20 dagars, dag 16 – jag är rädd för

Jag är rädd att det ska hända någonting med min familj och vänner. Jag är även rädd att vårt hus ska brinna ner eftersom vi har två hamstrar inne och liksom om det börjar brinna så måste man få med dom ut. Jag skulle hellre dö själv i branden, än att hamstrarna dör.. Vi har ju tre djur ute också, kaninerna och katten.

_DSC0072

21 kommentarer

21 kommentarer på “20 dagars, dag 16 – jag är rädd för”

 1. Viveka skriver:

  först!!!

 2. Asså Lisa, du bryr dig så mycket om allt och alla, du är en helt underbar person och dina haters borde veta det! <3

 3. bitch plz skriver:

  du skulle aldrig dö istället för dina sjur
  du kommer tappa läsatrre o subscribes om du inte bloggar mer o lägger ut mer video

  1. Guest skriver:

   Men hon kan väl få lite mer tid med sina föräldrar,vänner,husdjur,läxor osv.

   Man kan inte sitta och blogga hela tiden.

  2. Directioner ♥ skriver:

   Tror du inte skall säga något. Har du någonsin försökt blogga? Propably not. Har du ett liv? Tydligen inte. Skaffa dig ett sådant oc kom tillbaka hit sen.
   Lisa är en underbar människa <3

 4. Emelie skriver:

  Jag lovar dig att ditt hus inte kommer att brinna. Jag förstår inte varför dina ”Haters” hatar dig. Liksom du bryr dig om andra.

  Dina ”Haters” vet säkert inte hur underbar du är. Och vet du vad jag tror att dina ”Haters” bara är avundsjuka!

 5. thea och moa skriver:

  fy vad omtänksamt <3 tävling på våran blogg camerasis.wordpress.com

 6. Lilla jag <3 skriver:

  Du är så omtänksam! ❤ jag älskar dej!

 7. WILSONYA skriver:

  Håller med Emelie!! <3 http://www.erikarider.blogg.se

 8. Nikola Szeller skriver:

  Hej Lisa! Jag undrar en sak..när är det du ska åka till Liseberg? :)

 9. jonna skriver:

  du vart ganska löjlig på leopad sminkningen, (NOHATE)

 10. Isabelle skriver:

  Hej! Jag har en blogg som heter http://acrobella.blogg.se

  Skulle bli sjukt glad om det var fler som besökte min blogg! :)

  Jag bloggar om tips, gymnastik (sporten, lägger upp bilder när jag går ner i spagat, står på händer osv..) Min vardag och mer! :) Jag har jobbat med designen jätte mycket och skulle tycka det var kul om jag fick fler som besökte min blogg! Tack på förhand! <3

  // Isabelle

 11. wilmaa skriver:

  Hej lisa jag undra om du kan ha en video, där du visar vart det går att köpa såna möbler som du har i ditt rum :) snälla ha det du har såå fina grejer , och jag vill verkligen veta var det går att köpa den där vita blockhyllan du har vid ditt sminkbord //Wilma:)

 12. Tiffanyeliasson.blogg.se skriver:

  Hej!
  Just nu har jag bloppis på min blogg!
  Kolla gärna in :)

 13. Michan & Petti skriver:

  Nutteee vad gullig asså <3 <3 freaking.blogg.se – en konstig blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *