Underbar kväll

Haft en fantastisk kväll med riktigt härliga vänner. Sitter i soffan och bara chillar..
Varit och badat i Lerum och först när vi kom var det fem TONÅRINGAR som ville ta bild mm. och jag fick till och med en present, tack om ni ser detta!! Sedan var med många i badet som ville ha bilder, ni är underbara!<3

Imorgon fyller jag år och har fått många grattningar idag. Ni är föör goa.

20130322-225922.jpg

5 kommentarer
 • Tova:-)

  Grattis i förskott hoppas du kommer att ja en jätte bra dag imorgon (fast du kanske ser det här på lördag)

 • Lilla jag c: Isabell

  Hey! Jag har en fråga utnytjar inte nån kompis dig eller har du blivit utnytjad av nån? För att sånna som du inte kände förut vill lixom bli vän med dig för att du är en youtube stjärna! :P Bara fråga!

 • Lisa Lindström

  Där är ju emelie,min syster <3 vart kul o prata med dig lisa,även fast du inte förstod vad haram betyydde

 • emma

  heter den där kille Sibastian? ifall han gör det känner jag honom

 • Douglas Malm Rath

  Haha LoL att se Emelie där! Hej Lisa, visste inte att du gillade Lisa. ( Komplicerat med namn )