Fredag

Idag är det Fredag, så skönt! Veckan har varit blandad.
Ska rida idag, har dressyr lektion!

Sitter utanför klassrummet och väntar på att sista lektionen ska börja, slutar 12.40 idag.
Själva? Har ni en bra fredag i skolan? :3
Kunde inte vara med på idrotten igen, på grund av foten. Mamma ska beställa tid hos läkaren tills nästa vecka så att dom kan kolla på min fot.
Puss.

20130426-113752.jpg

20130426-113759.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Fredag”

 1. leila skriver:

  kan du vissa dina nagellack snällaaaaaa

 2. Johanna-Louise skriver:

  Ha det så bra Lisa! :3 <3

 3. Sofia skriver:

  jag slutar 13:00 idag :) och nej jag har ingen bra fredag i min skola för att jag hatar min skola

  http://soofial.blogg.se

 4. Ellinor Persson skriver:

  Jag sluat 15.40 ? Och går i sexan? Men jodå, den är väl bra.

 5. Julia Larsson skriver:

  Min Fredag har varit osm! :D Först hade vi NO, och då behövde vi typ inte göra något. Sen mat och då var det pannkakor med grädde och sylt!! C: Sen sista lektionen hade vi fredagsmys och det var jättemysigt♥ Man fick ha med sig något att äta på, jag och min kompis Linnéa delade på ett rör med pringles! ♥,♥

 6. Julia Larsson skriver:

  Ps; Med osm menar jag awsome. Gå in på google translate tillexempel och skriv osm på den engelska, det låter som awsome :)♥

 7. Cecilia skriver:

  Vad tidigt ni slutar ! jag går i 4an och slutar 13:20 sen 19:00 – 22:00 ska jag gå på disco det börjar alltså 19:00 och slutar 22:00 ! Så jag hoppas resten av dagen blir bra! :)

 8. Jag slutar 10.55 VARJE fredag! Vi har bara 2 lektioner på fredagar!XD

 9. Paulina Vahala skriver:

  Jag slutar 14.30 på fredag! :P

 10. Clara skriver:

  Jag går i fyran och slutar 15.00 varje fredag. Vi slutar jätte tidigt alla andra dar.

 11. Mackenzie Börjesson skriver:

  hej jag har en blogg som jag började med för några månader sedan ( den heter kenzieb.devote.se ) men jag har typ nästa inga läsare.. kan du ge några tips på hur man får mer läsare? ps. älskar din blogg!! <3

 12. my response skriver:

  I just want to say I’m all new to blogging and site-building and certainly savored you’re blog site. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You definitely come with perfect well written articles. Cheers for revealing your blog site.

 13. Appreciating the time and effort you put into your blog, I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 14. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *