Soulmate

My soulmate, Gustaf! Vi har varit vänner i år och dar, sedan vi var jätte små! Vi har haft sjukt kul tillsammans och så ska det fortsätta!
20130320-210601.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Soulmate”

 1. Jezzica Redin skriver:

  Hoppas att det förtsätter Lisa!!

 2. Nail Polish Remover skriver:

  Hej alla!
  Skulle bli jätte glad om ni skulle läsa min blogg
  http://Www.nailpolishremover.blogg.se

 3. Johanna-Louise skriver:

  Vad kul hoppas att det fortsätter! ♥ :)

 4. Emma Henriksson skriver:

  jag skrev det här på instagram också men ville bara vara säker att du ser för ja , förlåt om du blev sur på bilden på instagram du vet mmin realmisslisibellfanpage , menade inget illa tyckte bara det såg lite ljusare ut en vad du har nu annars har du super fint hår ju! :) VIKTIGT att du läser detta

 5. Stina Anderssoon skriver:

  Hej jag heter Stina och är 14 år. Jag undrar om du vill svara på några frågor? Vi i min skola ska i ämnet svenska intervjua en person och då tänkte jag intervjua dig? Eftersom att du är min idol och har länge varit min idol. Snälla skulle blivit jätteglad!Om det funkar så kan la du maila mig?? När jag har gjort klart mitt arbete i skolan kan jag skicka en bild till dig och visa dig!! Kram, min favoo!!

 6. disqus_XEO8s7sqym skriver:

  är ni tsm?

 7. sofia.claren@hotmail.se skriver:

  hur gammal är gustav?

 8. Emmie Karlsson skriver:

  Heej Lisa jag tycker att dina videos är grymma kan du lägga upp fler videos när du sjunger du sjunger bäst!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *