Svar på kommentar

Hur sa du till dina föräldrar att du ville börja vlogga/blogga?

Min pappa har alltid hållit på med att fota och göra filmer till sitt jobb för han jobbar på en turistbyrå och han tyckte bara att det var kul att jag blev inne i filmkameror och att redigera videos oså :) Mina föräldrar pratade även med mig att jag skulle vara beredd på hat. Men dom tyckte bara att det var kul att jag började.

20130417-211208.jpg

4 kommentarer

4 kommentarer på “Svar på kommentar”

 1. Almis skriver:

  Tack så mycket för ditt svar!!! Älskar dig! :) <3

 2. Ronja skriver:

  Bra att dem berättade att du kunde få hat! Så att det inte vart någon stor grej som att du slutade elr nått sånt!

  dansflickan.blogg.se

 3. Sara Larsson skriver:

  Hej jag älskar din blogg dina videor och dig. Jag ser alla dina videor på yt varje dag och jag sitter och längtar tills en ny kommer upp hela tiden. Du är så grymt talangfull. <3 Jag skulle bli så lycklig om du klickade in på min blogg http://pinkbeauty.bloggplatsen.se/ eller till och med ville göra ett länkbyte, med de är nog bara drömmar <3 skulle va kul om du ville hålla någon slags kontakt med mig. du når mig på pinkbeautykontakt@gmail.com

 4. Cecilia skriver:

  Min mamma låter mig inte ha skype, instangram , kick , youtube eller blogg. Men jag älskar att kolla på dig :) Du är min största idol !!! hoppas du haft en bra dag !!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *