22 kommentarer på “Stallet<3”

 1. lionnea skriver:

  1 1

 2. anna skriver:

  du är sjukt söt lisa <3

 3. josefine skriver:

  Du är så sjukt söt Lisa bara så du vet<3 älskar dig

 4. Michan & Petti skriver:

  Sööt! Vi har frågestund på våran konstiga blogg, mer en 5 frågor och ni får en länkning i menyn!

 5. Olivia HE skriver:

  Så söt du är!♥

 6. Amanda Granberg skriver:

  Titta på min blogg snälla fast har bara haft den i 3 dagar. Svara om du har tittat på den skulle betyda sjukt mycket.

 7. Anonymizz♥ skriver:

  Hej Lisa ! Jag gillar din blogg väldigt mycket! Ett tips är att lägga ut minst 3 gånger per dag för jag orkar inte vänta så mkt <3♥ PS: Jag har skickat en vänförfrågan på skype. Snälla svara<33 Kramisar <33333333333333333

 8. Annika skriver:

  Hej Lisa jag är 10 år o älskar dina videos o du är sjukt fin o jag hoppas att du fortsätter att göra videos o blogga jag skulle bli sjukt glad om du skulle gå o kolla min blogg o kanske fråga en fråga på min blogg för att jag har frågestund hejdå

 9. Jonna Hurtig skriver:

  blir der nån video idag?

 10. rebecka risibell skriver:

  http://www.peccaleccan.wordpress.com
  Just nu kan du tävla om en mascara
  Tips
  Smink
  Mycket mer
  Snälla sluta inte följa den!
  Jag hoppas att då många som möjligt kollar!

 11. Photobyemmaaa skriver:

  Fin!

  dansflickan.blogg.se

 12. Sandra skriver:

  Hej, jag såg att du gillar JB, och jag undra om du hade en biljett till hans konsert, för jag har en ståplats biljett till den 22/4 säljer den för orginalpriset eftersom jag ångra att jag köpte den från början, och jag undrar om du är intresserad eller om du känner någon som är det. Skulle vara väldigt tacksam om du kunde svara (:

  1. Jonna Hurtig skriver:

   hon gillar nt Justin Bieber

 13. disqus_UGstnXGClB skriver:

  Hej Lisa!!!
  Jag undrar bara vad frakten kostar på ikatehouse.com?
  Kram

 14. Malin skriver:

  hey Lisa! Jag är ett stort fan av dig, du har ingen aning! Jag besöker YouTube-kanal ungefär 10-20 gånger dagligen. du har gett mig att bli mycket bättre självförtroende, jag otroligt glad <3 Jag älskar dig så mycket, jag tipsa min vän att skjekke YouTube-kanal, men hon bara säger att du är en bortskämd skitunge men det finns INTE! Jag har varit ovänlig mot henne för hon säger så mycket skit om dig som inte är sant alls! älskar dig! Happer du svarar mig <3 du kan gärna skicka mig ett mail på Malin_pp@live.no! <3

 15. Alma Svensson skriver:

  Hej Lisa jag tänkte varna dig om du inte vill att folk ska veta din adress i en av dina post videor på youtube håller du upp ett paket som du fick då såg man din adress.
  Jag gillar dig jättemycket men du borde vara försiktigare med sånt!

 16. Hej Lisa (misslissbell) jag ville bara säga att du är en jättesöt tjej <3 och att du inte ska bry dig om alla fula kommentarer !! kolla gärna in min blogg http://www.nattstad.se/christable.m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *