Tagga

Nyklippt lugg och jag gjorde den själv. Nu taggar vi morgondagen med en härlig sömn<3 20130423-221431.jpg

7 kommentarer

7 kommentarer på “Tagga”

 1. Tova skriver:

  Hoppas du får en bättre dag idag

 2. Tova skriver:

  Hon är 12 år / she is 12 years old

 3. Josefine skriver:

  Det syns ju typ inget att du har klippt den men de blev ändå fint❤❤

 4. anonym skriver:

  hej söta snälla Lisa skulle du kunna skriva en sak på din blogg en liten stund? att man kan rösta på min årsbok på stardoll. jag vet att du inte känner mig men jag är en stor beundrare och det skulle uppskattas. om du vill hjälpa mig lite så heter jag : mikilina123

 5. anonym skriver:

  fint<3

 6. felix.fahlstrom@hotmail.se skriver:

  snygging
  he
  snygging
  he
  snyggin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *