61 kommentarer på “Happy living after”

 1. Lisa Lindström skriver:

  Hihi,spammar sönder din blogg,sry :/ men ,mår du bättre ?;/ <3

 2. sandra skriver:

  GRATTIS SÖTIS

 3. Linnea you fans <3 skriver:

  Grattis hoppas du får en bra dag! Det förtjänar du! <3

 4. Tova=bäst skriver:

  Grattis bästa Lisa! Hoppas du får en jätte bra dag!!

 5. Elin Granlund skriver:

  Åh GRATTIS Lisa! <3 <3 Hoppas du får en underbar dag! <3 Kolla gärna in min blogg : http://elinmini01.blogspot.fi/ och lämna en komentar! <3 ( P.S. läser din blogg och tittat på din youtube kanal VARJE dag! <3 )

 6. Emma skriver:

  GRATTIS SÖTA FINA LISA! HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG!:) KRAM FRÅN EMMA

 7. Viveka Andersson skriver:

  grattis grattis grattis hoppas att du får en riktig toppen födelsedag!

 8. Selma skriver:

  Grattis Lisa, nu är du också 12 år!:D <3

 9. Isabell skriver:

  Grattis Lisa, hoppas du får en bra dag :-)

 10. Ida skriver:

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS LISA jag önskar dig en riktigt bra dag jag kollar på dig varje dag och jag bara älskar dig jag hoppas att du vet det du är helt underbar du är en glad tjej med ett jätte fint ansikte och det här är sant idag eller i natt då drömde jag att jag träffa dig men nu när jag vakna så börja jag gråta för att det inte var sant jag älskar verkligen din kanal och dig och jag vill att du ska veta det / Kram Ida<3<3<3

 11. Ida skriver:

  Varje dag önskar jag att jag träffa dig men jag förstod att det inte skulle hända du är min förebild Lisa men min största dröm är nog att få träffa dig / Kram Ida…..igen

 12. Evelina skriver:

  Grattis älskade Lisa! Hoppas du har en bra dag! Kan du göra en haul vidio på dina presenter?! <3 <3

 13. Lellsi02 skriver:

  Grattis Lisa!!!!!<3

 14. kittystar.svensson1@gmail.com skriver:

  grattis Lisa hoppas du får en underbar födelsedag :)

 15. Grattis älskade Lisa!hoppas du får en jätte bra födelsedag;***** Älskar dig du är min idol.Skulle varit awsome om du skulle skickat ett mail till mig ;)

 16. Emilia Pettersson skriver:

  Grattis LIsa <3

 17. Leona skriver:

  Grattis såååååå sjukt mycket!!!!

 18. Josefin skriver:

  Grattis Lisa! Love You hoppas du får en bra dag och fina paket.

 19. Angelica <3 skriver:

  Grattis Lisa!!!! Du blir väl 12 år? Stor flicka! Puss :* love u :* :* http://www.nattstad.se/girlsogsweedenjaow

 20. Rebecka skriver:

  grattis Lisa!!!!!!!!:-)

 21. sofia skriver:

  Grattis

 22. grattis Lisa skriver:

  ja må haleva, (stavning?*) ja må haleva. ja må haleva utt i hundrade år. ja visst ska hon leva ja visst ska hon lev ja visst ska hon leva utt i hundrade år. Ett fyfaller till Lisa. hon lever hurra, hurra, hurra, hurra… GRATTIS BÄSTA LISA <3
  ifall du ser detta gör en video där du visar dina presenter du fick

 23. Emelie skriver:

  Grattis LISA!!<3
  Hoppas att du har en bra födelsedag!!!
  PUSS
  <3<3

 24. Maja skriver:

  Grattis Lisa hoppas du får en underbar dag! :)

 25. Jessica skriver:

  Jamå hon leva, jamå hon leva, jamå hon leva ut i hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år! Ett fyfallet leve för Lisa lever hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurraaaaa! GRATTIS!!

 26. AnnaFalk skriver:

  GRATTIS LISA!!!

 27. Kerstin Friman skriver:

  Grattis Lisa! Titta in på youtube där har jag skickat ett längre mejl! Jag heter 000kerstin.

 28. Alba skriver:

  Grattis gumman!
  Du är så sjukt duktig! Önskar att jag var lika bra på att sminka som du!
  Du är min förebild! Vi gillar samma saker också!!!
  Älskar dig puss ♥

 29. Josefin Vikstrand skriver:

  Grattis Lisa! Hoppas du får en bra födelsedag , det behöver du!!

 30. Madeleine Gärdehall skriver:

  Grattis Lisa på 12 årsdagen!!!♥♥♥ Hoppas du får en underbar dag!!! ;)♥♥♥ //Madde♥♥

 31. Madeleine Gärdehall skriver:

  Du måste göra en video där du visar dina presenter!!! Grattis igen Lisa♥♥♥ //Madde♥♥

 32. felicia skriver:

  Grattis Lisa!
  Hoppas du får en bra dag

 33. Guest skriver:

  Grattis Lisa! Hoppas din dag blir underbar, för det förtjänar en underbar person som du! Kram <3

 34. Ronja skriver:

  Grattis Lisa! Hoppas du får bästsdagen för det får jag om du är glad :)

  dansflickan.blogg.se

 35. Hanna skriver:

  Grattis världens bästa tjej ♡♥♡♥♡♥♡

 36. Moa H skriver:

  ♥ ett STORT grattis Lisa! Idag blir du 12år, hoppas du får en härlig dag med en massa fina presenter! Tänk att du har en familj, vänner och fans som kan gratta dig, sånt liv skulle jag vilja ha! Snälla kan du göra en video när du visar vad du har fått i present? Men ännu en gång,, GRATTIS!!! ♥

 37. Jasmine skriver:

  Grattis söta LISA! Hoppas du får ett underbar dag och GLAD !FÖDELSEDAG Bye Bye//Jasmine

 38. Jasmine skriver:

  Grattis SÖTA Lisa på födelsedagen! Nu är du 1 månad störe mig och hoppas du har super bra/kul!!! Det förtjänar du efter 1 år i Misslisibell!Du är så söt

  Hoppas du mår bättre än igår GRATTIS OCH GRATTIS 12 åringa Lisa

 39. Felicia skriver:

  Grattis kommer du göra en video där du visar vad du fick i födelsedags present?? Love you Lisa!!!

 40. Emilia skriver:

  Grattisss

 41. Sandra Nilsson skriver:

  Grattis! :)

 42. Tilde Lindgren skriver:

  GRATTIIIIS!!! :D <3

 43. Edit skriver:

  Grattis :)

 44. emmaholma@otmail.com skriver:

  Emma!
  Grattis välrdens bästa Lisa, hoppas att du får en fin dag ooch många prisenter!! Grattis,Grattis,Grattis <3 <3 Älskar dig <3

 45. Hanna skriver:

  Grattis Och Önskar Dig En Riktigt Bra Födelsedag Kram♥♥♥

 46. Ronja ett stårt fän skriver:

  GRATTIS LISA!!!!!!!! Nu är du 12:)!!!!!Grattis

 47. hejselma skriver:

  Grattis! Lisa hoppas du får en riktigt härlig dag Kram!

 48. johanna skriver:

  grattis♥

 49. Reinhild skriver:

  Graaattis Lisa!

 50. Lea skriver:

  Grattis sötaste Lisa ❤
  Du är min förebild
  Du har blivit såååååå duktig på att sminka
  Hälsningar //lea
  Ps kan du göra en video på dina födelsedagspresenter ❤

 51. Johanna-Louise skriver:

  Grattis underbara Lisa!! :) Du är en STOOOR förebild för mig! ♥♥ Du har fått mig att börja sminka mig och du är fantastiskt duktig! Du gör mina dagar. Om jag är ledsen eller deppad så kollar jag in på din blogg och youtube kanal och blir glad igen! :) Jag kollar din blogg om du har gjort ett inlägg, och din youtube kanal om du gjort en video ♥. Du är väldigt värdefull för mig och jag vet inte om jag skulle klara av mitt liv om inte jag skulle kolla på dig! ♥ Ärligt talat, DU ÄR BÄST!!! Du verkar så himla snäll och är jätterolig! Jag älskar alla dina videos. Du är helt enkelt UNDERBAR!!
  Grattis en gång till!
  Kraam! ♥

 52. LoVe_OrAnGe skriver:

  grattis Lisa♥ du är en underbar person även om min kompis inte gillar dig och snackar shit om dig så är du ändå en underbar peson för mig och du stöttar alla som mår dåligt på dagarna för när jag mår dåligt och sen tittar på dina videos så mår jag mycket bättre♥ så ha en underbar födelsedag♥ jag älskar dig och ditt underbara leende♥♥♥

 53. nimo mohamed skriver:

  Grattis på födelsedagen Lisa!!! Du är bäst!!!

 54. Hanna skriver:

  Grattis på födelsedagen älskade Lisa!

 55. Madina skriver:

  Grattis Lisa

 56. Madina skriver:

  Grattis Lisa jag älskar din video <3

 57. I just want to tell you that I’m very new to weblog and seriously enjoyed this web page. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You surely have incredible article content. Thanks a bunch for sharing your web-site.

 58. what is the best way too cool down my house using a box fan and AC at the same time?

 59. you’ve gotten an amazing weblog right here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

 60. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *