Ingen gympa för mig

Sitter här idrottssalen och kollar på när dom andra spelar basket, så orättvist att jag inte kan vara med på grund av min fot.. Idrott är mitt favorit ämne! *suck*

20130412-084324.jpg

22 kommentarer

22 kommentarer på “Ingen gympa för mig”

 1. Anna skriver:

  stackars dig,hoppas att den blir bättre! <3 :D

 2. Ellinor Persson skriver:

  Vad har hänt med den?

 3. Hej vilken brablogg titta gjärna in på min<3333

 4. elsa skriver:

  inte för att va taskig men man ser din konsiler (stanving) sjukt mycket farför använder du inte fondetien (stavning) för man ser bättre men aja love you

 5. Jag älskar dig Lisa du är idol för mig jag.har gillat varenda bild. Av dig på insta å jag tittar på din blogg minst tre gånger om dagen svara gjärna om du sätt mina mail pöss<3. Tack för att du är min förebild:-)

 6. elsa skriver:

  du ser förfan gul ut på ögonen näsan hakan och massa andra ställen

  1. Tiara skriver:

   Tror det är kameran ;)

 7. Annafalk skriver:

  Stackars dig Lisa! ♥

 8. Johanna-Louise skriver:

  Jag är sjuk :(. Idrott är också mitt favorit ämne! Vad har hänt med foten? ♥ Hoppas det blir bättre sötis ♥

 9. Lilla jag <3 skriver:

  Hoppas det blir bättre! ❤

 10. mila skriver:

  aså man ser din konsile sjukt mycket men använd puder efter så ser det lite betträ

 11. mila skriver:

  aså lisa man ser din konsiler (stavning) sjukt mycket du har liksom på näsan och många andra ställen! no hate

  1. Ida skriver:

   ÖÖh nej? Du inbillar dig.

   1. mila skriver:

    gör jag ?

 12. mila skriver:

  man ser din konsiler sjukt mycket på ögonen o näsan och masa andra platser nå hate

 13. yesie skriver:

  Kan du göra en ”hur jag förvarar smink” video

 14. Go Here skriver:

  I simply want to say I am just beginner to blogging and site-building and truly liked you’re web-site. Very likely I’m want to bookmark your website . You amazingly have really good articles and reviews. Bless you for sharing with us your web-site.

 15. paybacks a bitch ! mark my words all you are gunna get it..|Nishaa_yeup|

 16. I simply could not go away your site before suggesting that I extremely loved the standard information a person supply in your visitors? Is gonna be back ceaselessly in order to check out new posts.

 17. ExpressKurye skriver:

  Whatever the industry professionals are typically not implying over Ataşehir kurye and precisely how this impacts on you actually.

 18. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *