Ridit.

tjänna, ridit hela dagen i stort sätt (från 4-halv 8). Varit en fantastisk dag. Jag red först ett pass på Hilmer♥ och Ida red Boppan och jag fick rida lite på Boppan jag med :) Sedan nästa pass på dagen red jag Heli och Ida Hilma och jag testade Hilma lite och Ida testade Heli lite. Det var faktiskt första gången jag red Hilma så jag är riktigt stolt haha! Det gick iaf. skiit bra och är jätte nöjd över denna dagen.

_DSC0272

5 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

5 kommentarer på “Ridit.”

 1. wilma skriver:

  jag skulle bli jätteglad om du bara kunde kika in på min blogg och kanal på youtube du är min största förebild min blogg: http://www.dinwilma.devote.se min kanal : superbiii1

 2. johanna skriver:

  vad kul;)

 3. Tova skriver:

  Vad kul och vad bra att du gjorde ett blogg inlägg så att jag vet att du lever :-) hoppas du förstår vad jag menar!

 4. Johanna-Louise skriver:

  Vad kul!! :) ♥

 5. Tove Johansson skriver:

  När tusan kommer programmet upp??!!! Det du spelade in för jätte länge sen jag vill VÄRKLIGEN inte missa det!! :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *