Mys vid tv:n

Varit en helt fanatiskt rolig dag på Stenungsskolan! Det var så galet kul, vi var bl.a. på info om språken vi ska välja mellan i 6:an. Jag ska självklart välja Tyska (don’t blame me). Jag var redan bestämd på att jag skulle ta det innan vi fick lära oss lite om språken, haha
Många visste vem jag var o kom
fram o tog bild med mig och pratade. Det var riktigt kul! En viss kille som heter Joel kom fram o pratade o kramade mig och så tog vi bild. Bilden är i inlägget innan detta ;)
Nu ligger jag o myser i soffa och kollar på tv, är riktigt trött!

20130313-203120.jpg

24 kommentarer

24 kommentarer på “Mys vid tv:n”

 1. Nelly Johansson skriver:

  Så söt du är

 2. parisima skriver:

  kan du göra fler vidio på youtobe

 3. Isabelle skriver:

  Jag älskar in blogg, youtube och allt du gör! Du är min förebild till MAX ♥ ♥

 4. Alice Werdin skriver:

  Såklart du tar Tyska! Tyska är det bästa språket! Jag valde tyska när jag skulle välja för några år sen!

 5. linnea fan till dig skriver:

  först

 6. Mathilda skriver:

  ni borde va tillsammans! fett söta! ;) hhaah

 7. Nån som ha en ny viedo! skriver:

  MEN HALLÅ INGEN VIDEO IDAG???? (vill inte va dum) men ville gärna se nytt varje dag skulle va kul en videoblogg räcker

 8. Evelina skriver:

  Ni va sjukt söta! :)
  http://www.myliiiife.blogg.se

 9. Amanda skriver:

  hahahahahah, vadå ”don’t blame me”? vet du ens vad det betyder? #NOHATE

 10. zandra skriver:

  I love you du är så söt gullig å nä jag hittar inga ord …du är bäst tänk vad du är söt å fin

 11. Pri & Bavi skriver:

  Läs min och min kompis blogg (priobavi.blogg.se) kommentera också hihi xD

 12. missravenclaw skriver:

  Vad söt bild!

  missravenclaw.blogspot.se

 13. Pettii skriver:

  Vad kul! Jag själv har valt franska men jag tror att du kmr bli bra på Tyska! :) <3 Ni får gärna gå in på min jättekonstiga blogg; http://www.powned.blogg.se tackkkkk ;) x)

 14. amina klaening skriver:

  Hej misslisibell. Jag vill bara säga att jag har börjat känna mig som du kanske känner dig. För jag fick nyligen en kommentar av en anomyn som sa att jag var en fjortis för att jag sminkade mig. Och efter jag fick det så har jag börjat att tänka på dig. För jag tror att det är många som också skriver så till dig. Och du är så j*vla stark. Hur klarar du det. Jag skulle bryta ihop när som helst. Men du klarar dig. Snälla kan du skriva till mig hur du gör för att inte bryta ihop och sluta med det du gör. puss o kram. aminaks.blogg.se ps. mailet är inte mitt riktiga

 15. Belinda skriver:

  Kan du göra en ny Disco sminkning. Om du kan, kan du göra den innan i morgon !

 16. Rebecca skriver:

  Skönt med någon förståndig som väljer tyska!

 17. Thea skriver:

  Hej Lisa ! Idag fyller jag år undra om du kunde gratta mig i en video på youtube !? <3

 18. thefeliciajgirl.blogg.se skriver:

  Cha,jag läser också tyska och tycker att det är ett grymt bra språk! Hoppas att du kommer ha nytta av det iaf.

 19. Missis Allie skriver:

  Faan jag skulle velat vart där älskar dig misslisibell!!!!!!!!!!!!:)

 20. hanna skriver:

  kan du göra en hissa och dissa med dina lepstift, lepglans, och parfymer SSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. ellen skriver:

  du äger

 22. ellen skriver:

  kan du göra en lektion vidio om dina lärare och kompisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *