hemsk dag

Jo, varför den var hemsk var att vi tog spruta.. Den var mot påssjuka, röda hund och mässlingen. Det gjorde mer ont än vad jag trodde.. Men ni som ska ta den skall inte vara rädda för att ni tar den för ert eget bästa!

Annars har väll dagen varit bra! Jag renderar min video som jag filmade igår när jag gjorde dip dye med brun toning :))

image

17 kommentarer
 • DentjejensomärheltgaleniLisa!

  Rendera?Love you Lisa!!!

 • Johanna-Louise

  Jobbigt att det gjorde ont! Tycker själv att det är jobbigt att ta sprutor! Sticket gör inte ont men det som göt ont är när de sprutar in :(. Jag och tjejerna i min klass tar sprutor mot Livmoderhalscancer eller något sånt heter det.. Och den gör väldigt ont! Man ska ta 3 omgångar och vi tog 2 gånger i höstas och nu ska vi ta en i april! :s Men som du säger man tar ju den för sitt eget bästa :).

  • http://www.facebook.com/nelly.d.basta Nelly Den Bästa

   Vi ska oxå snart ta den tredje. Ja eller hur! Det känns som armen dör på insidan! Nejmen fy vad jag hatar sprutor… Har stor fobi…

   • Johanna-Louise

    Ja eller hur! Det känns verkligen som att armen dör på insidan eller nåt sånt.. haha låter lite konstigt men.. Jag hatar verkligen sprutor!!

 • emma_01@hotmail.se

  kommer videon upp idag <3?

 • Jonna Hurtig

  När kommer dip dyen??

 • Ebba

  Hej Lisa!

  Jag skulle jättegärna veta vad du tycker om borstarna från MAC som du fick på din födelsedag. Skulle du kunna göra en review på dom i antingen ett inlägg eller i en video? :)

 • polarna

  jag har redan tagit den det gjorde jätte ont

 • http://www.facebook.com/nelly.d.basta Nelly Den Bästa

  Har oxå tagit den… Fyyy säger jag vad ont….. :( förstår dig Lisa <3

 • Alva

  Har du tagit Livmoderhalscancer sprutan! Ska ta den andra snart och alltså! Man dör typ!!!! Tycker it att andra sprutor gör ont men den där känder XDD ajj!! Och alla säger att den andra gör ondast? :((

  • Annie Lundqvist

   den tredje gör ondast tycker jag

 • Alexandra

  du borde ha det bilden som header!! och vart gör du dina ”headers eller ja den bilden typ” jätteglad för svar!! kram

 • Alexandra

  glömde en sak kan du visa när du gör en header i en video!!! och kan du göra en då med flera bilder på dig som den bilden du har åvanför alltså i inlägget!!?? snälla gör det!! och hur gör du satt halva är svartvit och halva med färg som den headern du har nu!!?? kram

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004679863938 Shaymaa Abu Warda

  det gör jätte ont<3

  missoso.bloggplatsen.se

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004679863938 Shaymaa Abu Warda

  kan du inte göra en video där du vissar dina favorit kläder missoso.bloggplatsen.se

 • Elene

  Jag hatar sprutor jag med!

 • Elene

  Skype?