Svar på Kommentar

Har du slutat sköta Hilmer eftersom du rider Heli nu? Nej, jag har inte slutat sköta Hilmer över huvud taget! Nu när jag hade anmält mig med Heli till hopptävlingen som var igår så har jag varit där ofta och hopptränat för jag var lite osäker om hon ens kunder klara hindet ”Oxer”. Så, nej jag har inte slutat sköta Hilmer men han är väldigt busig i hoppning så det var därför jag hopptävlade Heli och jag och Hilmer håller på att träna lite i hoppning så att han inte är lika busig, haha.. Nu kommer det bli som vanligt att jag rider Hilmer men jag brukar ta Heli på en tur efter jag ridit Hilmer för jag tycker inte om när hon och dom andra hästarna bara står i hagen och tittar på :)

Lisa + Hilmer = Sant

_DSC0049 _DSC0047 _DSC0051 _DSC0064 _DSC0069 _DSC0072

652 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *