Älskar er!

Vart en av dom grymmaste dagarna, serriöst!! Det var så sjukt grymt att träffa ALLA er som kom på bloggträffen, det var grymt kul!

Det var så grymt kul att träffa Nicholai, han är verkligen en underbar person! Vi hade grymt kul med er♥

Jag köpte en del grejer och jag tänkte att jag gör haulen på Måndag eftersom på Söndag ska jag till Horse Show IGEN, kommer säkert köpa nått mer och det blir ännu en bloggträff då, kl 13.00! Kom dit och träffa mig och Nicholai :)

20130424-144740.jpg

4 kommentarer
 • Sara

  http://saraloveblog.wordpress.com/

  Men vart e den bloggträffen ?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Scandinavium horse show, Det kommer vara en till bloggträff på Söndag kl. 13.00 vid Equipe Saddles montern.

 • Johanna-Louise

  Gud vad kul! Synd att jag inte kan komma

 • Du äger

  Jag vill bara säga att det är bra vad du gör och fortsätt med det. Jag är lika gammal som du och tyckte att du gick för långt ibland men sen när jag började se dina nya videor så tycker jag bara att du äger och F**ck those haters :)