Träna

Detta inlägg skriver jag för att jag vill att ni ska må bra.

Jag själv tränar för att jag vill kunna orka springa runt med kompisarna och leka och för övrigt må bra och att hälsan är bra.  Jag själv mår dåligt när jag inte tränar, vet inte varför men.. När jag har tränat mår jag så sjukt bra! Jag vill att ni också ska träna, vill att ni mår bra. Sätt igång och träna, det gör er gott♥♥ Och till er som redan tränar, fortsätt så!

_DSC0174

18 kommentarer

18 kommentarer på “Träna”

 1. Maja Johansson Hedström skriver:

  Jag håller helt med! Jag älskar att träna och gör det 9-10 gånger i veckan (inklusive idrott i skolan) Det är så skönt och man känner som ett rus i kroppen. Härligt att du också känner så Lisa! :)

 2. Avan skriver:

  hej lisa! jag undrade om inte du kan göra en video elr inlägg om detta, jag vill träna men jag vet inte vad man riktigt ska göra, vad gör du när du tränar!

 3. Emelie skriver:

  Vi växer vi behöver inte träna. Låt oss alla vara barn! Man ska inte växa upp så fort. Börja träna kan man vara 15+ kanske. Vi växer! Vi barn har mycket energi! Väx inte upp för fort. Jag går i 6:an och jag lekar med barbie dockor och gosedjur!

  1. Signe skriver:

   Man får bra hälsa av att träna. Jag slår vad om att du cyklar….

   1. Emelie skriver:

    Men vi ska inte träna så att vi går ner i vikt! Det är viktigt att man växer när man är barn.

    1. Vera skriver:

     Emelie,visst att jag håller med dig men hon tränar väl inte för att gå ner i vikt din åsna. Och visst är det inte bra att gå ner i vikt som barn men hon går väl inte ner i vikt. Det är väl inte så hon tränar?! Asså jag har aldrig sätt en person med så liten gärna

     1. Vera skriver:

      Hjärna,menar jag!

     2. Hejhej skriver:

      Vad taskig du är pucko!

     3. Anonym tjej skriver:

      Vera, du verkar vara en elak mobbare. Så håll dig borta från internet, är mitt tips! Kram och låt Emelie vara.

   2. Madeleine skriver:

    Att cykla är motion. Inte att träna!

  2. Hejhej skriver:

   Håller med dig!

 4. Ida skriver:

  Jag cyklar nästan varje dag till och från skolan+har 2 dagar i veckan gympa i skolan+2-3 dagar i veckan fotboll. Jag tränar normalt.

 5. Signe skriver:

  Kan du göra ett inlägg om hur du tränar. Om du springer och hur långt du springer, hur lång tid det tar. Kanske några träningstips. När jag tränar så springer jag mest. Vet inte hur jag annars ska träna!!!

 6. anonym skriver:

  Tränar 6 gånger i veckan, är ute och springer nästan varje dag, cyklar, har gympa i skolan och så tränar jag aerobic gymnastic 6 gånger i veckan. Kanske låter mycket men de är egentligen inte så mycket. Mår bra av att träna. Man behöver visst träna ni som säger att man inte ska de när man är ung. Låt lisa va hon får träna hur mycket hon vill. Ni bestämmer inte hur mycket hon ska träna. Alla tränar olika mycket.

  Lisa de hade varit jätte kul om du gör en video på tränings tips. Typ en gång i veckan så gör du en tränings video.

 7. anonym skriver:

  det står något om misslisibell här såg det just http://gossipgirlskvaller.blogg.se/

 8. TobbeFilm skriver:

  Tja tränar ju redan fotboll och annars simmar jag eller är ute och gör nåt cyklar med så jag är mycket igång!

 9. Madde skriver:

  Hej Lisa! Hur lång är du, hur mycket väger du? Kram <3

  1. Madde skriver:

   Ps. du kan maila mig, är 13år och kommer från Svedala & vill verkligen inget illa utan är överviktig och vill börja träna och vill veta bara hur lång, hur mycket du väger? Kram <3 Mail: Madde@LIVE.COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *