(20 DAGARS) dag 6 – jag gillar

Jag gillar:

 • Min familj
 • Mina vänner
 • Mina fans♥
 • Skönhet som har med smink, mode m.m att göra!
 • sommar
 • hästar
 • Våra djur

och mycket mer!

_DSC0434

 

5 kommentarer

5 kommentarer på “(20 DAGARS) dag 6 – jag gillar”

 1. Amanda skriver:

  När kommer en ny video upp?

 2. Emma Henriksson skriver:

  och jag gillar dig ;* , jag är realmisslisibellfanpage på instagram tack för shoutouten fick många följare xD ♥

 3. lovisa skriver:

  Hej Misslisisbell jag skulle vela att du visa dina iphone skal skulle bli jätte glad!!!

 4. Ingen bryr sig ändå skriver:

  Förlåt men kan du inte skriva ”er” istället för ”mina fans” alla kanske inte är ”fans”… Det låter så ego trippat! Asså visst du får ju skriva det men tänkte bara att alla är ju verkligen inte fans till dig! Det finns ju folk som t.o.m skrattar åt dig och dom som kollar på dig bara för ATT? gillar du inte dom då bara för att dom inte är dina fans? och förresten, du säger att du läser ALLA kommentarer… kommentera denna då! För jag tror inte på det… juste, kan du svara på denna frågan då: varför börjar du prata så mycket om mobbning och ”vi” nu? är det kanske för att du hörde 5 bästa bloggaren i sverige säga det? Nellie berntsson!

 5. Sara skriver:

  hej lisa !
  Kan du göra mina iphone skal ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *