Mys vid tv:n

Varit en helt fanatiskt rolig dag på Stenungsskolan! Det var så galet kul, vi var bl.a. på info om språken vi ska välja mellan i 6:an. Jag ska självklart välja Tyska (don’t blame me). Jag var redan bestämd på att jag skulle ta det innan vi fick lära oss lite om språken, haha
Många visste vem jag var o kom
fram o tog bild med mig och pratade. Det var riktigt kul! En viss kille som heter Joel kom fram o pratade o kramade mig och så tog vi bild. Bilden är i inlägget innan detta ;)
Nu ligger jag o myser i soffa och kollar på tv, är riktigt trött!

20130313-203120.jpg

24 kommentarer
 • Nelly Johansson

  Så söt du är

 • parisima

  kan du göra fler vidio på youtobe

 • Isabelle

  Jag älskar in blogg, youtube och allt du gör! Du är min förebild till MAX ♥ ♥

 • Alice Werdin

  Såklart du tar Tyska! Tyska är det bästa språket! Jag valde tyska när jag skulle välja för några år sen!

 • linnea fan till dig

  först

 • Mathilda

  ni borde va tillsammans! fett söta! ;) hhaah

 • Nån som ha en ny viedo!

  MEN HALLÅ INGEN VIDEO IDAG???? (vill inte va dum) men ville gärna se nytt varje dag skulle va kul en videoblogg räcker

 • Evelina

  Ni va sjukt söta! :)
  http://www.myliiiife.blogg.se

 • Amanda

  hahahahahah, vadå ”don’t blame me”? vet du ens vad det betyder? #NOHATE

 • zandra

  I love you du är så söt gullig å nä jag hittar inga ord …du är bäst tänk vad du är söt å fin

 • Pri & Bavi

  Läs min och min kompis blogg (priobavi.blogg.se) kommentera också hihi xD

 • missravenclaw

  Vad söt bild!

  missravenclaw.blogspot.se

 • Elin

  Vilken härlig dag! <3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Pettii

  Vad kul! Jag själv har valt franska men jag tror att du kmr bli bra på Tyska! :) <3 Ni får gärna gå in på min jättekonstiga blogg; http://www.powned.blogg.se tackkkkk ;) x)

 • amina klaening

  Hej misslisibell. Jag vill bara säga att jag har börjat känna mig som du kanske känner dig. För jag fick nyligen en kommentar av en anomyn som sa att jag var en fjortis för att jag sminkade mig. Och efter jag fick det så har jag börjat att tänka på dig. För jag tror att det är många som också skriver så till dig. Och du är så j*vla stark. Hur klarar du det. Jag skulle bryta ihop när som helst. Men du klarar dig. Snälla kan du skriva till mig hur du gör för att inte bryta ihop och sluta med det du gör. puss o kram. aminaks.blogg.se ps. mailet är inte mitt riktiga

 • Belinda

  Kan du göra en ny Disco sminkning. Om du kan, kan du göra den innan i morgon !

 • julia
 • Rebecca

  Skönt med någon förståndig som väljer tyska!

 • Thea

  Hej Lisa ! Idag fyller jag år undra om du kunde gratta mig i en video på youtube !? <3

 • thefeliciajgirl.blogg.se

  Cha,jag läser också tyska och tycker att det är ett grymt bra språk! Hoppas att du kommer ha nytta av det iaf.

 • Missis Allie

  Faan jag skulle velat vart där älskar dig misslisibell!!!!!!!!!!!!:)

 • hanna

  kan du göra en hissa och dissa med dina lepstift, lepglans, och parfymer SSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ellen

  du äger

 • ellen

  kan du göra en lektion vidio om dina lärare och kompisar