Film och popcorn..

..med grymma pappa och Ida

20130426-213127.jpg

20130426-213146.jpg

15 kommentarer
 • Ida

  Samma här:)

 • http://www.facebook.com/emelie.cederhag Emelie Cederhag

  Lisa varför är du inte på kcv längre?? Bara undra

 • Paulina Vahala

  Vilken film?? :)

 • leia

  Samma här!

 • http://www.facebook.com/emma.stalhand Emma Stålhand

  vilken fil var det,och hur bra var den på en skala från 1-10???

 • Emelie

  Du Lisa! Du har ju typ en dörr bredvid ditt sminkbord, där inne kan du väl göa en walkin closet med alla dina kläder? ;D

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Det går inte eftersom det är så kallt där inne + spindlar xD

 • magda

  hej gå gärna in på min blogg som heter misslissibel för att ett film tim kommer hem till mig och ska filma mig så gå in på min blogg och komentera gärna och skriv frågor så kan ni va med i en tävling och vinna saker kika

 • magda

  film timet som kommer till mig vet jag vad dom heter dom heter patrik natalie olivia.
  men snälla gå in på min blogg och fråga och komentera gärna det kommer en tävling

 • magda

  mer info är på min blogg och man tävlar om smink och annat. gå in på misslisssibel snälla det kommer ett film tim snälla

 • magda

  en film som handlar om om mig och hur jag sminkar mig så dom kommer i morgon så gå in och kolla på min blogg som heter misslissibel och komentera gärna och fråga på jag kommer ha en tävling så gå in på min blogg nu så får ni mer info

 • Moa Hjelm

  snälla kolla in min blogg:
  missiestylee.webblogg.se

 • magda

  Svara

  Dela ›

  magda • för 5 timmar sedan

  en film som handlar om om mig och hur jag sminkar mig så dom kommer i morgon så gå in och kolla på min blogg som heter misslissibel och komentera gärna och fråga på jag kommer ha en tävling så gå in på min blogg nu så får ni mer info

 • Andreas Östlund

  Varför inte hyra en riktig popcornmaskin, som på biografen?
  http://www.bergamunken.com
  Välkommen ;)

 • Bloppis

  lapplandsbloppis.blogg.se BILLIGA KLÄDER