10 kommentarer på “Våra påskharar”

 1. Elin skriver:

  Dem är så söta <3 <3

 2. annafalk skriver:

  Awww så sööta dom är Lisa!!! <3 du är är också sööt! <3<3<3

 3. Tova=bäst skriver:

  Bara sötisar på bilderna :-)

 4. jenny skriver:

  gulliga kaniner men du misslisibell sin bajskorv kuk

 5. jenny skriver:

  fuck you

 6. Hanna skriver:

  Jenny Sluta Du Sårar Henne!

 7. Sara. skriver:

  Jenny, hon kanske är lite liten för det. Gå och gör det själv. Om du ens vet vad det betyder, det gör du nog inte. I sådana fall skulle det vara väldigt omoget att skriva det till en tolvåring! Skaffa dig ett liv istället för att trakassera en tjej som inte ens gjort något för att förtjäna så mycket hatkommentarer som hon får, det är hennes liv och om du inte gillar det, lägg dig då inte i!

 8. Sara. skriver:

  Jenny, du kan anmälas, vi ser ditt IP bara så att du vet det. Du fattar väl att Lisa blir sårad? Du behöver inte bry dig om hennes liv! Du behöver inte läsa hennes blogg om du inte gillar den, håll ditt hat inom dig.

 9. anna skriver:

  söta kaniner du har lisa :)

 10. Wilma skriver:

  Vad heter kaninerna? ;)<33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *