Soulmate

My soulmate, Gustaf! Vi har varit vänner i år och dar, sedan vi var jätte små! Vi har haft sjukt kul tillsammans och så ska det fortsätta!
20130320-210601.jpg

11 kommentarer
 • Jezzica Redin

  Hoppas att det förtsätter Lisa!!

 • http://www.facebook.com/emma.henriksson.92 Emma Henriksson

  :)

 • Nail Polish Remover

  Hej alla!
  Skulle bli jätte glad om ni skulle läsa min blogg
  http://Www.nailpolishremover.blogg.se

 • Johanna-Louise

  Vad kul hoppas att det fortsätter! ♥ :)

 • http://www.facebook.com/emma.henriksson.92 Emma Henriksson

  jag skrev det här på instagram också men ville bara vara säker att du ser för ja , förlåt om du blev sur på bilden på instagram du vet mmin realmisslisibellfanpage , menade inget illa tyckte bara det såg lite ljusare ut en vad du har nu annars har du super fint hår ju! :) VIKTIGT att du läser detta

 • Stina Anderssoon

  Hej jag heter Stina och är 14 år. Jag undrar om du vill svara på några frågor? Vi i min skola ska i ämnet svenska intervjua en person och då tänkte jag intervjua dig? Eftersom att du är min idol och har länge varit min idol. Snälla skulle blivit jätteglad!Om det funkar så kan la du maila mig?? När jag har gjort klart mitt arbete i skolan kan jag skicka en bild till dig och visa dig!! Kram, min favoo!!

 • disqus_XEO8s7sqym

  är ni tsm?

  • gusatf

   nej

 • sofia.claren@hotmail.se

  hur gammal är gustav?

  • gusatf

   11

 • Emmie Karlsson

  Heej Lisa jag tycker att dina videos är grymma kan du lägga upp fler videos när du sjunger du sjunger bäst!!!