20 dagars, dag 14 – jag saknar

Jag saknar min hamster Hammie som avlivades i cancer, saknar Idas hamster som dog av ålder.. Några mer jag saknar är filmteamet, Viktor, Issa och Josse..

hjkhjk IMG_1893

 

8 kommentarer

8 kommentarer på “20 dagars, dag 14 – jag saknar”

 1. johanna skriver:

  stackars dig:(

 2. Elin Månsson skriver:

  Jag vet hur det känns att sakna någon♥ jag saknar att va en i gänget… ♥ jag ”lider” med dig♥♥

 3. Lina Tegnell skriver:

  Hej jag är ett av din största fan och jag älskar dig! Jag läser din blogg 24/7 och tycker den är fantastisk! Varje kväll sitter jag och tänker hur det skulle kunna va att känna dig eller ens träffa dig!! Jag har kollat på alla dina videos jag önskar att jag kunde va som dig att stå upp för mig själv att säga till människor som gör fel. Jag drömmer att jag kände dig! Min stora dröm är att just träffa dig!! Jag är inte bara dig fan! Du är någon jag ser upp till! Du är någon jag älskar!!!! Jag hoppas att läser det här och svarar så att vi kan få kontakt!!!❤❤❤❤❤

 4. Lisa Nilsson skriver:

  Så söt!

  snälla ställ en fråga i min frågestund på min modeblogg! Jag kommer svara på allt i ett videoinlägg och du kan fråga allt du vill om mig, mode, smink, skönhetsprodukter och allt!

  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

 5. Mysan skriver:

  Hatar folk som kommenterar så söt, kolla in min blogg blablabla.blablabla.bla

  Vet hur de är att förlora ett djur:/

 6. jonna skriver:

  ja någon dag så försvinner djur det är så tråkigt

 7. jonna skriver:

  ett XD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *