• Johanna-Louise

  Ha det bra Lisa! ♥ :))

 • http://twitter.com/MsDumbledore Wilma

  Yay! Eller något sådant xD

  missravenclaw.blogspot.se

 • eva

  Heej lisa kan du inte länka din allra alla första videoblogg?

 • :)

  hej du är alltid så fin men jag har en fråga är ni rika för du köper ju kläder/smink och skor typ alla dagar svara gärna??

 • Johanna-Louise

  En fråga! Jag skrev en kommentar som det stod såhär ” Ha det bra Lisa! ♥ :)) ” Och någon har röstat ner den? Varför, vad var det som var fel?

 • josefine

  Hej Lisa om du vill se på min Kanal heter jag Mileycool1551 hoppas att du gillar den

 • Sofia

  Så taskig är du..!!

  • Cecilia

   Vem är taskig ?

 • Almis

  Hej Lisa! <3 Du är min största idol! Min dröm är att få träffa dig, om jag hade fått träffa dig eller kanske skypea med dig skulle jag skrikit tills jag dog!! <3 Skulle va kul om du ville bli vän med mig på Skype i så fall heter jag alma.grube.olsson men det kan jag nog bara drömma om,haha! Ha det bäst!!!! Kram :) <3

 • Cecilia

  Hoppas du har en bra dag ! :)

 • Elin