bättre o bättre

Mitt påsk lov har fått en riktigt bra start! Det är så sjukt skönt att få ta det lugnt ett tag. Har sett film med några av familjen nu under kvällen, sjukt grym film oj har sett den flera gånger innan! (Spiderwick)
Är så sjukt lycklig just nu!
Red ut på Heli idag och vi red även i padocken och hon var gudomlig. *ryser*

Nu ska jag tänka på allt som hänt under dagen och sova, godnatt<3 20130331-233053.jpg

13 kommentarer

13 kommentarer på “bättre o bättre”

 1. Emma Henriksson skriver:

  ♥ Älskar lov! Haha längtar till sommarlovet

 2. Lisas största fan!! skriver:

  När ska du lägga ut mer videos på yt?

 3. Tova=bäst skriver:

  Är inte Julia skötare nå mer på Heli???

 4. Mimmiphu skriver:

  Tips på träningsplan!

  Jag gör GRATIS bloggdesigner!

  http://sandradirfors.blogg.se/2013/april/f-i-t-n-e-s-s.html

 5. rebecka risibell skriver:

  http://www.peccaleccan.wordpress.com
  Tävlingar
  Tips
  Smink
  Kläder
  Hauls
  KOLLA IN!
  Just nu kan du vinna en sprillans ny mascara

 6. Ida skriver:

  hej! du är min förebild! jag älskar dig så otroligt mkt. Om du kika mig så skulle jag spricka av glädje. Eller kolla in min blogg som jag delar med en vän. http://xidatyrax.blogg.se/ skulle dö om du lämna en kommentar. Du är bäst Lisa johnsson. kik: idayoho

 7. kittystar.svensson1@gmail.com skriver:

  Hej Misslisibell jag är ett välldigt stort fan av din blogg och jag har en fråga till dej
  Har du ett tips på hem gjorda AnsiktsMasker Kanske något välldigt enkelt.
  Skulle bli jätte glad om du gjorde en sådan youtube video. från / en person som värkligen gillar din blogg..Ps lägg gärna ut videon snart :)

 8. Amanda skriver:

  Skulle du kunna göra en ”Throw back” någon gång? Liksom att du gör ett inlägg om hur du och ditt liv var sen för tex 1 år sen! Skulle vara jääättteee roligt! Skriv då om hur du var som person, hur du såg ut osv.. Lägg upp bilder på dig för ett år sen också!

 9. Linn Blixt skriver:

  Liifebylinn.blogg.se besööööök!

 10. Linnea skriver:

  Kan du och ngn kompis till dig t.e.x Julia göra en Cubby Bunny ihop?
  Om du inte vet vad det är så äre när man ska stoppa så många marshmellows (stavning) i munnen som möjligt.
  Skulle vart kul!!

 11. Emma skriver:

  Hej Lisa! jag är ett stort fan och har kollat igenom ALLA dina videos, både på din nya kanal och din gammla. älskar dig så sjukt mkt! jag blev lite nyfiken när du sa vad du hette på skype så jag sökte på dig men vilken bild har du som profilbild? och vart bor du? puss gumman :*

 12. rebecca skriver:

  alla som har blogg kan ta och klicka in här och tävla om en länk lycka till http://edbergrebecca.devote.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *