• Lisa Lindström

  Hihi,spammar sönder din blogg,sry :/ men ,mår du bättre ?;/ <3

 • sandra

  GRATTIS SÖTIS

 • Linnea you fans <3

  Grattis hoppas du får en bra dag! Det förtjänar du! <3

 • Tova=bäst

  Grattis bästa Lisa! Hoppas du får en jätte bra dag!!

 • Elin Granlund

  Åh GRATTIS Lisa! <3 <3 Hoppas du får en underbar dag! <3 Kolla gärna in min blogg : http://elinmini01.blogspot.fi/ och lämna en komentar! <3 ( P.S. läser din blogg och tittat på din youtube kanal VARJE dag! <3 )

 • Emma

  GRATTIS SÖTA FINA LISA! HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG!:) KRAM FRÅN EMMA

 • Viveka Andersson

  grattis grattis grattis hoppas att du får en riktig toppen födelsedag!

 • Selma

  Grattis Lisa, nu är du också 12 år!:D <3

 • Isabell

  Grattis Lisa, hoppas du får en bra dag :-)

 • Ida

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS LISA jag önskar dig en riktigt bra dag jag kollar på dig varje dag och jag bara älskar dig jag hoppas att du vet det du är helt underbar du är en glad tjej med ett jätte fint ansikte och det här är sant idag eller i natt då drömde jag att jag träffa dig men nu när jag vakna så börja jag gråta för att det inte var sant jag älskar verkligen din kanal och dig och jag vill att du ska veta det / Kram Ida<3<3<3

 • Ida

  Varje dag önskar jag att jag träffa dig men jag förstod att det inte skulle hända du är min förebild Lisa men min största dröm är nog att få träffa dig / Kram Ida…..igen

 • Evelina

  Grattis älskade Lisa! Hoppas du har en bra dag! Kan du göra en haul vidio på dina presenter?! <3 <3

 • Lellsi02

  Grattis Lisa!!!!!<3

 • kittystar.svensson1@gmail.com

  grattis Lisa hoppas du får en underbar födelsedag :)

 • http://www.facebook.com/cassandra.jp Cassandra Johansson

  Grattis älskade Lisa!hoppas du får en jätte bra födelsedag;***** Älskar dig du är min idol.Skulle varit awsome om du skulle skickat ett mail till mig ;)

 • Emilia Pettersson

  Grattis LIsa <3

 • Leona

  Grattis såååååå sjukt mycket!!!!

 • Josefin

  Grattis Lisa! Love You hoppas du får en bra dag och fina paket.

 • Angelica <3

  Grattis Lisa!!!! Du blir väl 12 år? Stor flicka! Puss :* love u :* :* http://www.nattstad.se/girlsogsweedenjaow

 • Rebecka

  grattis Lisa!!!!!!!!:-)

 • sofia

  Grattis

 • grattis Lisa

  ja må haleva, (stavning?*) ja må haleva. ja må haleva utt i hundrade år. ja visst ska hon leva ja visst ska hon lev ja visst ska hon leva utt i hundrade år. Ett fyfaller till Lisa. hon lever hurra, hurra, hurra, hurra… GRATTIS BÄSTA LISA <3
  ifall du ser detta gör en video där du visar dina presenter du fick

 • Emelie

  Grattis LISA!!<3
  Hoppas att du har en bra födelsedag!!!
  PUSS
  <3<3

 • Maja

  Grattis Lisa hoppas du får en underbar dag! :)

 • Jessica

  Jamå hon leva, jamå hon leva, jamå hon leva ut i hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år! Ett fyfallet leve för Lisa lever hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurraaaaa! GRATTIS!!

 • AnnaFalk

  GRATTIS LISA!!!

 • Kerstin Friman

  Grattis Lisa! Titta in på youtube där har jag skickat ett längre mejl! Jag heter 000kerstin.

 • http://www.facebook.com/ida.haaja Ida Haaja

  Grattis sötis

 • Alba

  Grattis gumman!
  Du är så sjukt duktig! Önskar att jag var lika bra på att sminka som du!
  Du är min förebild! Vi gillar samma saker också!!!
  Älskar dig puss ♥

 • Josefin Vikstrand

  Grattis Lisa! Hoppas du får en bra födelsedag , det behöver du!!

 • Madeleine Gärdehall

  Grattis Lisa på 12 årsdagen!!!♥♥♥ Hoppas du får en underbar dag!!! ;)♥♥♥ //Madde♥♥

 • Madeleine Gärdehall

  Du måste göra en video där du visar dina presenter!!! Grattis igen Lisa♥♥♥ //Madde♥♥

 • felicia

  Grattis Lisa!
  Hoppas du får en bra dag

 • Guest

  Grattis Lisa! Hoppas din dag blir underbar, för det förtjänar en underbar person som du! Kram <3

 • Ronja

  Grattis Lisa! Hoppas du får bästsdagen för det får jag om du är glad :)

  dansflickan.blogg.se

 • Hanna

  Grattis världens bästa tjej ♡♥♡♥♡♥♡

 • Moa H

  ♥ ett STORT grattis Lisa! Idag blir du 12år, hoppas du får en härlig dag med en massa fina presenter! Tänk att du har en familj, vänner och fans som kan gratta dig, sånt liv skulle jag vilja ha! Snälla kan du göra en video när du visar vad du har fått i present? Men ännu en gång,, GRATTIS!!! ♥

 • Jasmine

  Grattis söta LISA! Hoppas du får ett underbar dag och GLAD !FÖDELSEDAG Bye Bye//Jasmine

 • Jasmine

  Grattis SÖTA Lisa på födelsedagen! Nu är du 1 månad störe mig och hoppas du har super bra/kul!!! Det förtjänar du efter 1 år i Misslisibell!Du är så söt

  Hoppas du mår bättre än igår GRATTIS OCH GRATTIS 12 åringa Lisa

 • Felicia

  Grattis kommer du göra en video där du visar vad du fick i födelsedags present?? Love you Lisa!!!

 • Emilia

  Grattisss

 • Sandra Nilsson

  Grattis! :)

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004260612817 Tilde Lindgren

  GRATTIIIIS!!! :D <3

 • Edit

  Grattis :)

 • emmaholma@otmail.com

  Emma!
  Grattis välrdens bästa Lisa, hoppas att du får en fin dag ooch många prisenter!! Grattis,Grattis,Grattis <3 <3 Älskar dig <3

 • Hanna

  Grattis Och Önskar Dig En Riktigt Bra Födelsedag Kram♥♥♥

 • Ronja ett stårt fän

  GRATTIS LISA!!!!!!!! Nu är du 12:)!!!!!Grattis

 • hejselma

  Grattis! Lisa hoppas du får en riktigt härlig dag Kram!

 • johanna

  grattis♥

 • Reinhild

  Graaattis Lisa!

 • Lea

  Grattis sötaste Lisa ❤
  Du är min förebild
  Du har blivit såååååå duktig på att sminka
  Hälsningar //lea
  Ps kan du göra en video på dina födelsedagspresenter ❤

 • Johanna-Louise

  Grattis underbara Lisa!! :) Du är en STOOOR förebild för mig! ♥♥ Du har fått mig att börja sminka mig och du är fantastiskt duktig! Du gör mina dagar. Om jag är ledsen eller deppad så kollar jag in på din blogg och youtube kanal och blir glad igen! :) Jag kollar din blogg om du har gjort ett inlägg, och din youtube kanal om du gjort en video ♥. Du är väldigt värdefull för mig och jag vet inte om jag skulle klara av mitt liv om inte jag skulle kolla på dig! ♥ Ärligt talat, DU ÄR BÄST!!! Du verkar så himla snäll och är jätterolig! Jag älskar alla dina videos. Du är helt enkelt UNDERBAR!!
  Grattis en gång till!
  Kraam! ♥

 • http://twitter.com/hemligatjejen LoVe_OrAnGe

  grattis Lisa♥ du är en underbar person även om min kompis inte gillar dig och snackar shit om dig så är du ändå en underbar peson för mig och du stöttar alla som mår dåligt på dagarna för när jag mår dåligt och sen tittar på dina videos så mår jag mycket bättre♥ så ha en underbar födelsedag♥ jag älskar dig och ditt underbara leende♥♥♥

 • nimo mohamed

  Grattis på födelsedagen Lisa!!! Du är bäst!!!

 • Hanna

  Grattis på födelsedagen älskade Lisa!

 • Madina

  Grattis Lisa

 • Madina

  Grattis Lisa jag älskar din video <3