13 kommentarer på “Våra påskharar”

 1. Elin skriver:

  Dem är så söta <3 <3

 2. annafalk skriver:

  Awww så sööta dom är Lisa!!! <3 du är är också sööt! <3<3<3

 3. Tova=bäst skriver:

  Bara sötisar på bilderna :-)

 4. jenny skriver:

  gulliga kaniner men du misslisibell sin bajskorv kuk

 5. jenny skriver:

  fuck you

 6. Hanna skriver:

  Jenny Sluta Du Sårar Henne!

 7. Sara. skriver:

  Jenny, hon kanske är lite liten för det. Gå och gör det själv. Om du ens vet vad det betyder, det gör du nog inte. I sådana fall skulle det vara väldigt omoget att skriva det till en tolvåring! Skaffa dig ett liv istället för att trakassera en tjej som inte ens gjort något för att förtjäna så mycket hatkommentarer som hon får, det är hennes liv och om du inte gillar det, lägg dig då inte i!

 8. Sara. skriver:

  Jenny, du kan anmälas, vi ser ditt IP bara så att du vet det. Du fattar väl att Lisa blir sårad? Du behöver inte bry dig om hennes liv! Du behöver inte läsa hennes blogg om du inte gillar den, håll ditt hat inom dig.

 9. anna skriver:

  söta kaniner du har lisa :)

 10. Wilma skriver:

  Vad heter kaninerna? ;)<33

 11. I simply want to mention I am just new to blogging and site-building and actually savored your web blog. Most likely I’m want to bookmark your website . You certainly have tremendous stories. Thanks for revealing your website.

 12. Hi, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *