Godmorgon

Myser vid bordet med ett härligt glas mjölk.

20130420-095936.jpg

18 kommentarer
 • Ellen

  Hej! Vet inte om du såg headern jag postade på ett av dina senare inlägg?
  Gjorde den till din blogg, men, som sagt, om du vill använda den eller inte är upp till dig.
  Skulle bli jätteglad om jag fick någon slags feedback eller något :3

  Länk: http://oi46.tinypic.com/10csnkp.jpg

  • Rebecca

   OMG!!! Sååååååå fin!!!!!!!!!

 • Wilma Snällfot

  Hej!! Logga gärna in på skype!!<3

 • http://www.facebook.com/rozali.isaksson Rozali Isaksson

  Hej lisa!! vad heter du på skype kan du isåfall skriva till mig på skype heter rozali isaksson snälla rara du är min idol isåfall kan du gärna göra de och skriva typ hej till mig eller något sånt =) kram /rozali =) <3

 • Fanny

  Hej Lisa! Jag vet att jag inte är som alla andra som skriver till dig! Jag vill gärna få kontakt med dig , jag har mailat dig nåra gånger men inget svar. det är rätt sp tråkigt. Du fick kontakten med Juni men det var ju bara för båda är kända? Jag vet inte men två kända personer kan bli lika bra vänner som en icke känd och en känd? Du kanske inte förstod det men aja. Jag vet att du läser det här. Men du kan väl försöka svara? Läsa min blogg? Jag avgudar dig Lisa. är i samma ålder. Min blogg är missisfay.blogg.se Jag vill gärna veta om du har läst. /En förväntansfull tjej Fanny

 • Ebba

  1. kan du göra en sminkning med bara elfsmink?
  2.jag äslar dig jätte mycket! jag har inte youtubekonto, men om jag skulle ha det skulle jag prenumerera 10000000000000,000000000 gånger!

 • Zofia

  Var bor du någonstans?
  Kram från Zofia (bor lite utanför kungälv).

 • Alva

  Lisa, Många av dina fans skulle gärna vela vara vän med dig. Jag är en av dom. Vi har typ samma intressen, vi ÄLSKAR GRISAR (<3) Djur och vänner. Vi har samma humor. Jag är inte en sådan som vill vara vän med dig för att du är känd och så utan för att vi är så lika, och olika ( på ett positit sätt) Men det finns typ ingen möjlighet för oss att träffas ifall vi skulle bli vänner via internet (TYP) Eftersom jag bor i en liten by i Norrbotten, Norrland och du bor inte dör xDD Men skulle bli jätteglad i fall du svarade PUSS Samma ålder xD Förutom att du är några månader äldre :DDD

 • Jacqueline

  Hej Lisa! Efter du har gått ut högstadiet, vilken skola hade du tänkt gå på då?

  • Rebecca

   Menar du HÖGstadiet…? Mellanstadiet kanske…

   • Mats94

    Vissa tycker om att tänka på framtiden, går att planera för efter högstadiet också! Och som svar på frågan lär hon antagligen börja på Nösnäsgymnasiet efter högstadiet då det är det gymnasium som ligger närmast.

 • Emeline

  bloggar du för wordpress,blogg.se eller vad ??

 • Malin&Lotta

  Vart köper du dina kläder på nätet tacksam för svar och butiker du köper de♥♡♡

 • Elin
 • Anna Björk

  Lisa, varför har du tagit bort alla videos där Julia har varit med i? Är inte ni två vänner längre? Har inte hört något av dig från henne på länge..
  Svara gärna! :)

 • http://www.facebook.com/tonyarizk Tonya Rizk

  Har du fortfarande kvar justin bieber kläderna? Om du har det kan du inte Lotta ut de eller så för det skulle vara helt sjukt att få de… :D

 • http://www.facebook.com/linda.s.rama.1 Linda Rama

  Älskar den tröjan, ska köpa den snart <3 Älskar dig Missi ;**

 • Lina

  Läs min blogg skulle betyda 7kt mkt! http://Ayysiis.bloggo.nu/