7 kommentarer på “Duscha”

 1. Almis skriver:

  Hej sötaste Lisa! <3 jag har en fråga till dig som jag skulle bli sjukt glad om du svara på! Hur sa du till dina föräldrar att du ville börja vlogga/blogga? (jag skulle så sjukt gärna vilja börja med det, men jag vet inte vad jag ska säga…) kram! <333 :)

 2. Eve skriver:

  vacker! Lisa!

 3. josefine skriver:

  Hej Lisa är 11 år och hoppas att du läser de här har du skype eller har du moviestarplenet

 4. josefine skriver:

  Eeee tja lisa jag hatar dig varför ska du ens leva

 5. josefine skriver:

  Nej de va min storebror skickt i honom

 6. gustav skriver:

  Söt

 7. I just want to say I am just beginner to weblog and seriously savored this web-site. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You certainly come with really good stories. Appreciate it for sharing with us your website page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *