Hundens Dag

På onsdag 1 maj ska jag till ”Hundens Dag” på bohusfästning. Kommer bli sjukt kul med ALLA
hundar, komigen! Kom dit :) Det kommer vara olika aktiviteter med hundar, tex. agility
 1922151-cute-yellow-lab-puppy-300x2005413  1298420-puppy-lying-in-the-grass-looking-sad-300x218

 

15 kommentarer

15 kommentarer på “Hundens Dag”

 1. Almis skriver:

  Skoj!!! :) <3

 2. wilma skriver:

  Hej jag är världens största justin bieber fan och du har ju fått sånna där sponsrade kläder men honom på och så. och du säger ju att det kanske kommer en giveaway på dom och då skulle jag bli så tacksam om du kanske ville göra den här på din blogg istället för på yt eller både och?! jag har ingen yt kanal eller så och jag vill ha chansen att kunna vinna dom kläderna. jag skulle bli så glad och tacksam om du ville göra en giveaway här på din blogg!<3<3<3 hoppas hoppas!!!!!

 3. Ronja skriver:

  Roligt!

  dansflickan.blogg.se

 4. Emma skriver:

  super roligt :) Lisa ? kan du göra en header åt mig du är så sjukt duktig på det och på allr

 5. Vanessa skriver:

  En fråga bara.. Måste man ha en egen hund med sig eller finns det där som man kan låna??

  1. Miss Lisibell skriver:

   Man behöver inte ha en hund för att komma dit. Nej, man kan inte låna hundar där

 6. Moa Hjelm skriver:

  missiestylee.webblogg.se

 7. Mathilda <3 skriver:

  Åå! Jag bor granne med bohus fästning typ. Hoppas vi ses :’D

  1. Miss Lisibell skriver:

   Ja, det får vi hoppas!!

 8. Mandantjejjen skriver:

  JAG SKA DIT!!!!! ♥♥ HOPPAS JAG TRÄFFAR DIG!

 9. Mallennallen.blogg.se skriver:

  vilken tid ska du vara där? Jag är ett fan och vill gärna träffa dig men jag vet inte när du ska vara där…:) Måste man ha hund för att få gå in och hur mycket kostar det? Snälla kan du svara på denna kommentaren…?

  Tack i för hand:)<3

  1. Miss Lisibell skriver:

   är där vid 11 tiden vid scenen. Nej, man behöver ingen hund för att komma in, det kostar inget.

  2. Miss Lisibell skriver:

   Kommer dit 11. Man måste INTE ha hund för att komma dit. Det kostar 70kr för vuxna och 35 för barn

 10. Sanna skriver:

  Såg dig!! men vågade ej gå fram ;/ :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *