Underbar kväll

Haft en fantastisk kväll med riktigt härliga vänner. Sitter i soffan och bara chillar..
Varit och badat i Lerum och först när vi kom var det fem TONÅRINGAR som ville ta bild mm. och jag fick till och med en present, tack om ni ser detta!! Sedan var med många i badet som ville ha bilder, ni är underbara!<3

Imorgon fyller jag år och har fått många grattningar idag. Ni är föör goa.

20130322-225922.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer på “Underbar kväll”

 1. Tova:-) skriver:

  Grattis i förskott hoppas du kommer att ja en jätte bra dag imorgon (fast du kanske ser det här på lördag)

 2. Lilla jag c: Isabell skriver:

  Hey! Jag har en fråga utnytjar inte nån kompis dig eller har du blivit utnytjad av nån? För att sånna som du inte kände förut vill lixom bli vän med dig för att du är en youtube stjärna! :P Bara fråga!

 3. Lisa Lindström skriver:

  Där är ju emelie,min syster <3 vart kul o prata med dig lisa,även fast du inte förstod vad haram betyydde

 4. emma skriver:

  heter den där kille Sibastian? ifall han gör det känner jag honom

 5. Douglas Malm Rath skriver:

  Haha LoL att se Emelie där! Hej Lisa, visste inte att du gillade Lisa. ( Komplicerat med namn )

 6. I just want to mention I am just new to blogging and actually enjoyed you’re blog site. Probably I’m going to bookmark your website . You actually have wonderful articles and reviews. Regards for revealing your web page.

 7. Thanks for the good writeup. It in fact was a entertainment account it. Glance complicated to far added agreeable from you! However, how can we keep up a correspondence?

 8. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *