20 dagars, dag 13 – min fritid

Asså på min fritid håller jag på med bloggen och YouTube. Jag håller på med smink fast det hör typ ihop med blogg & youtube, haha! Jag rider på fritiden! Är med kompisar.

Är inte denna väldigt lik mina intressen som var på dag 12?? haha

20130403-211646.jpg

20 kommentarer

20 kommentarer på “20 dagars, dag 13 – min fritid”

 1. Viktoria skriver:

  Jo, dag 12 och 13 är lika

 2. disqus_NyEY2GHHRu skriver:

  Hej! Jag är med i en tävling på von brauns sida på Facebook där den ”coolaste” tjejen ska utses. Det enda ni behöver göra är att klicka like på min bild.
  Gå in på VONBRAUN på Facebook och så är det nyaste albumet.
  Gå in där och gilla bilden (jag kör en blå cross)
  snÄLLA!
  Mvh Therese

 3. ShahadMalik, 15 år skriver:

  Hey!
  Can du visa oss hur man kan få hem saker från OPI och för att tipsa om det eller göra en REVIEW osv, vill göra samma sak till min blogg.
  Tack kära du!

 4. Wilma skriver:

  Ja, känns lite onödigt med två nästan likadana dagar :/ Öh, ja.

  missravenclaw.blogspot.se

 5. Julia Larsson skriver:

  Haha jo ;DD ♥ Lite lik kanske, men jaja (:

 6. Sara Lundqvist Jenc skriver:

  Hej Lisa, jag skulle gärna vilja att du gjorde en hissar och dissar mina läppglans. Jag har typ bara två och vill köpa några mer! Om du gjorde en sån skulle det betyda sjuuuuukt mycket !!!! Då vet jag ungefär vad som bra

 7. Sara Lundqvist Jenc skriver:

  När jag skrev dåligt så menade jag tummen ner istället

 8. Michan & Petti skriver:

  Haha typ samma haha ;) Ni får gärna gå in på min och min bästis blogg, vi har frågetajjm så det är bara att ställa frågor! Mer än 5 frågor och du får en länkning på våran blogg i menyn. http://www.freaking.blogg.se den ee lite konstig!

 9. Mira Persson skriver:

  Sjukt söta du Lisa! <3

 10. Delvina<3 skriver:

  Omg fiin som vanligt!<3

 11. Julia skriver:

  när du beställde hem från lovelywholesale.com fick du betala tull och så? Eller fick du betala något extra över huvudtaget? Skulle vara jätte bra om du svara!

 12. Karl skriver:

  Kolla gärna in min blogg Lisa (: Karltheking.blogg.se

 13. Anes skriver:

  Hej Lisa jag är en storebror till en tjej som heter Illahe! Hon har alltid villa vara som dig du har hennes före-bild för henne, Om du slutade med kanalen &bloggen skulle alla vara jätte ledsena. Min syster har alltid vellat var som dig hon har själv en YT-kanal som heter Illahe Bieber! Hon skulle bli så sjukt glad om du bara skrev en kommenterar, sedan hon var liten gjorde hon vidios med hon bara pratade med sig själv utan en kamra och sont! Det ända jag vill är om du kan bara skicka ett meddelande till henne skulle betyda så mycket för henne. Hoppas du kan för det skulle betyda allt för henne & Tack om du gör det hejdå

 14. Evelina skriver:

  Hej Söta Lisa…Jag vill skicka lite saker till dig men jag vet inte hur jag har aldrig gjort det men har velat göra det! Men eftersom jag inte vet hur jag ska kunna skicka sakerna till dig så kan jag ju inte göra det skulle bli Glad om du kunde säga det!! Puss och Kram!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 15. pellis skriver:

  kolla bloggen pellis.se pellis.se pellis.se <33

 16. Prizcilla Levén skriver:

  Heej! Var redigerar du dina bilder?! Syftar mest på din header! Den är skit snygg och håller på att göra om lite så undrar vilket program eller app du har redigerat den/dom i! <3<3 :D

 17. Evelina skriver:

  Så fin bild! :D
  Var har du köpt tröjan? :)
  http://www.myliiiife.blogg.se

 18. rebecka risibell skriver:

  Tävlingar
  Och tips
  Nu kan du tävla om en mascara
  http://www.peccaleccan.wordpress.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *