Film och popcorn..

..med grymma pappa och Ida

20130426-213127.jpg

20130426-213146.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Film och popcorn..”

 1. Ida skriver:

  Samma här:)

 2. Emelie Cederhag skriver:

  Lisa varför är du inte på kcv längre?? Bara undra

 3. Paulina Vahala skriver:

  Vilken film?? :)

 4. leia skriver:

  Samma här!

 5. Emma Stålhand skriver:

  vilken fil var det,och hur bra var den på en skala från 1-10???

 6. Emelie skriver:

  Du Lisa! Du har ju typ en dörr bredvid ditt sminkbord, där inne kan du väl göa en walkin closet med alla dina kläder? ;D

  1. Miss Lisibell skriver:

   Det går inte eftersom det är så kallt där inne + spindlar xD

 7. magda skriver:

  hej gå gärna in på min blogg som heter misslissibel för att ett film tim kommer hem till mig och ska filma mig så gå in på min blogg och komentera gärna och skriv frågor så kan ni va med i en tävling och vinna saker kika

 8. magda skriver:

  film timet som kommer till mig vet jag vad dom heter dom heter patrik natalie olivia.
  men snälla gå in på min blogg och fråga och komentera gärna det kommer en tävling

 9. magda skriver:

  mer info är på min blogg och man tävlar om smink och annat. gå in på misslisssibel snälla det kommer ett film tim snälla

 10. magda skriver:

  en film som handlar om om mig och hur jag sminkar mig så dom kommer i morgon så gå in och kolla på min blogg som heter misslissibel och komentera gärna och fråga på jag kommer ha en tävling så gå in på min blogg nu så får ni mer info

 11. Moa Hjelm skriver:

  snälla kolla in min blogg:
  missiestylee.webblogg.se

 12. magda skriver:

  Svara

  Dela ›

  magda • för 5 timmar sedan

  en film som handlar om om mig och hur jag sminkar mig så dom kommer i morgon så gå in och kolla på min blogg som heter misslissibel och komentera gärna och fråga på jag kommer ha en tävling så gå in på min blogg nu så får ni mer info

 13. Andreas Östlund skriver:

  Varför inte hyra en riktig popcornmaskin, som på biografen?
  http://www.bergamunken.com
  Välkommen ;)

 14. Bloppis skriver:

  lapplandsbloppis.blogg.se BILLIGA KLÄDER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *