17 kommentarer på “Det gjorde min dag”

 1. Jonna Hurtig skriver:

  Haha! Med din cykelhjälm! Ahaahahaa!

 2. hahahah!rolig

  missoso.bloggplatsen.se

 3. Tjejen som avgudar dig<3 skriver:

  Vet! Så sjukt roliga! hahaha :D

 4. Peettiii skriver:

  Haha så roliga!! :) Skulle va kuul om ni gick in på min sorgset konstiga blogg haha (för konstig e den): http://www.powned.blogg.se warning for not so beautiful pictures

 5. Evelina skriver:

  Hhaha del 6 var jätte rolig i slutet! :D
  http://www.myliiiife.blogg.se

 6. Bea skriver:

  Hej Lisa!
  Jag är en tjej på 13 vintrar som nästan precis har börjat läsa din blogg och redan fastnat…
  Du ger mig verkligen så bra tips om smink & livet o.s.v.
  Jag ville bara säga att du är SKITDUKTIG på det du gör & att du måste fortsätta med detta, för bara denna korta tiden som jag har läst din blogg så har du gett mig MÅNGA tips :) Och jag tror inte bara att det är jag som har fått tips utan alla andra barn(eller de som nu läser) som läser din blogg :)

  Så Lisa, fortsätt med det du gör! <3

  Hoppas att du ser detta för jag vill verkligen att du ska förstå hur duktig du är för att vara så ung:)

 7. Ronja skriver:

  Haha! Bäst idag!

  dansflickan.blogg.se

 8. Bea skriver:

  Hej Lisa!
  Jag är en tjej på 13 vintrar som precis har börjat läsa din underbara blogg och fastnat… Du är så sjukt duktig på det du gör och du ger mig tips om smink och livet m.m. varje dag som jag läser bloggen.
  Så jag vill bara säga att du måste fortsätta med detta som du gör!!<3
  För du ger inte bara tips till mig utan du är också en förebild för alla barn som läser din blogg (och det är ju många!!)
  Så Lisa, fortsätt med det du gör för du är verkligen SKITDUKTIG på detta, det måste du veta. <3

  Hoppas att du ser detta så att du förstår hur duktig du är för att vara så ung! :)<3

 9. Bea skriver:

  HAHAHA… Ja, somsagt jag är helt ny här (alltså på att skriva kommentarer) så det blev visst två stycken……
  sry

 10. Julia Larsson skriver:

  ”Är det därför du har cykelhjälm?”.. Haha :)

 11. Becca skriver:

  Gillar ni kändisar som Selena G, Taylor S, One direction, Justin B med mera så tycker jag du borda gå in på min o min bästis kändis blogg där vi skriver om kändisarna i bild, text o video. Lämna gärna en kommentar då skulle vi bli superduperglada!
  Ha det bra :D

 12. misslisibell fan skriver:

  samma som becca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *