My life right now

Hej… Ligger i sängen och bara gråter! Jag är så trött på detta! Jag är så glad att jag gråter men samtidigt arg oh ledsen, vänner ska man glädjas med! Men vissa är bara skräp att kasta i papperskorgen.. Orkar inte! Jag är bara ett barn…Snälla..
Käre Gud.
Hjälp dessa personer att orka och må bättre, dom mår inte bra! Jag ber dig, omvänd dom till tron på dig så deras problem försvinner, för gott..

20130322-235356.jpg

18 kommentarer
 • Lisa Lindström

  Lisa,det var mig du prata med i telefon förut,kanske inte bästa intrycket,men jag finns för dig,om du vill prata.<3

 • Anonym

  Finns för dig <3

 • Tova=bäst

  Stakarn….. <3

 • Leona

  Jag vet precis hur det känns…. Stackaren :( Krya <3

 • Jonna Hurtig

  Fattar nt vad du menar

  • Elene

   Inte jag heller men jag förstår henne

 • Sara Andersson

  Stackars dig!♡ Vet hur det kan kännas…

 • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  Stackare!
  Jag håller med, vänner ska man glädjas med. Resten är bara skit. Man ska kasta sina dåliga vänner, och gå över till de man kan lita på, och som får en att må bra.

  Hoppas att det blir bättre, och grattis! <3

 • hejselma

  Jag fattar inte vad hon menar

 • En tjej som förstår dig

  Hur *

 • Johanna-Louise

  Vet exakt hur du känner dig! ♥ Jag har varit med om samma sak flera gånger och har ett jobbigt liv redan..:( Finns om du vill prata! ♥♥

 • Matilda

  Vad har hänt gmn?? Har förlorat massa vänner på senaste tiden. Ifall du behöver stöd s är det vara att maila mig Gronda090@gmail.com

 • Stina Anderssoon

  Jag tycker verkligen du är helt perfekt. Varför ska en perfekt liten flicka på bara 12 år gråta?? Tycker så synd om dig och blir själv riktigt ledsen. Jag älskar det du gör och finns om du vill snacka. DU är den bästa som finns. Även om vi aldrig har träffats känns det som att jag känner dig redan. Kanske är för att jag nästan kollat på dina video det senaste året. Lärt känna dig, dina vänner o din familj bara på en skärm. Du är så fett cool och än bara så liten, men ändå så stor. Du är sjukt fräck och jag diggar verkligen díg. Önskar dig den bästa födelsedagen i dag. Haha eller jag nu är den nästan över. Grattis min idol, favorit, gulltroll och maassor av mer positiva saker. Kommer aldrig sluta följa dig. Kram <3

 • Elene

  Stackars dig vrf gråter du?

 • Elene

  Jag finns för dig och på Skype

 • Viktoria

  Nee stackarn, jag finns här för dig. Krya på dig!

 • elin

  ojjjj…. va synd om dig :(……….aså kan alla vara snälla mot henne…..asså låt tjejen vara hon är bara ett barn plus det är hennes liv och hon bestämmer själv och hon vet vad hon gör)=

 • Carl The Killer Llama

  Istället för att lägga upp en bild på ditt fula gråtande tryne, gör något åt saken istället. Gud kommer inte och hjälper, vad du än tror på och det låter bara konstigt du ber till Gud att hjälpa de personer som mår dåligt. De kanske inte vill ha din hjälp? De kanske vill vara ledsna och må dåligt och vilja dö? Det är bara äckligt att du ska lägga upp en bild på att du gråter. Gör något riktigt istället. Skär dig djupt, låt blodet rinna och lägg ut bild på det och klaga över hur ledsen och eländigt ditt liv är. Inte någon ful liten tår. Det är äckligt att vara en attentionwhore, men ska du vara det – var det fan på riktigt.