Frida Sparrow Wiberg

   Hej elin, jag skulle vilja att du hör av dig till mig när du läser det här, jag heter Frida och är 17 år, jag skulle vilja lyssna på dig lite. Ha det bra så länge, jag hoppas jag får höra från dig!:)

   • elin

    Tack att du bryr dig! För det är ingen annan som gör de :(
    Mår själv jätte dåligt :`(

    • http://www.facebook.com/frida.s.wiberg Frida Sparrow Wiberg

     Det är klart att jag bryr mig om dig! Om du klickar in på min profil här så kan du gå in på min facebooksida.
     Du får gärna skriva ett privat meddelande till mig där, jag skulle vilja höra från dig lite mer:) vi hörs igen!:)

     • Moa

      Har du kik? :)

     • http://www.facebook.com/frida.s.wiberg Frida Sparrow Wiberg

      Ja det har jag! Jag heter:
      Fridolina95

  • Moa

   Tycker synd om dig att du ska behöva må så här :(
   Finns om du vill prata

  • Saga

   Hej Elin du är inte ensam om de!
   Blir också mobbad!
   Har själv blivit mobbad till döds :(
   Ska själv ta livet eftersom ingen lyssnar på mig!
   Har försökt ta livet 3. Gånger tidigare,kommer denna gången göra de på allvar! Vill inte finnas :( :(

   • nora

    du ska inte ta livet saga!! dom som mobbar dig har inget vett i skallen!! vill du prata med någon så kika mig om du har det noraefinast11

 • Per

  INGEN VILL HA DINA JÄVLA OMOGNA KONDOELANSER!

  • http://www.facebook.com/tonje.heggoy Tonje Heggöy

   Varför titta på hennes blogg om du ska va så omogen !

 • Per

  DIN FULA FITTA!

 • Per

  TA BORT DIN DUMMA BLOGG!

 • http://www.facebook.com/tonje.heggoy Tonje Heggöy

  Saknar denna underbara tjej ! <3 saknar dig Linn Nyman !!!! Vi bryr oss !!

  • Ida

   Kände du henne?

   • http://www.facebook.com/tonje.heggoy Tonje Heggöy

    Ja

  • Johanna

   Vaa känner du Linn Nyman!<3 världens underbaraste tjej är hon hoppas att dom som har mobbat henne fattar att man inte gör det !<3

 • dreadlord1337@hotmail.com

  jag skulle vilja våldta någon i en skön tight fitta för det är väldigt roligt

 • Ida

  Så j*vla omogna alla kan vara på nåtet! Om man sen ser personen i ögonen,tror jag inte att man vågar säga det man ha skrivit.Det värsta jag vet är mobbning och ännu värre på nätet! Jag hoppas att ni som läser detta inte mobbar.Försök tänka er själva i den sitiationen!

 • Klara och Hanna

  Vad sorgligt! Kände du henne? Hoppas att inte jag gör likadant, för jag känner mej också mobbad:'(

 • Guest

  Min älskade ängel Linn… jag är så trligt ledsen för att hon är död… kan inte fatta att min älskade vänn Linn är borta…hennes medkänsla, glädje och tacksamhet går aldrig att ersätta. Hon förtjänade inget hat! Är jätte glad för att du tog upp och skrev det på bloggen då jag är väldigt glad att folk faktiskt bryr sig! R.I.P älskling, jag lömmer dig aldrig

 • Julia

  Min älskade ängel Linn… jag är så otrligt ledsen för att hon är död… kan inte fatta att min älskade vänn Linn är borta…hennes medkänsla, glädje och tacksamhet går aldrig att ersätta. Hon förtjänade inget hat! Är jätte glad för att du tog upp och skrev det på bloggen då jag är väldigt glad att folk faktiskt bryr sig! R.I.P älskling, jag glömmer dig aldrig

 • http://www.facebook.com/anna.vanbeesel Anna Glass van Beesel

  Jag har sett hennes youtube-videor .. På alla kommentarern står det vila i frid Linn.. Detta har hänt så otroligt många gånger och det är såklart lika hemskt varje gång.. Men man kan ju jobba bort det.. Man kan få en människa att förstå att en annan människa har känslor och alla ser vi annorlunda ut men vi betyder alla lika mycket ! <3 ha det bra Linn! Vi ses alla där uppe någon gång <3

 • Anonym.

  Det är så j*kla synd att sånt hära händer.. Jag såg direkt när jag läste ditt inlägg, att du hade tagit hennes egna ord från videosarna hon gjort..kunde d nt visat hur du själv känner utan att ta hennes ord?….

 • felicia roxenstrandova

  tycker syn om henne så sorgligt kan inte fatta att det finns såna människor!!!

 • Johanna-Louise

  Gud va hemskt! Hoppas att hon har det bra där uppe! ♥♥ Man får inte mobbas!! Det är ibland de hemskaste saker man kan göra mot en människa!! :'(

 • Ottilia

  Så jäkla sorligt. ingen ska behöva känna sig ”tvungen” att ta livet av sig, bara för att ANDRA säger saker, som kanske inte ens stämmer! men man ska inte bry sig. bara fortsätta att kämpa. om du är mobbad, våga säga till någon, våga slå tillbaka. eller bara strunta i det! men vad du än gör, ta inte livet av dig…
  ville bara säga hur viktigt det är! :(

 • Elin Bergström

  Gud… du kan verkligen inte skriva djupa texter..

 • Oliver

  Fan vilka skuld känslor dom som vet att dom mobbade henne borde ha

 • Mosisen

  Måste fråga var det den elfte mars hon dog?
  R.I.P Linn Nyman! <3

  • http://www.facebook.com/tonje.heggoy Tonje Heggöy

   Nej den åttonde mars

 • Vickan

  Alla är värda ett liv. Man ska inte behöva ta livet av sig. Jag önskar att alla som har dött ska få vakna upp igen och vara som de är och inte få nåra hat komentarer och jag önskar att alla var snälla mot varandra. Alla är värda exakt lika mycket!.

 • missan

  ALLA har rätt till att leva var för är alla mobbare så himla dumma jag tycker så synd om alla .Det finns en tjej i min skola som blir mobbad men alla vi försöker hjälpa hänne men hon bara skriker och säger jag vill dö?…..trist:( HATAR ALLA SOM MOBBAR FOLK .*__*

  • Kristin

   Fortsätt försöka hjälpa henne, prata med era lärare om att ni vill hjälpa henne!

 • Bella

  Den kommentaren tog du från Linnea Näslund. Det sista av din text alltså. Men jag tycker som du, det är hemskt…

 • Bella

  OCH ALLA ANDRA ORD HAR DU TAGIT FRÅN LINN! Grgh

 • Missis Allie

  Tänk vad mycket folk måste ha nätmobbat henne! för att om man tar livet av sig finns det faktist en andledning som är stor! Fast det är inte rätt att ta livet av sig ändå…………

 • http://www.facebook.com/madelene.karlstrom.9 Madelene Karlström

  Hur kan man vara så dum mot en tjej på 13 års åldern och säga att du är tjock och gå och ta livet av dig de e inte alls snällt inte ett dugg snällt saknar dig Linn Nyman

 • jasmine

  jag blev så ledsen av att få höra att en 13 årig tjej ska behöva ta livet av sig bara för en massa duma komentarer :(