11 kommentarer på “Nu avgör ni!”

 1. Ida skriver:

  Nu har jag en fråga som jag vill att du svarar på… HUR får man en egen se sida och blir en känd bloggare? :D

  1. alva skriver:

   Heej! Jag vet hur man gör en egen se sida på sin blogg, men det kostar 100 kroner per år, men om du vill veta mer, svara gärna på kommentaren eller lägg en kommentar på min blogg :)
   alvak.blogg.se

  2. Jessica Isabell skriver:

   jag undrar också hur man blir känd!

 2. alva skriver:

  cool bild <3
  alvak.blogg.se

 3. alva skriver:

  Lisa, älskar det du gör <3 Vi började att blogga typ samtidigt :) Men då hade jag aldrig sätt din blogg. Jag började också blogg år 2011 . Men jag är ett år yngre än dig, så vi var inte lika gammla, men skulle bli hur glad som hälst om du tittade in min blogg och lade en kommentar. <3
  alvak.blogg.se

 4. missravenclaw skriver:

  Det är klart vi vill seee!

  missravenclaw.blogspot.se

 5. humlis skriver:

  sötnos! <3 skriv något tillbaka

 6. Ronja skriver:

  Jag fyller år idag och undrar om du kunde göra en kort video eller bara ett litet kort inlägg på bloggen. Tack i förhand. /Ronja en 12 årig tjej idag :)

  dansflickan.blogg.se

 7. Wilma skriver:

  sök mig i kik !!
  :)

 8. Kimona skriver:

  Hej söta du! Jag har en jätte viktig fråga som jag aldrig fått svar på. Eller jag har egentligen flera frågor.. I alla fall, först undrar jag hur du laddar upp långa videos på YouTube, vissa av dem är ju fler än 10 minuter långa. Det är en jätte viktig fråga som jag vill ha svar på. Sen undrar jag om du redigerar dina videos och vad använder du då? Puss och Kram. Ville bara säga att jag är 13 år och en tjej så du inte tror att jag är en konstig person. Mejla gärna svaret till kimonarasgar.ep@gmail.com

 9. LIsa skriver:

  Nice bild!

  MODEBLOGG,MODEBLOGG,MODEBLOGG!!!

  *HET TREND I VÅR!

  *VÅR OUTFIT!

  *TODAYS OUTFIT!

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *