My life right now

Hej… Ligger i sängen och bara gråter! Jag är så trött på detta! Jag är så glad att jag gråter men samtidigt arg oh ledsen, vänner ska man glädjas med! Men vissa är bara skräp att kasta i papperskorgen.. Orkar inte! Jag är bara ett barn…Snälla..
Käre Gud.
Hjälp dessa personer att orka och må bättre, dom mår inte bra! Jag ber dig, omvänd dom till tron på dig så deras problem försvinner, för gott..

20130322-235356.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “My life right now”

 1. Lisa Lindström skriver:

  Lisa,det var mig du prata med i telefon förut,kanske inte bästa intrycket,men jag finns för dig,om du vill prata.<3

 2. Anonym skriver:

  Finns för dig <3

 3. Tova=bäst skriver:

  Stakarn….. <3

 4. Leona skriver:

  Jag vet precis hur det känns…. Stackaren :( Krya <3

 5. Jonna Hurtig skriver:

  Fattar nt vad du menar

  1. Elene skriver:

   Inte jag heller men jag förstår henne

 6. Sara Andersson skriver:

  Stackars dig!♡ Vet hur det kan kännas…

 7. Stackare!
  Jag håller med, vänner ska man glädjas med. Resten är bara skit. Man ska kasta sina dåliga vänner, och gå över till de man kan lita på, och som får en att må bra.

  Hoppas att det blir bättre, och grattis! <3

 8. hejselma skriver:

  Jag fattar inte vad hon menar

 9. En tjej som förstår dig skriver:

  Hur *

 10. Johanna-Louise skriver:

  Vet exakt hur du känner dig! ♥ Jag har varit med om samma sak flera gånger och har ett jobbigt liv redan..:( Finns om du vill prata! ♥♥

 11. Matilda skriver:

  Vad har hänt gmn?? Har förlorat massa vänner på senaste tiden. Ifall du behöver stöd s är det vara att maila mig Gronda090@gmail.com

 12. Stina Anderssoon skriver:

  Jag tycker verkligen du är helt perfekt. Varför ska en perfekt liten flicka på bara 12 år gråta?? Tycker så synd om dig och blir själv riktigt ledsen. Jag älskar det du gör och finns om du vill snacka. DU är den bästa som finns. Även om vi aldrig har träffats känns det som att jag känner dig redan. Kanske är för att jag nästan kollat på dina video det senaste året. Lärt känna dig, dina vänner o din familj bara på en skärm. Du är så fett cool och än bara så liten, men ändå så stor. Du är sjukt fräck och jag diggar verkligen díg. Önskar dig den bästa födelsedagen i dag. Haha eller jag nu är den nästan över. Grattis min idol, favorit, gulltroll och maassor av mer positiva saker. Kommer aldrig sluta följa dig. Kram <3

 13. Elene skriver:

  Stackars dig vrf gråter du?

 14. Elene skriver:

  Jag finns för dig och på Skype

 15. Viktoria skriver:

  Nee stackarn, jag finns här för dig. Krya på dig!

 16. elin skriver:

  ojjjj…. va synd om dig :(……….aså kan alla vara snälla mot henne…..asså låt tjejen vara hon är bara ett barn plus det är hennes liv och hon bestämmer själv och hon vet vad hon gör)=

 17. Carl The Killer Llama skriver:

  Istället för att lägga upp en bild på ditt fula gråtande tryne, gör något åt saken istället. Gud kommer inte och hjälper, vad du än tror på och det låter bara konstigt du ber till Gud att hjälpa de personer som mår dåligt. De kanske inte vill ha din hjälp? De kanske vill vara ledsna och må dåligt och vilja dö? Det är bara äckligt att du ska lägga upp en bild på att du gråter. Gör något riktigt istället. Skär dig djupt, låt blodet rinna och lägg ut bild på det och klaga över hur ledsen och eländigt ditt liv är. Inte någon ful liten tår. Det är äckligt att vara en attentionwhore, men ska du vara det – var det fan på riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *