20 dagars, dag 10 – min musiksmak

Jag har en så sjukt blandad musiksmak, jag kan lyssna på allt från ballader till hård rock.

Här får ni några låtar som jag gillar!


 

 

30 kommentarer

30 kommentarer på “20 dagars, dag 10 – min musiksmak”

 1. johanna skriver:

  bra musik<3

 2. thefeliciajgirl.blogg.se skriver:

  Har också sån musiksmak,älskar 2,3,4 låten. :D

 3. Evelina skriver:

  3,4 är jätte bra, ungefär sån musiksmak har jag! ;D
  http://www.myliiiife.blogg.se

 4. Linn Blixt skriver:

  Snälla läs bloggen!! Liifebylinn.blogg.se
  Ett inlägg till dig Lisa<3

 5. josefine skriver:

  kan du säga ja till min vän förfråga p åskype det är viktigt måste skicka en sak till dig lisa snälla säg ja

 6. Elin skriver:

  Gillar mest den sista låten!:)
  http://www.baraaeelin.blogg.se

  1. Elin Månsson skriver:

   Varför har du inga bilder på dig på bloggen? Får du inte?♥
   *no haters *

   1. Elin skriver:

    Jo jag får,men jag har ingen bra kamera just nu. Ska köpa en senare och då ska jag nog ha bilder på mig;-)

    1. Elin Månsson skriver:

     Aha, okej:-D

 7. Elin Månsson skriver:

  Hej Lisa, jag ska inte börja prata om hur mkt du betyder för mig, för det skulle ta för långtid ♥
  Jag undrar ifall du skulle vilja skaffa en fankik, där vid fans kan skriva till dig. Jag förstår ifall det inte kommer att gå pga att du kommer att bli bommbad av SMS. Men du kan väl prova och ta bort det om det inte går. Då kan du väl skriva på bloggen i så fall elr på YouTube elr skriv tbx om du hinner! Jag fatrar om du inte hinner skriva tbx till alla dina fans som skriver till dig, men det skulle vara guld värt om du svarade om det kan bli så att du skaffar elr inte skaffar en fankik♥♥♥♥

 8. Johanna Larsson skriver:

  Hej Lisa. Är det du som heter realmisslisibell på skype? För jag ringde den och sa såhär: det är ju inte Misslisibell! Varför fejkar du henne. Då sa den: jo det är det visste eller jo det är jag Lisa. Då sa jag: Nej såhär låter du inte. Kan du skriva i ett inlägg vad du heter på skype och så för det finns jätte många fake :( Men Lisa du är jätte fin och jag tittar alltid på dig. Du är min förebild. Jag vill gärna va vän med dig på skype så kan du skriva vad du heter? <3 :)

  1. Elin Månsson skriver:

   $#@ va omoget..
   Palla fejka

  2. om du kollar på hennes youtube kanal så säger hon att hon heter realmisslisibell i en video :) så ja hon heter det :)

   1. Elin Månsson skriver:

    Nä, hon ger inte ut sin Skype! Hon heter realmislisibell på insta!!

    1. jo hon har get ut skype på en video

     1. Elin Månsson skriver:

      Vilken?

     2. Elin Månsson skriver:

      Vilken?

     3. Elin Månsson skriver:

      Vilken?

  3. Elin Månsson skriver:

   Samma hände mig

  4. Elin Månsson skriver:

   Hon heter inte realmisslisibell på Skype, du har blivit lurad precis som jag. Jag mailade Lisa, riktiga, och hon skrev att det inte va hon. ♥♥

 9. Ida skriver:

  Super bra låtar!! Föresten! Jag har målat 2 st bilder på dig och lagt upp på min blogg! :) Skulle vara jätte kul om du kunde kolla o kommentera vad du tycker om dom. :D http://createdbyida.blogg.se

  Här är en direkt länk. http://createdbyida.blogg.se/2013/march/bilder-jag-malade-pa-misslisibellse.html#comment

 10. Ronja skriver:

  Älskar sista låten! Så mysig.

  dansflickan.blogg,se

 11. Elin Månsson skriver:

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥GILLA OM NI VILL ATT LISA SKA PROVA ATT HA EN FANKIK! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 12. josefine skriver:

  kan du säga ja till min vän förfråga lisa snälla jag måste skicka en sak till sig det är viktigt och jag älskar dig sjukt mycket

 13. rebecka risibell skriver:

  Hauls
  Tips
  Smink
  Allt
  Tävlingar!
  Just nu kan du tävla om en sprillans ny mascara
  http://www.peccaleccan.wordpress.com

 14. Tilde skriver:

  Hej misslisibell:) Jag tänkte ställa några frågor till dig:)!
  1. Hur fick du intresset av att börja rida?
  2. Vilken är din absolut bästa smink product?
  3. Var hittar du alla dina mobil skal?
  Ps: jag älskar din blogg och din youtube kanal grymt mycket!
  Och om du har tid och lust kolla gärna min blogg! http://Tildesbeautys.blogg.se
  Hejdå!<3 :-) ////Tilde♥

 15. Read More Here skriver:

  I just want to mention I’m new to weblog and actually loved you’re page. Probably I’m going to bookmark your site . You amazingly have wonderful article content. With thanks for revealing your webpage.

 16. assisted living is nice if you got some people and a home that cares very much to its occupants”

 17. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *