You Make My Heart Skip

Haft en så sjukt härlig dag med fantastiska vänner, utan er klarar jag mig inte! Det har varit så sjukt mycket skratt och leende. Såhär borde det vara varje dag♥ Vi har tramsat och haft bara helt fantastiskt!Min klass är amazing. Om ni ser detta, Ni är så sjukt värda för mig! Ni hjälper mig så sjukt mycket med allt, båda roliga saker, hat kommentarer och andra dåliga saker. Ni finns alltid där.

3 kommentarer

3 kommentarer på “You Make My Heart Skip”

 1. Emma Henriksson skriver:

  ps. skit bra låt ;* bästa musiksmaken du har. ;)

 2. Nail Polish Remover skriver:

  Hej!
  Skulle bli jätte glad om du kunde läsa min blogg
  http://Www.nailpolishremover.blogg.se

 3. lifeby isabella skriver:

  Våran klass är förfärlig!! Alla bråkar helatiden ingen ro!! Det är super dåligt!! :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *