hemsk dag

Jo, varför den var hemsk var att vi tog spruta.. Den var mot påssjuka, röda hund och mässlingen. Det gjorde mer ont än vad jag trodde.. Men ni som ska ta den skall inte vara rädda för att ni tar den för ert eget bästa!

Annars har väll dagen varit bra! Jag renderar min video som jag filmade igår när jag gjorde dip dye med brun toning :))

image

22 kommentarer

22 kommentarer på “hemsk dag”

 1. DentjejensomärheltgaleniLisa! skriver:

  Rendera?Love you Lisa!!!

 2. Johanna-Louise skriver:

  Jobbigt att det gjorde ont! Tycker själv att det är jobbigt att ta sprutor! Sticket gör inte ont men det som göt ont är när de sprutar in :(. Jag och tjejerna i min klass tar sprutor mot Livmoderhalscancer eller något sånt heter det.. Och den gör väldigt ont! Man ska ta 3 omgångar och vi tog 2 gånger i höstas och nu ska vi ta en i april! :s Men som du säger man tar ju den för sitt eget bästa :).

  1. Vi ska oxå snart ta den tredje. Ja eller hur! Det känns som armen dör på insidan! Nejmen fy vad jag hatar sprutor… Har stor fobi…

   1. Johanna-Louise skriver:

    Ja eller hur! Det känns verkligen som att armen dör på insidan eller nåt sånt.. haha låter lite konstigt men.. Jag hatar verkligen sprutor!!

 3. emma_01@hotmail.se skriver:

  kommer videon upp idag <3?

 4. Jonna Hurtig skriver:

  När kommer dip dyen??

 5. Ebba skriver:

  Hej Lisa!

  Jag skulle jättegärna veta vad du tycker om borstarna från MAC som du fick på din födelsedag. Skulle du kunna göra en review på dom i antingen ett inlägg eller i en video? :)

 6. polarna skriver:

  jag har redan tagit den det gjorde jätte ont

 7. Har oxå tagit den… Fyyy säger jag vad ont….. :( förstår dig Lisa <3

 8. Alva skriver:

  Har du tagit Livmoderhalscancer sprutan! Ska ta den andra snart och alltså! Man dör typ!!!! Tycker it att andra sprutor gör ont men den där känder XDD ajj!! Och alla säger att den andra gör ondast? :((

  1. Annie Lundqvist skriver:

   den tredje gör ondast tycker jag

 9. Alexandra skriver:

  du borde ha det bilden som header!! och vart gör du dina ”headers eller ja den bilden typ” jätteglad för svar!! kram

 10. Alexandra skriver:

  glömde en sak kan du visa när du gör en header i en video!!! och kan du göra en då med flera bilder på dig som den bilden du har åvanför alltså i inlägget!!?? snälla gör det!! och hur gör du satt halva är svartvit och halva med färg som den headern du har nu!!?? kram

 11. det gör jätte ont<3

  missoso.bloggplatsen.se

 12. kan du inte göra en video där du vissar dina favorit kläder missoso.bloggplatsen.se

 13. Elene skriver:

  Jag hatar sprutor jag med!

 14. Elene skriver:

  Skype?

 15. use this link skriver:

  I simply want to tell you that I am newbie to blogging and definitely loved this website. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You definitely have great articles. Appreciate it for revealing your webpage.

 16. I have a few questions regarding most of the contents of this profile, can you kindly contact me so we can further interview them? Thank you.

 17. Couldnґt be written any kind of far better. Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I can forward that article to him. Extremely sure he definitely will possess a excellent read. Thanks for sharing!

 18. Sitemiz skriver:

  What the industry professionals are not alleging concerning Ataşehir kurye plus the way it impacts on you actually.

 19. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *