Brun dip dye

20130324-191433.jpg

20130324-191604.jpg
Filmar samtidigt :))

24 kommentarer
 • johanna

  hihi░▒▓█▇▆▅▄▃▂

 • Elin.

  Det kommer bli superfint Lisa! :D

 • linnea

  coolt! Love you:)

 • Anja misslisibell älskaren

  Lisa du är så himla grym du ger mej råd i allt och ingen ting. Tack för att du finns en stor älskare är jag!<33Din blogg din yt allt så fort du gjort ett inlägg eller video så gör du min dag. Sluta aldrig snälla.<3 Din dip dye kommer att bli super fin de vet jag tack för att du finns bästa lisa och särskilt MISSLISIBELL<33333 älskar dej…<3!

 • Vilma

  När kommer videon komma ut? : )

 • Ida

  Hej Lisa du är världens bästa person när jag är ledsen nån dag så kollar jag bara på in på din youtube kanal eller på din blogg och blir glad igen hoppas vi ses på ullared i sommar puss och kram/Ida
  Ps:kikar du med en tjej som heter Sarah

 • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  Åh vad roligt!
  Du kommer passa skiiit bra i det!
  Längtar till videon! <3

 • AnnaFalk

  Det kommer bli jätte fint Lisa ♥ jag tror att det kommer passa dig hur bra som helst ♥

 • Eleonor Elfving

  Ååå du kommer bli så fin längtar tills du lägger ut den. Skulle så gjärna villja ha din adress så jag kan skicka en födelsedagspresent till dig snälla kan jag få den?

 • Elina

  Hej! Lisa jag tror att bruna dip dyen kommer att passa dig perfick. Längtar till videon kommer ut kan du berätta när den kommer ut snälla. / tack isåfall om du berättar.

 • Elina

  Hej lisa är du halv hollensk? / skulle va jätte tacksam om du svara.

  • Hanna

   Ja det är hon :)

 • Viktoria

  jaaaa entligen!!!!!!!

 • Dragana

  Lisa du är en jättersötflicka och jag gillar att kolla på dina videor kramm / Dragana

 • Dragana

  jättesöt flicka*

 • Maria Pham

  Längtar tills videon kommer <3 :) Det kommer bli super Lisa :)

 • Johanna Larsson

  Lisa du är så himla fin. Tänk vilket liv du har. Jag försökte bli känd med min kanal men istället blev jag bara mobbad. Men du blev känd. Du är min förebild jag tittar på din blogg/youtube/facebook och instagram varje dag. Du är bästa Lisa. Jag vill träffa dig. Men jag bor i Eskilstuna. Men jätte många i min klass gillar dig. Kram Johanna Larsson

 • http://twitter.com/Emmakarlsso Emma Karlsson

  Använder du fortfarande Gunry hårinpackning? Hur länge ska man ha kvar den i håret innan man sköljer ur den? :)

  • http://twitter.com/HYkkla HildaLoveJB

   2-3 minuter ;)

 • Elin

  Det kommer att bli snyggt!<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Isabella Kennerhed

  När kommer videon ut?

 • Ronja

  Det kommer bli jätte fint på dig!

  dansflickan.blogg.se

 • Leia

  Det kommer bli skiiiiiiit fint på dig!!
  Leiaismyname.blogg.se

 • Rebecka

  sminkar du dig varje dag också på helgen när du bara är hemma