20 dagars, dag 13 – min fritid

Asså på min fritid håller jag på med bloggen och YouTube. Jag håller på med smink fast det hör typ ihop med blogg & youtube, haha! Jag rider på fritiden! Är med kompisar.

Är inte denna väldigt lik mina intressen som var på dag 12?? haha

20130403-211646.jpg

20 kommentarer
 • Viktoria

  Jo, dag 12 och 13 är lika

 • disqus_NyEY2GHHRu

  Hej! Jag är med i en tävling på von brauns sida på Facebook där den ”coolaste” tjejen ska utses. Det enda ni behöver göra är att klicka like på min bild.
  Gå in på VONBRAUN på Facebook och så är det nyaste albumet.
  Gå in där och gilla bilden (jag kör en blå cross)
  snÄLLA!
  Mvh Therese

 • ShahadMalik, 15 år

  Hey!
  Can du visa oss hur man kan få hem saker från OPI och för att tipsa om det eller göra en REVIEW osv, vill göra samma sak till min blogg.
  Tack kära du!

 • http://twitter.com/MsDumbledore Wilma

  Ja, känns lite onödigt med två nästan likadana dagar :/ Öh, ja.

  missravenclaw.blogspot.se

 • http://www.facebook.com/julia.larsson.35175 Julia Larsson

  Haha jo ;DD ♥ Lite lik kanske, men jaja (:

 • Elin

  Väldigt lika
  Kram<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Sara Lundqvist Jenc

  Hej Lisa, jag skulle gärna vilja att du gjorde en hissar och dissar mina läppglans. Jag har typ bara två och vill köpa några mer! Om du gjorde en sån skulle det betyda sjuuuuukt mycket !!!! Då vet jag ungefär vad som bra

 • Sara Lundqvist Jenc

  När jag skrev dåligt så menade jag tummen ner istället

 • Michan & Petti

  Haha typ samma haha ;) Ni får gärna gå in på min och min bästis blogg, vi har frågetajjm så det är bara att ställa frågor! Mer än 5 frågor och du får en länkning på våran blogg i menyn. http://www.freaking.blogg.se den ee lite konstig!

 • http://www.facebook.com/mira.persson.58 Mira Persson

  Sjukt söta du Lisa! <3

 • Delvina<3

  Omg fiin som vanligt!<3

 • Julia

  när du beställde hem från lovelywholesale.com fick du betala tull och så? Eller fick du betala något extra över huvudtaget? Skulle vara jätte bra om du svara!

 • Karl

  Kolla gärna in min blogg Lisa (: Karltheking.blogg.se

 • Anes

  Hej Lisa jag är en storebror till en tjej som heter Illahe! Hon har alltid villa vara som dig du har hennes före-bild för henne, Om du slutade med kanalen &bloggen skulle alla vara jätte ledsena. Min syster har alltid vellat var som dig hon har själv en YT-kanal som heter Illahe Bieber! Hon skulle bli så sjukt glad om du bara skrev en kommenterar, sedan hon var liten gjorde hon vidios med hon bara pratade med sig själv utan en kamra och sont! Det ända jag vill är om du kan bara skicka ett meddelande till henne skulle betyda så mycket för henne. Hoppas du kan för det skulle betyda allt för henne & Tack om du gör det hejdå

 • disqus_W1uUt8oett
 • Evelina

  Hej Söta Lisa…Jag vill skicka lite saker till dig men jag vet inte hur jag har aldrig gjort det men har velat göra det! Men eftersom jag inte vet hur jag ska kunna skicka sakerna till dig så kan jag ju inte göra det skulle bli Glad om du kunde säga det!! Puss och Kram!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 • pellis

  kolla bloggen pellis.se pellis.se pellis.se <33

 • Prizcilla Levén

  Heej! Var redigerar du dina bilder?! Syftar mest på din header! Den är skit snygg och håller på att göra om lite så undrar vilket program eller app du har redigerat den/dom i! <3<3 :D

 • Evelina

  Så fin bild! :D
  Var har du köpt tröjan? :)
  http://www.myliiiife.blogg.se

 • rebecka risibell

  Tävlingar
  Och tips
  Nu kan du tävla om en mascara
  http://www.peccaleccan.wordpress.com