Älskar er!

Vart en av dom grymmaste dagarna, serriöst!! Det var så sjukt grymt att träffa ALLA er som kom på bloggträffen, det var grymt kul!

Det var så grymt kul att träffa Nicholai, han är verkligen en underbar person! Vi hade grymt kul med er♥

Jag köpte en del grejer och jag tänkte att jag gör haulen på Måndag eftersom på Söndag ska jag till Horse Show IGEN, kommer säkert köpa nått mer och det blir ännu en bloggträff då, kl 13.00! Kom dit och träffa mig och Nicholai :)

20130424-144740.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer på “Älskar er!”

 1. Sara skriver:

  http://saraloveblog.wordpress.com/

  Men vart e den bloggträffen ?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Scandinavium horse show, Det kommer vara en till bloggträff på Söndag kl. 13.00 vid Equipe Saddles montern.

 2. Johanna-Louise skriver:

  Gud vad kul! Synd att jag inte kan komma

 3. Du äger skriver:

  Jag vill bara säga att det är bra vad du gör och fortsätt med det. Jag är lika gammal som du och tyckte att du gick för långt ibland men sen när jag började se dina nya videor så tycker jag bara att du äger och F**ck those haters :)

 4. this skriver:

  I just want to say I am just newbie to blogging and honestly liked your blog. Very likely I’m likely to bookmark your website . You surely come with impressive articles. Appreciate it for revealing your web site.

 5. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Superb work!

 6. Outstanding post, I conceive people should larn a lot from this weblog its very user friendly .

 7. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *