• Elin

  Dem är så söta <3 <3

 • annafalk

  Awww så sööta dom är Lisa!!! <3 du är är också sööt! <3<3<3

 • Tova=bäst

  Bara sötisar på bilderna :-)

 • jenny

  gulliga kaniner men du misslisibell sin bajskorv kuk

 • jenny

  fuck you

 • Hanna

  Jenny Sluta Du Sårar Henne!

 • Sara.

  Jenny, hon kanske är lite liten för det. Gå och gör det själv. Om du ens vet vad det betyder, det gör du nog inte. I sådana fall skulle det vara väldigt omoget att skriva det till en tolvåring! Skaffa dig ett liv istället för att trakassera en tjej som inte ens gjort något för att förtjäna så mycket hatkommentarer som hon får, det är hennes liv och om du inte gillar det, lägg dig då inte i!

 • Sara.

  Jenny, du kan anmälas, vi ser ditt IP bara så att du vet det. Du fattar väl att Lisa blir sårad? Du behöver inte bry dig om hennes liv! Du behöver inte läsa hennes blogg om du inte gillar den, håll ditt hat inom dig.

 • anna

  söta kaniner du har lisa :)

 • Wilma

  Vad heter kaninerna? ;)<33