Svar på Kommentar

Har du slutat sköta Hilmer eftersom du rider Heli nu? Nej, jag har inte slutat sköta Hilmer över huvud taget! Nu när jag hade anmält mig med Heli till hopptävlingen som var igår så har jag varit där ofta och hopptränat för jag var lite osäker om hon ens kunder klara hindet ”Oxer”. Så, nej jag har inte slutat sköta Hilmer men han är väldigt busig i hoppning så det var därför jag hopptävlade Heli och jag och Hilmer håller på att träna lite i hoppning så att han inte är lika busig, haha.. Nu kommer det bli som vanligt att jag rider Hilmer men jag brukar ta Heli på en tur efter jag ridit Hilmer för jag tycker inte om när hon och dom andra hästarna bara står i hagen och tittar på :)

Lisa + Hilmer = Sant

_DSC0049 _DSC0047 _DSC0051 _DSC0064 _DSC0069 _DSC0072

12 kommentarer

12 kommentarer på “Svar på Kommentar”

 1. Mithra Blogg skriver:

  Ni är så söta tsm <3 ALLA kollar in min blogg http://www.mittis.wordpress.com

 2. Honey skriver:

  åhhh vad söt Heli är : * du med Lisa

 3. Emma skriver:

  men har inte julia heli längre ? :o

 4. Denise skriver:

  Du filmade ju en dokumentär i början av mars, när får vi läsare se den? Vill gärna se den, du är duktig på det du gör! :) Kram kram

 5. Ellen skriver:

  Kika gärna in i min blogg ;) Jag är 12 år (fyller 13) som ÄLSKAR mode,musik,kändisskap,designing och livet. Älskar din blogg också by the way :) http://chloesmode.devote.se/

 6. Isabelle skriver:

  Hej! Jag har en blogg som heter http://acrobella.blogg.se
  Skulle bli sjukt glad om det var fler som besökte min blogg! :)
  Jag bloggar om tips, gymnastik (sporten, lägger upp bilder när jag går ner i spagat, står på händer osv..) Min vardag och mer! :) Jag har jobbat med designen jätte mycket och skulle tycka det var kul om jag fick fler som besökte min blogg! Tack på förhand! <3

  // Isabelle

 7. Lilla jag <3 skriver:

  Vad söta hästar du rider/ sköter dem är söta små sockerbitar som du! ❤❤

 8. kajza skriver:

  Hej! Vill du vinna en länkning? Gissa då rätt på en fråga! Här hittar du den: http://kajzasfotostyle.blogg.se/2013/april/gissa-ratt-vinn-en-lank.html#comment

  Kramis! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *