15 kommentarer på “Nytt iPhone skal”

 1. Ebba skriver:

  Hej Lisa, skulle bli jätte gld om du svarade på detta för jag har ditt mobilnummer men vågar ej ringa dig, gör tänk så är det inte du! Snälla ge mig tips om det är du för jag försökte innan men ingen sarade, tror jag, det ringde iallafall väldigt länge, men jaja hejdå!

  1. Mats94 skriver:

   Lisa ger inte ut mobilnummer till de hon inte känner.

 2. Tindra skriver:

  gud så fint lisa!<37

 3. Emma skriver:

  Jätte fint! Men Lisa snälla kan du skaffa kik? Och hade blivit jätte glad om du svarade.

 4. Anonym skriver:

  e du typ 12? Men wtf tror du att du är, går typ med 14 cm klackaree!? E du hel knäpp elr?!

 5. Cecilia skriver:

  Fy vad coolt ps älskar dig ! är ett stort fan !

 6. Johanna-Louise skriver:

  Vad coolt! Supersnyggt! :DD ♥

 7. Super snyggt !!! Jag verkligen älskar din stil och blogg! Har följt alla dina klipp på Youtube !
  Och du är i te rädd va andra ska tycka om dig! Du är dig själv ! Det är det bästa med dig Lisa! ;-)

 8. Rena skriver:

  Lånat mammas klackar kanske?

 9. Hanan skriver:

  alltså så fin mobil skal

 10. Hanan skriver:

  och det är jätte fint om man har sin bild mobil skal

 11. I just want to tell you that I am just beginner to blogging and really liked this web-site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You actually have superb articles and reviews. Thank you for sharing with us your website page.

 12. That song sucks i think, my younger brother is listening that, and its so boring song !

 13. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *