42 kommentarer på “PhotoShoot”

 1. Maria Pham skriver:

  Så fin du är LISA!! <3

 2. Lovisa Lindström skriver:

  Hur gammal är du? Tio, elva?
  Iaf så går du runt i dom där skorna……….du borde typ springa runt i gymadojor och hoppa hopprep. Nej men du fattar va?! När jag va i din ålder var jag typ ute och lekte och så. Vad gör du? Noppar ögonbrynen, sminkar dig, tränar till och med?!
  Jag tycker du är sjukt fin iaf Lisa, men jag säger bara att du ska ta vara på din barndom och va barn så länge du kan! Kram underbara du! <3

 3. jolin skriver:

  Förlåt Lisa!!.. Jag menar inget illa men dem där skorna är för stora för dig… Du har aldeles för hög klack…. Förlåt för allt jag har stavat fel på men Svenska är inte mitt bästa ämne i skolan… Jag är 11 men jag skäms inte för min stavning kan istället lära mig att stava bättre.. :) :P jag älskar dig Lisa som du är försök inte vara någon annan… Det var inget elakt ville bara att du skulle veta det jag skrev och så får du gärna svara på fler kommentarer på både bloggen och på youtube… :P har inte sett ett ända svar.. Jo jag vill gärna se fler smink videos kan väll lägga upp en video per dag istället för 2 en dag och noll en annan.. Skulle vara tacksam till svar.. I <3 u kanal på youtube… Hejdå lisa och er alla andra som har precis läst denna kommentar.. Bye bye gå gärna in på min kanal heter miss jollan : http://www.youtube.com/user/WOHO1990/videos?flow=grid&view=0

  1. Madeleine skriver:

   Du stavar jätte bra. Du stava allting rätt! Du är jätte duktig ju

   1. jonna skriver:

    gjorde hon ju inte? ”aldeles”, ”väll” och ”ända” är fel.

 4. Evelina skriver:

  Vad fin du är!<3
  Fortsätt med det du gör och bry dig inte om vad andra tycker eller tänker om dig! :)
  Du är bäst! :D

 5. jolin skriver:

  jag älskar din väska..

  Vart är den ifrån?:
  Hur mycket kostade den?:
  får den plats med en macbook??:

 6. :c skriver:

  Dem där skorna är alldeles för höga för dig Lisa! Vet att man inte ska jämföra men ärligt dagens barn är helt borta alltså

 7. elli skriver:

  Var barn så länge du kan! Du är bara tolv och behöver inte sminka dig eller gå runt i såna skor. Jag vet att det är ditt val, men när du är äldre kanske du ångrar dig

 8. Elin Gustafsson skriver:

  Du är alldeles för ung för sånna klackar. Sluta låtsas att du är äldre än vad du är! Vart är världen på väg egentligen? Sjukt. Låtsas inte att du är 18 eller något, är det bara för att du hänger med 6:or eller?

  1. isabell nord skriver:

   Jag går i 6:an och ingen i våran klass/skola har ingen sådanna klackar

 9. manar skriver:

  Kika mig jag hetter moniazi kika nu snäla

 10. Directioner ♥ skriver:

  Snälla Lisa, du är jättefin och säker oxå trevlig, men var barn så länge det går! :) Vad fint väder det ser ut att vara hos er, förresten, här finns ännu snö! D:
  http://oneperfection.wordpress.com

 11. manar skriver:

  Kika mig kik heter moniazi

 12. Din mamma skriver:

  Nu blir jag sur du kan ju inte gå och tro att du är 20 år du är ett år yngre än mig och äger två klackar som är högst 10 cm.

 13. Johanna-Louise skriver:

  Du borde bli Modell Lisa! Du är sååå sjukt fin! <3

 14. ;o skriver:

  okej, jag brukade tycka ”nämen vad gulligt, hon försöker sminka sig” osv, men nu börjar det gå för långt. seriöst, skorna är väl fina, men de är alldeles för höga för en 12- åring! :o Jackan ser jättestor ut och linnet som att det är köpt på polarn och pyret eller nåt. Väx gärna upp. Men skynda inte så förbannat mycket.

 15. majsen skriver:

  hej lisa! jag tycker nt att du är för ung för att sminka dig. själv är jag oxå 12 och sminkar mig ibland ;) men förlåt men de dära skorna är för höga för dig

 16. Anonym skriver:

  Det ser inte så fint ut med klackar på dig… Men det kommer det säkert göra sen när du blir lite äldre för klackarna är ju inte direkt gjorda för en 12;åring.. Det är samma med jackan den är ju FÖR STOR!! Jag menar absolut inget illa men tycker bara du är finare i en jacka som passar dig och ett par sneakers!!!

 17. Lilla jag <3 skriver:

  Sötnos! ❤

 18. Lilly44 skriver:

  Du har alldeles för höga klackskor Lisa! Du ser verkligen väldigt äldre ut på den första bilden än va du är. <3

 19. Olivia skriver:

  Så att du bara vet så tycker jag att du är jätte söt :) Och jag tycker det är JÄTTE söt att du klär dig sådär men det kanske inte är dina skor du kanske lånar från någon. Men iaf så älskar jag din blogg och tycker att alla ska tänka på att hon kanske lånar sin mammas skor eller någon annans. Min mamma har bara sko stolek 35 så jag brukar låna hennes. Men hon kanske bara gjorde henne lite extra fin för bilden så att ni bara vet puss och kram från mig!!!<3

  1. Viveka skriver:

   det är hennes skor…

 20. Linn skriver:

  tycker det ser sjukt kul ut med alldeles för stor jacka och för höga skor. Du är fin och kläderna/skorna är snygga, men det ser ut som en 18årings kläder på en 12årings kropp. Min åsikt.

 21. MIG skriver:

  Jag tycker allvarligt att du ska satsa på att bli modell du gör SÅÅ snyyyyyggggaa poser !!!!!!!!!!! <3 <3

  1. isabell nord skriver:

   Är du konstig eller ??

 22. ;) skriver:

  Du är 12… Du är jätte fin Lisa, men du kan väl ta och vänta med de skorna till du blir lite äldre. Njut av din ungdom.

 23. :) skriver:

  seriöst, så höga klackskor? tycker inte att du ska ha så höga på dig! NO HATE!! <3

 24. Saara Naumanen skriver:

  Det ser jätte fel ut med dem där höga klackarna. Jag menar verkligen inte att vara elak men, Snälla Lisa! Försök att inte göra dig äldre än vad du redan är. Ta vara på din unga ålder istället..

  Tonåren och den vuxna världen kommer så småningom.

 25. elviz skriver:

  jag gjorde ett jätte stort misstag när jag var i din ålder översminkade mig tog syrrornas kläder och skor. ta vara på livet jag hade tur jag fick en bra karriär ändå. och ändra din attityd så blir du snart jättebra och känd

 26. Johanna skriver:

  haha lite roligt, högklckat kavaj och allmänt fin och sen är den en bondgård i bakgrunden xD

 27. Sofia skriver:

  Asså allvarligt den jackan är jätte stor på dig varför köper du dam kläder som du inte änns passar också skorna är lite överdrivet men ändå fina! Jag tycker du ska bete dig som en elva åring inte en 30 åring.
  Annars bra videosar och fin blogg men tänk på att du är elva år

 28. Hörni, hon har gjort en video om skorna. Hon använder dom inte nu.

 29. robin thornblad skriver:

  Seriöst Lisa! Det ser ut som om du är utklädd som en 35 årig kvinna. Dessutom så har du förstora klackskor… -.-

 30. ,uyhl,hjku skriver:

  herregud du är ett barn du ska inte ha vuxen klack är du störd?! du ska ha på dig barn kläder inte 30-åriga kläder?!

 31. rdygh skriver:

  bortskämda unge, vad har du på dig????????

 32. xandra004 skriver:

  Om du ska bli modell Lisa se till att du inte faller för mördarna många tjejer som går på det…

 33. other skriver:

  I simply want to mention I am new to blogging and site-building and seriously loved your page. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You actually have good writings. Thanks for sharing with us your webpage.

 34. i wish to have some diamond necklace but they are quite expensive’

 35. I think other web site proprietors should take this website as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 36. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *