På topp

Mår sjukt bra just nu, skolan har varit riktigt rolig och jag och Gustaf har skrattat så sjukt mycket! Jag fick så mycket brev idag och ni är bara BÄST! Jag älskar att läsa det ni skriver och det är sådana överraskningar när man öppnar paketen/breven♥

Någonting ni INTE vet om mig är att jag älskar denna låt för liksom den är så underbar och man blir så sjukt glad när man lyssnar på den! Om man är i vissa stunder där man bara inte orkar mer och lyssnar på denna låt blir man på topp igen!

23 kommentarer

23 kommentarer på “På topp”

 1. Emme skriver:

  Hej att har du kik? :9 jag är 15 år och ser üpp¨ ti dej (fst du e yngre men men) Jag bor i finland och jag såg att du gillade proffs hårspray.:) I min stad så kan man köpa de ( kan man de i sverige?) men annars undrar jag om du skulle kunna ta reda på hur mycket frakten kostar så skulle jag kanske kunna skicka hårsprayet och hår mousse (stavning) av samma märke :)

 2. Clara skriver:

  Hahaha!!! Så gullig<3

 3. malin skriver:

  hej jag fistor egiska =) och jag pratar måget egiska hemma =)

  1. Julia Larsson skriver:

   Felstavning:
   1. fel: fistor… rätt: förstår.
   2. fel: egiska… rätt: engelska. :O
   3. fel: måget… rätt: mycket.
   Om man pratar mycket engelska kan man väl iallafall stava till det? o,o

 4. Emma Henriksson skriver:

  Bra att du tyckte om uggle skalet som jag skickade , puss :DD ♥

 5. Peettiii skriver:

  Hahah vad roligt ;) Besök mer än gärna min konstiga & jättekonstiga blogg. Ja vad är den, crazy, crazy eller crazy? :) http://www.powned.blogg.se

 6. Julia Larsson skriver:

  Jätte uppmuntrande låt! C; ♥

 7. Johanna-Louise skriver:

  Skönt att du har det bra! :) Och du har rätt, man blir faktiskt glad av den låten! :D ♥

 8. Elin skriver:

  Jag gillar också den låten!
  Den låten är bra!!
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 9. Ronja skriver:

  Bra att du e på topp!

  dansflickan.blogg.se

 10. anniizz skriver:

  Hej Lisa!
  Jag skulle bara vilja säga att även om du inte tål nickel (som jag) så kan du ändå använda örhängen som inte är nickelfria ifall du penslar de med genomskinligt nagelack. Då kommer inte själva örhänget i kontakt med huden!

  Ps. Det funkar för mig!

 11. Linnea Carlsson skriver:

  Hej jag undrar om du kan svar på demma frågorna i en video? Hur ska jag fråga mamma om jag får ha en youtube kanal? Vad säger jag om hon säger ja? Vad säger ja om hon säger nej och jag verkligen vill det ? (jag vill lägga upp sånna saker som du ungefär) vad ska jag tänka på när jag gör videos? Hur får jag en stor kanal som du? När i vilket tillfälle ska jag fråga mamma? Och kan du berätta lite hur du gjorde och så? Vad använder du för smink vardaglighet? Kan du ge tips på videos jag kan göra i början om jag får? Hoppas du svarar:) om du svarar i en video kan du ha rubrik: frågor från Linnea? Så vet jag att det är den:) hoppas du svarar vill gärna veta och vill bli lika stor som du du är min förebild❤❤. Alltså en video på youtube och är:)

  Kan du kanske kommentera på min blogg när du är färdig? Vore jätte snällt:)

  http://www.loa0100.blogspot.com

  1. Alli Wez skriver:

   Vill ge ett svar på frågan ”vad ska jag tänka på när jag gör videos” tänk på att vara glad och lite skämtsam. Det är inte kul att kolla på nån som är värsta jätte seriös och bara gör det den ahde tänkt göra. Som sagt, tänk på att vara glad och rolig.

   http://alicewes.devote.se/

 12. idalindh skriver:

  Sett den filmen älskar också denna låt

 13. Alli Wez skriver:

  Hej, förlåt för detta men det skulle betyda otroligt mycket om ni ville kolla in på min blogg. Den handlar om ungefär samma saker som lisas, mode, smink, naglar, hästar och annat. Ni får gärna ta en titt :)

  http://alicewes.devote.se/

 14. Evelina skriver:

  Bra låt, va lite ledsen men den gjorde mig glad! :D
  http://www.myliiiife.blogg.se

 15. Lifebymatiss skriver:

  Jag heter Matilda jag skicka ett rött ipone väska, hoppas du fått det!!

 16. Lifebymatiss skriver:

  Jag heter Matilda och har skickat en iponeväska

 17. LisaLiisen skriver:

  Hur skickar man paket/brev till dig ?

  Kram
  En annan tjej som heter Lisa

 18. wilma o louise skriver:

  hhahahahahaaaahhahaha, åå va gulli video jag älskar björnbröder filmerna ! :)

  kolla min o in kompis blogg förresten nattstad.se/gethappy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *