Grattis!

Idag fyller en av mina bästisar år, Juni! Jag vill verkligen gratta henne i ett inlägg för jag tror nog att hon kommer se det, haha!
När jag skaffade mig iPhone så kollade jag om Juni hade instagram o det hade hon så jag började följa henne och sedan la hon ut en bild där det stod typ ” misslisibell följer mig ” eller nått sånt och då kommenterade jag den bilden och på nått sätt fick jag hennes kik och då skrev jag till henne, vi kikade typ hela natten haha<3 vi visste allt om varandra efter den natten, hihi. Det var så vi blev bästisar :)) Grattis Juni, hoppas du har en fantastisk födelsedag! 20130404-125734.jpg
Junicarlstoft.se

12 kommentarer

12 kommentarer på “Grattis!”

 1. Viveka skriver:

  första kommentar! grattis juni hoppas du får en nice födelsedag!

 2. Johanna-Louise skriver:

  Grattis Juni! Hare nice!! ;) ♥

 3. Rebecca skriver:

  Är det bara jag som tycker att Juni och LIsa är liiite lika…?

  1. Emma Henriksson skriver:

   bbara du , dom är inte alls lika? o.O

   1. Rebecca skriver:

    Tror det är något med ögonen…?

 4. Viktoria skriver:

  Grattis Juni!

 5. holly skriver:

  Grattis Juni, snällt av dig Lisa att göra ett fint inlägg <3

 6. Rebecce Järnskoog skriver:

  Grattis Juni

 7. Rebecce Järnskoog skriver:

  vad fint av dig att skriva så fint

 8. hanna skriver:

  grattis! ha en bra dag puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *